Appartementen en privé-accommodatie Žuljana

Zuljana is een kleine toeristische stad in het Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen op het zuidelijke deel van het schiereiland Peljesac in het pittoreske zanderige baai. Het is gericht op het westen, en kijkt uit over het eiland Korcula en Lastovo, en heeft ook een onvergetelijke zonsondergang, een echt bijzondere ervaring. Administratief behoort het tot de stad Ston, die ligt op slechts 25 kilometer. Het werd voor het eerst genoemd in schriftelijke...

Sorteer op:

Appartementen Primorac

Žuljana

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 30 €

Appartementen Zuljana Cavelis

Žuljana

Van zee 50 m
Capaciteit 20 personen

vanaf 30 €

Appartementen Žuljana

Žuljana

Van zee 10 m
Capaciteit 20 personen

vanaf 70 €

Appartementen Primorac ( Žuljana)

Wij bieden accommodatie in een huis met drie appartementen is van 35 Eur inclusief internet en airconditioning. Voor groepen en langer verblijft u extra korting en diner in de oude Dalmatische taverne. Voor gasten die met het vliegtuig aankomen, organiseren hun eigen transportwagen. Met korting organiseer Oizlete Nationaal Park Mljet, Korcula, Ston, Dubrovnik, Mostar en Medjugorje. Tot uw dienst zijn 0-24.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Primorac

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 30 €

Appartementen Zuljana Cavelis ( Žuljana)

Onze appartementen liggen op een kleine heuvel bij de ingang van Zuljana, dicht bij het strand en op slechts 2 minuten lopen van het centrum van Zuljana. Weg van het lawaai en geniet van een van de beste uitzichten over Zuljana Bay, Apartments Cavelis is de ideale keuze om uw vakantie door te brengen. Wij bieden u appartementen en kamers te huur, met keuken, badkamer en terrassen. Privé parkeren is naast ons huis beschikbaar. Alle gasten kunnen onze grill gebruiken, houtskool kan in een winkel in de buurt worden gekocht. Al onze gasten genieten van volledige privacy. Gratis wifi.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Zuljana Cavelis

Van zee 50 m
Capaciteit 20 personen

Prijs vanaf 30 €

Appartementen Žuljana ( Žuljana)

Appartementen van familie Cakelic zijn gelegen in Zuljana, kleine plaats aan de zuidkant van het Peljesac schiereiland. Zuljana is bekend om zijn zandstranden. Er zijn twee grote stranden en veel kleinere, waar u in stilte en privacy kunt genieten. Dankzij rijke waterbronnen is er rijke vegetatie, en de omgeving van de plaats is begroeid met dennenbos waar u veel wilde dieren kunt ontmoeten. De gasten beschikken over een wisselkantoor, winkel, internetclub, café en twee restaurants. Onze appartementen zijn volledig uitgerust, ze hebben een eigen parkeerplaats, sommige van hen zijn voorzien van airconditine, en alles wat ze allemaal hebben, is zeer aantrekkelijk, met zeer gunstige prijzen. De prijzen zijn nog lager in het laagseizoen, wanneer u alle voordelen kunt genieten zoals in het volledige seizoen, maar met ongestoorde stilte en zonder veel andere toeristen. Wij kunnen binnenlandse eten en drinken aan onze gasten aanbieden. Er is ook mogelijkheid tot georganiseerd duiken, overstappen naar verdere stranden, wandelen of fietsen bij bosproeven en excursies naar Mljet, Korcula, Medugorje of Dubrovnik. Wij hopen dat u ons zal bezoeken. Onze lange ervaring in toerisme en individuele toegang tot de gast zijn garantie voor uw tevredenheid.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Žuljana

Van zee 10 m
Capaciteit 20 personen

Prijs vanaf 70 €

Toeristengids - Žuljana

Žuljana  - Wapen Zuljana is een kleine toeristische stad in het Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen op het zuidelijke deel van het schiereiland Peljesac in het pittoreske zanderige baai. Het is gericht op het westen, en kijkt uit over het eiland Korcula en Lastovo, en heeft ook een onvergetelijke zonsondergang, een echt bijzondere ervaring. Administratief behoort het tot de stad Ston, die ligt op slechts 25 kilometer. Het werd voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen in de 12e eeuw, en werd vernoemd naar de kerk van St. Julian. Het dorp heeft ongeveer 200 permanente bewoners, die zich vooral bezighouden met het toerisme, alsmede in wijn en olijventeelt en vissen. Accommodatie in Zuljana wordt exclusief aangeboden in appartementen, kamers en vakantiewoningen in het kader van een private familie accommodatie. Hier is een postkantoor, wisselkantoor, winkel, restaurant, café-bar, 4 kleine prive-auto-kampen, en vele particuliere kamers en appartementen. Actieve vakantie liefhebbers zullen genieten in het duiken kristalhelder en visrijke wateren, en fietsen door dichte dennen geurende bossen. Vanaf Zuljana, zijn er georganiseerde excursies naar het nabijgelegen eiland Mljet en het nationale park, waar u een aangename dag door te brengen. De plaats is zeer kalm en rustig, en zijn lange stranden en het heldere water waar zijn uitnodiging aan alle gezinnen met jonge kinderen. Wij nodigen u uit om Zuljana te bezoeken op het schiereiland Peljesac, deze kleine oase van rust en ongerepte mediterrane schoonheid en breng een aangename en onvergetelijke familie vakantie. Appartementen, kamers en huizen goedkoper tot 40% zonder dure makelaarskosten. Privé accommodatie in Zuljana op het schiereiland Peljesac. Welkom bij Zuljana!

Žuljana Weervoorspelling