Your browser does not support JavaScript! Agrotoerisme Kroatië! Direct contact met eigenaars van accommodatie!

Aanbevolen aanbod van privé-accommodaties in Kroatië

Appartementen Villa Adriana

Šibenik
vanaf 65 €
Appartementen Mare

Fažana
vanaf 60 €
Appartementen NERA

Vodice
vanaf 50 €
Appartementen Robert

Gradac
vanaf 25 €
Appartementen Jakoubek

Rogoznica
vanaf 20 €
Appartementen Color

Vodice
vanaf 35 €
Appartementen Bušelić

Tučepi
vanaf 30 €
Appartementen Ra - Medići

Mimice
vanaf 80 €

Agrotoerisme Kroatië
Waarom zou u rechtstreeks boeken bij eigenaren van privé-accommodaties?

Agrotoerisme is een vorm van toerisme die zich in Kroatië snel ontwikkelt, met name in het achterland van Dalmatië en Istrië. Als u even weg wilt zijn van het dagelijkse stadsleven en de routine en iets nieuws en weinig anders wilt beleven, besteedt u het agrotoerisme bij uitstek. Woon je in de grote stad en wil je weggaan en het levensstijlstempo veranderen of de natuur en alternatieve ervaringen verkiezen boven die van traditionele hotel- en appartementaccommodaties? Agrotoerisme brengt leven in de natuur en co-existentie met de natuur en wordt gezocht door toeristen en gasten over de hele wereld in traditionele landelijke omgevingen. Agrotoerisme kan worden gerelateerd aan verschillende activiteiten die traditionele landbouwactiviteiten kunnen omvatten, zoals het plukken van olijven, vijgen, groenten en fruit, dierenvoeding etc. Tijdens uw verblijf zal dit alles uw ervaring uniek maken, vooral voor gezinnen met kleine kinderen!

Kroatië is een land van diepe wortels in de landbouw, wijnbouw en olijventeelt, het creëren van perfecte omstandigheden voor agrotoeristen en biedt onbeperkte mogelijkheden. Een verblijf in privégezinswoningen en boerderijen geeft u een beter inzicht in de levensstijl, gewoonten en cultuur van de lokale bewoners. Het relatief kleine gebied van Kroatië biedt maar liefst drie klimaatzones (continentaal, bergachtig en mediterraan) en talloze unieke regio's zoals Istrië, Kvarner, Dalmatië, Zagorje, Slavonië, Lika, Gorski Kotar ... Elke regio biedt een unieke manier om leven, gewoonten, traditie en keuken, en de beste manier om alles te verkennen is om accommodatie te boeken bij een van de familieboerderijen. Lees meer over duurzame landbouw, geniet van vakanties midden in de natuur en proef natuurlijk heerlijke en ongeëvenaarde lokale gerechten en lokale specialiteiten.

De meeste steden in Kroatië in het centrum van de stad hebben een markt waar u lokale producten kunt vinden, maar wilt u weten hoe al dit voedsel wordt geproduceerd? Stelt u zich eens voor dat u in een traditionele 16e-eeuwse boerderij verblijft in de prachtige omgeving van groen met geurende mediterrane vegetatie, uitgerust met alle moderne luxe voorzieningen zoals een buitenzwembad. Maak kennis met de eigenaars - gezinnen die hun manier van leven eeuwenlang hebben bewaard. Ze zullen je graag in hun wereld toelaten en hun levensstijl met je delen. Geniet van een kleine kookschool, een wijnbouw- of olijfteeltschool en leer de technieken van authentieke biologische landbouw en tuinieren kennen. Omringd door de natuur, kunt u genieten van vele andere activiteiten zoals wandelen, paardrijden, fietsen, wijnproeven, zwemmen, adrenaline sporten enz. De dag is nooit saai! Ga terug van een leuke en actieve dag en probeer een heerlijk diner bereid door uw gastheren, wat de vrucht is van hun dagelijkse werk en rijk en vruchtbaar land.

Agrotoerisme in Kroatië biedt een unieke ervaring. In ons aanbod kunt u gastvrije gastheren vinden die u rechtstreeks kunt bereiken en uw volgende vakantie boeken bij een van deze familiebedrijven. Zoek vanuit de lijst hieronder de agriturismo in Kroatië of door middel van een snelzoekformulier en boek uw ideale en betaalbare accommodatie voordat het te laat is. Uw ideale accommodatie is slechts twee muisklikken van u, uw familie en vrienden!


0 accommodaties


vanaf

Sorteer op:
Agrotoerisme Rural tourism Ivulici Lovran - Kroatië

Agrotoerisme Rural tourism Ivulici
Lovran

Van zee 3 km
Capaciteit 6 personen vanaf 140 €

Agrotoerisme Pod Dudom - Aljmaš Osijek - Kroatië

Agrotoerisme Pod Dudom - Aljmaš
Osijek

Van zee 10 km
Capaciteit 5 personen vanaf 700 €


Agrotoerisme Rural tourism Ivulici Lovran
Categorisatie van de accommodatie

Van zee 3 km
Capaciteit 6 personen

vanaf 140 €


Verstuur aanvraag

Agrotoerisme Rural tourism Ivulici - Lovran

Het gehucht Ivulici ligt aan de voet van de prachtige berg Ucka. Op een hoogte van 330 meter kijkt het uit over de oude kustplaats Lovran. Hier, aan de rand van het natuurpark Ucka, kan men tegelijkertijd zowel de aanraking van de zee als het bos ervaren en genieten. Tot uw beschikking is er meer dan 300 jaar oud, traditioneel ingericht, huis, samen met prachtige tuin en boomgaard met kastanje en kersenbomen. Het huis is uitgerust om al het comfort te bieden, en tegelijkertijd u terug in de tijd met zijn rusticiteit. Terras voor het huis biedt het onvergetelijke uitzicht op de baai van Kvarner. Al die genoemde zullen u helpen de Middellandse Zee van oude dagen te ervaren. De gastheren, altijd tot uw dienst, zullen u graag helpen om al hun charme te herleven. De familie Krsanac


Agrotoerisme Pod Dudom - Aljmaš Osijek
Categorisatie van de accommodatie

Van zee 10 km
Capaciteit 5 personen

vanaf 700 €


Verstuur aanvraag

Agrotoerisme Pod Dudom - Aljmaš - Osijek

Lokale verzameling van traditionele huizen, de structuur en de blootgestelde onderwerpen getuigen van de cultuur van het leven op het platteland langs het decennium Aljmas einde. Facilitaire huizen ingericht in traditionele waarden, aangepast aan de moderne manier van leven. Het huis bestaat uit twee slaapkamers (5 +1), woonkamer, badkamer, toilet, een gezamenlijke bijeenkomst, barbecue. Het is uitgerust met moderne apparatuur.