Hostels Kroatië
Kies de ideale accommodatie en breng een onvergetelijke vakantie in Kroatië door!

Sorteer op:

Hostel Odranska Klet

Sisak

Van zee > 50 km
Capaciteit 25 personen

vanaf 20 €

Hostel Odranska Klet ( Sisak)

De Odran Cellar is een accommodatie, gelegen aan de rand van de stad Sisak, op slechts ongeveer 500 meter van de stad zelf en op 1,5 km van het stadscentrum. De faciliteit biedt comfort, een rustige en aangename omgeving en een prachtige ervaring van een verblijf in de stad Sisak. Wij bieden twee en vier badkamers uitgerust met een eigen badkamer, airconditioning, tv en gratis internet. De accommodatie is ook uitgerust met een woonkamer, die altijd beschikbaar is voor gasten, met een keuken, koelkasten, een zelfbedieningskoffiemachine en tv met meer dan 200 verschillende programma's. Er is ook een lager gelegen terras in het gebouw, dat ook altijd beschikbaar is voor de gasten. In het aanbod kondigen en organiseren wij, naast het vorige,: diverse sport- en recreatieactiviteiten, boottochten en eendaagse tochten. de Odran-kelder wenst u een aangenaam verblijf in Sisak.

Categorisatie Categorisatie - Hostel Odranska Klet

Van zee > 50 km
Capaciteit 25 personen

Prijs vanaf 20 €

Hostels Kroatië
Waarom direct Hostels boeken in Kroatië met eigenaren van privé-accommodaties?

Kies uw ideale hostel uit onze aanbieding van accommodatie in Kroatië en boek uw hostel direct bij de eigenaren van accommodatie en geniet van uw vakantie in Kroatië.
Hostels zijn de minst vertegenwoordigde vorm van prive-accommodatie in Kroatië, maar ze zijn de meest betaalbare, daarom zeer aantrekkelijk voor de jongere bevolking. Als een lage kosten absoluut noodzakelijk is en u geen probleem heeft om een kamer te delen met vreemden, vind dan het hostel van ons aanbod en regel alle boekingsvoorwaarden met de eigenaar van het hostel.
De voordelen van deze manier van boeken zijn talloze, en een van de meest prominente is de lage prijs per bed in een hostel omdat u geen kosten betaalt.
Zoek hostels uit de onderstaande lijst of via de snelle zoekmachine op de startpagina.