Veelgestelde vragen (FAQ)

Dit is een korte lijst met veelgestelde vragen van gasten en eigenaren van accommodaties. Neem voor meer informatie over accommodatie-kroatie.nl of als u ondersteuning nodig hebt contact met ons op via het contactformulier

Wat is website accommodatie-kroatie.nl?

Accommodatie-kroatie.nl is een van de grootste adressenbestanden van privé-accommodaties in Kroatië die rechtstreeks gasten verbindt met eigenaren van accommodaties. Communicatie tussen gasten en eigenaren van accommodatie is rechtstreeks via e-mail (contactformulier), telefoon of link naar hun eigen website, en gasten onderhandelen rechtstreeks met de eigenaars van de accommodatieprijs en de voorwaarden van de reservering. Accommodatie-kroatie.nl, daarom is geen reisbureau of agent en wordt er geen commissie in rekening gebracht voor gemaakte reserveringen. Accommodatie-kroatie.nl is het platform voor reclame voor het hele toeristische aanbod van privé-accommodaties in Kroatië (appartementen, kamers, vakantiehuizen, kampen en hostels).

Accommodatie-kroatie.nl is de grootste privé-accommodatie directory in Kroatië met bijna 4000 woningen en meer dan 12.000 wooneenheden. Zoeken naar accommodatie is heel eenvoudig en snel en geeft u direct contact met eigenaren van privé-accommodaties. Dankzij deze is er geen betaling van dure makelaarskosten en vergoedingen en zijn appartementen, kamers, vakantiehuizen en andere privé-accommodaties in Kroatië goedkoper tot 40%!

Accommodatie-kroatie.nl is volledig gratis voor gasten die op zoek zijn naar accommodatie en voor eigenaren die reclame maken voor hun accommodatie. Eigenaars van accommodatie betalen een aantal extra diensten zoals aanbevolen advertenties, ontwerp van websites, consulting ...

Als u naar uw ideale accommodatie wilt zoeken, gaat u terug naar de startpagina waar u privé-accommodatie in Kroatië kunt zoeken door: snel zoeken (vul naam Stad of plaats in), regio (we hebben Kroatië opgedeeld in 8 regio's: Istrië, Kvarner en Gorski kotar, Zadar en omgeving, Sibenik en omgeving, Split en omgeving, Dubrovnik en omgeving, Lika en Continental Kroatië) en accommodatie type (afhankelijk van of u op zoek bent naar een appartement, een kamer, een vakantiehuis, een kamp of misschien een hostel).

Wanneer u accommodatie vindt die u aanspreekt, neemt u rechtstreeks contact op met de eigenaar van de accommodatie via het contactformulier op de advertentie en onderhandelt u over alle reserveringsvoorwaarden. Om uw reservering te garanderen, vragen de meeste eigenaren van de accommodatie u om een bepaald bedrag vooraf te betalen als aanbetaling, en de rest bij aankomst.

Nadat de advertentie van de eigenaar van de accommodatie is gepubliceerd, voeren we een basisverificatie uit van de juistheid van de ingevoerde gegevens en foto's. Huiseigenaren (particuliere verhuurders) zijn publicatiekeuze zelfstandig en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor tekst- en afbeeldingsinformatie, garanderen de juistheid, volledigheid en waarheid, evenals de kwaliteit, veiligheid en legaliteit van de producten en diensten aangeboden. We raden u aan de eigenaar van de accommodatie te bellen of hun website te controleren voor verdere bevestiging. Voordat u vooruitbetaling betaalt, raden we aan dat u een betalingsbewijs aanvraagt, dat elke eigenaar van de accommodatie u in Kroatië moet geven.

We sturen maandelijks nieuws, aanbiedingen en nuttige informatie aan onze klanten via de nieuwsbrief. Onder aan elke e-mail die via e-mail wordt verzonden, vindt u de juiste uitlog-link . Klik op de koppeling voor het uitschrijven van de nieuwsbrief om geen meldingen meer te ontvangen van accommodatie-kroatie.nl.

remium-advertenties (betaalde advertenties) worden genoemd en worden vermeld vóór gratis advertenties. Bij het rangschikken van gratis advertenties hebben de eigenaars die de advertentie voor het eerst hebben gepubliceerd en de volledige vermeldingen betere posities dan de anderen. Houd voor een goede positie rekening met de volgende punten: Voer de prijslijst van wooneenheden in, voer het maximale aantal foto's van hoge kwaliteit in met een goede resolutie (30), voer een relevante en unieke beschrijving van het onroerend goed in, vraag uw gasten om zoveel positieve reacties en recensies achter te laten. Al deze punten zijn niet alleen belangrijk voor advertentieposities, maar ook voor bezoekers en potentiële gasten, wat resulteert in een groter aantal vragen en dus een groter aantal gerealiseerde reserveringen.

Bent u de eigenaar van de accommodatie in Kroatië en wilt u uw advertentie publiceren, registreer u dan alstublieft. Als u hulp of ondersteuning nodig heeft, neem dan contact met ons op via ons contactformulier