Your browser does not support JavaScript! Veel gestelde vragen (FAQ) | AccommodatieKroatië.nl

Veel gestelde vragen (FAQ)

Dit is een korte lijst van veelgestelde vragen van gasten en accommodatie-eigenaren. Voor meer informatie over private-apartments-croatia.com, of als u ondersteuning nodig hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulierAccommodatie-Kroatië.nl is een van de grootste directories van particuliere accommodatie in Kroatië die directe gasten verbindt met accommodatie-eigenaren . Communicatie tussen gasten en eigenaars van accommodatie is direct via e-mail (contactformulier), telefoon of link naar hun eigen website, en gasten onderhandelen rechtstreeks met de eigenaars van de accommodatieprijs en de voorwaarden van de reservering. Accommodatie-Kroatië.nl, dus is geen reisbureau of agent , en geen provisie wordt in rekening gebracht bij reserveringen. Accommodatie-Kroatië.nl is het platform voor reclame voor het volledige toeristische aanbod van prive-accommodatie in Kroatië (appartementen, kamers, vakantiehuizen, campings en hostels).
Accommodatie-Kroatië.nl is de grootste particuliere accommodatie directory in Kroatië met bijna 4000 eigenschappen en meer dan 12.000 accommodaties. Accommodatie zoeken is heel eenvoudig en snel en kunt u direct contact met eigenaars van particuliere accommodatie. Dankzij dit is er geen betaling van dure agentschapsvergoedingen en kosten , en appartementen, kamers, vakantiehuizen en andere particuliere accommodatie in Kroatië zijn goedkoper tot 40%!
Accommodatie-Kroatië.nl is volledig gratis voor gasten die op zoek zijn naar accommodatie en voor eigenaren die hun accommodatiecapaciteit adverteren. Eigenaars van accommodatie betalen enkele extra diensten zoals populaire reclame, ontwerp van websites, consulting ...
Om te zoeken naar uw ideale accommodatie, ga terug naar startpagina waar u privé-accommodatie in Kroatië kunt zoeken door: snelle zoekopdracht ( Voer de naam van de stad of plaats in), regio (we verdeelden Kroatië in 8 regio's: Istrië, Kvarner en Gorski Kotar, Zadar en omgeving, Sibenik en omgeving, Split en omgeving, Dubrovnik en omgeving, Lika en Continental Kroatië) en accommodatie type (afhankelijk van of u op zoek bent naar een appartement, een kamer, een vakantiehuis, een kamp of een hostel).
Als u accommodatie vindt die u wilt, kunt u contact opnemen met de eigenaar van accommodatie direct via het contactformulier op de advertentie en onderhandelen over alle voorwaarden van de boeking. Om uw reservering te beveiligen, vragen de meeste eigenaars om u een bepaald bedrag vooraf te betalen als borg, en de rest bij aankomst.
Nadat we de advertentie van de eigenaar van de accommodatie hebben gepubliceerd, voeren we een basisverificatie uit van de nauwkeurigheid van de ingevoerde gegevens en foto's. Accommodatie-eigenaren (particuliere verhuurders) zijn onafhankelijk van publicatie en nemen volledige verantwoordelijkheid voor tekst- en beeldinformatie, garanderen hun nauwkeurigheid, volledigheid en waarheid, evenals de kwaliteit, veiligheid en wettigheid van de aangeboden producten en diensten . Wij raden u aan de eigenaar van de accommodatie te bellen of hun website te bekijken voor verdere bevestiging. Voordat u vooruitbetaling betaalt, raden wij u aan een bon te aanvragen , dat elke eigenaar van accommodatie u in Kroatië moet geven.
Wij sturen maandelijks nieuws, aanbiedingen en nuttige informatie via onze nieuwsbrief naar onze klanten. Onderaan elke e-mail die via e-mail wordt verzonden, vindt u de link passende aanmelding . Klik op de nieuwsbrief aanmelden link, en u ontvangt geen meldingen meer van Accommodatie-Kroatië.nl
Premium advertenties (betaalde advertenties) worden uitgesproken en weergegeven voor gratis advertenties. Bij het rangschikken van gratis advertenties hebben de eigenaren die de advertentie eerst hebben gepubliceerd en de volledige vermeldingen betere posities dan de andere. Om de goede positie te behalen, houd rekening met de volgende punten: Voer de prijslijst van accommodatie-eenheden in, voer het maximum aantal foto's van hoge kwaliteit in een goede resolutie (30) in, voer een relevante en unieke beschrijving van de woning in, vraag Uw gasten laten zoveel positieve opmerkingen en reviews achterlaten . Al deze punten zijn belangrijk, niet alleen voor advertentielocaties, maar ook voor bezoekers en potentiële gasten, wat resulteert in een groter aantal vragen en dus een groter aantal gerealiseerde reserveringen.

Als u eigenaar bent van de accommodatie en u uw advertentie wilt publiceren, kunt u zich registreren.
Als u hulp of ondersteuning nodig heeft, neem dan contact met ons op via ons contactformulier