Appartementen en privé-accommodatie Drače

Drace is een kleine toeristische en vissersdorp in het Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen in een grote baai aan de noordelijke kust van het schiereiland Peljesac, 30 km ten noordwesten van de stad Ston. Administratief behoort tot de gemeente van Janjina en hier woont slechts 70 permanente bewoners. De inwoners zijn van oudsher leefden van landbouw, wijnbouw en de visserij, maar vandaag toerisme en toeristische diensten biedt accommodatie...

Sorteer op:

1 recensie - 4.0/5

Appartementen GLAVOR DRAČE

Drače

Van zee 20 m
Capaciteit 16 personen

vanaf 25 €

Appartementen Mladenka

Drače

Van zee 10 m
Capaciteit 19 personen

vanaf 60 €

1 recensie - 4.0/5
Appartementen GLAVOR DRAČE ( Drače)

Ons huis ligt op 20 m van het kiezelstrand met zand erin, en op 500 m van het kleine vissersdorpje Drače (80 km van Dubrovnik). Ons huis heeft een prachtig uitzicht op zee en het is omgeven met een mooi aangelegde olijfgaard (5000 m2). Er zijn 3 appartementen op de begane grond en 2 appartementen op de eerste verdieping; er zijn twee barbecues beschikbaar en er is parkeergelegenheid voor alle auto's. - Appartement A1 (5 personen) Appartement A1 heeft een tweepersoonskamer met een extra bed voor een persoon en een badkamer. Het bevat ook een keuken met woonkamer en een badkamer. In de woonkamer staat een bank (extra bed voor 2 personen). Het heeft een balkon en een terras met uitzicht op zee. Dit appartement heeft een barbecue ter beschikking. Het appartement bevindt zich op de begane grond. - Studio appartement A2 (3 personen) Dit studio-appartement heeft een kamer met een tweepersoonsbed en een extra bed voor een persoon. Er is ook een keuken en een badkamer. Het heeft een balkon met uitzicht op zee. Het appartement bevindt zich op de begane grond. - Studio-appartement A3 (4 personen) Groot en ruim studio-appartement (51 m2) bevindt zich ook op de begane grond. Het heeft een keuken, een grote woonkamer (42m2) met een tweepersoonsbed en een extra bed voor 2 personen, toilet (3,1m2) en een badkamer (4,2 m2). Groot schaduwrijk terras ligt voor appartement (44m2) met uitzicht op zee. Het appartement bevindt zich op de begane grond. - Studio-appartement A4 (2 personen) Dit studio-appartement heeft een kamer met twee bedden. Er is ook een keuken en een badkamer. Het heeft een balkon met uitzicht op zee. Dit appartement ligt op de eerste verdieping. - Appartement A5 (4-5 personen) Dit appartement heeft een tweepersoonskamer met een extra bed voor een persoon. Er is ook een keuken en een badkamer. Het heeft een bank in de woonkamer (extra bed voor 2 personen). Het appartement twee balkons hebben uitzicht op zee. Dit appartement ligt op de eerste verdieping.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen GLAVOR DRAČE

Van zee 20 m
Capaciteit 16 personen

Prijs vanaf 25 €

Appartementen Mladenka ( Drače)

De appartementen bevinden zich op de eerste rij naar de zee op het schiereiland Pelješac in een kleine en rustige plaats Luka Dubrava. De plaats is rustig en vredig, ideaal voor vakanties en kleine kinderen. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en uitgerust en elk appartement heeft een prachtig uitzicht op zee. Welkom!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Mladenka

Van zee 10 m
Capaciteit 19 personen

Prijs vanaf 60 €

Toeristengids - Drače

Drače  - Wapen Drace is een kleine toeristische en vissersdorp in het Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen in een grote baai aan de noordelijke kust van het schiereiland Peljesac, 30 km ten noordwesten van de stad Ston. Administratief behoort tot de gemeente van Janjina en hier woont slechts 70 permanente bewoners. De inwoners zijn van oudsher leefden van landbouw, wijnbouw en de visserij, maar vandaag toerisme en toeristische diensten biedt accommodatie in prive-familie huizen worden steeds belangrijker tak van de economie. In de omgeving van Drace is erg verleidelijk, en de hele baai is omgeven door prachtige oude cipressen, olijfbomen, agaves en kleurrijke bloemen. In de baai zijn er verschillende kleinere eilanden (Dubovac, Galicak, Lovorikovac) die u kunt bezoeken als je een motorboot te huren. De stranden zijn zand en grind, zeer schoon en netjes ideaal voor de perfecte familie vakantie zonder de drukte en het lawaai. In Drace er een kleine poort, die vanwege de goed beschermd tegen wind golfbreker en kleiner jachten en boten (diepte is tot 3 meter) te binden. Natuurliefhebbers en actieve vakantie liefhebbers kunnen genieten van de ongerepte natuur, wandelen, wandelen of rijden op een fiets op de vele geprepareerde loipes die leiden naar de omliggende kleinere steden en baaien. Voor alle liefhebbers van gastronomie en authentieke Dalmatische delicatessen Drace bieden twee restaurants waar u kunt proeven van verse vis specialiteiten, Dalmatische gerookte ham, kaas en een van de top rode wijnen uit het schiereiland als Plavac. Neem rechtstreeks contact eigenaren van het appartement, bespaar tot 40% op de high makelaarskosten en genieten van de rust, stilte en de natuurlijke omgeving van Drace en Peljesac schiereiland. Accommodatie in Drace op Peljesac. Appartementen, kamers en andere toeristische voorzieningen Drace (Peljesac schiereiland). Welkom bij Drace!

Drače Weervoorspelling