Appartementen en privé-accommodatie Opuzen

Opuzen is gelegen in het hart van de Neretva-vallei op de linkeroever van de rivier Neretva. De nederzetting is gelegen in een specifieke landschap van rivierdelta's tussen zandbanken en backwaters. In Opuzen de Neretva bocht Grote en Kleine rivier Neretva en de vlakte langs de rivier van vandaag is voornamelijk teruggewonnen en worden gebruikt als bouwland, waar voornamelijk citrus wordt geteeld, en staat daarom bekend als een belangrijk centrum...

Sorteer op:

Appartementen Prović

Opuzen

Van zee 7 km
Capaciteit 10 personen

op aanvraag

Appartementen Prović ( Opuzen)

De appartementen bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping van een huis langs de kust Mala Neretva in een rustig deel van de stad, niet ver van het nabijgelegen strand. Appartement I. (70 m2), bestaat uit twee ruime tweepersoonskamers met een extra bed of bed voor een kind (4 +2), grote hal, keuken en badkamer. Er is mogelijkheid om de grill te gebruiken. Voor het huis is een groot gebied en parkeergelegenheid. Appartement II. (50 m2) heeft een ruime slaapkamer met mogelijkheid tot extra bed, woonkamer met keuken en badkamer. Vooraan is een groot terras. 7 km van het appartement is een groot zandstrand geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en degenen die van kitesurfen houden. In de buurt is een groot aantal kleine en grote stranden op slechts 10 minuten rijden met de auto. Er is de mogelijkheid van plaats naar kleine boot en het houden van Trailer. Opuzen ligt op het kruispunt naar Dubrovnik en Split, ongeveer 100 km, 30 km Medjugorje, Mostar 50 km.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Prović

Van zee 7 km
Capaciteit 10 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Opuzen

Opuzen  - Wapen Opuzen is gelegen in het hart van de Neretva-vallei op de linkeroever van de rivier Neretva. De nederzetting is gelegen in een specifieke landschap van rivierdelta's tussen zandbanken en backwaters. In Opuzen de Neretva bocht Grote en Kleine rivier Neretva en de vlakte langs de rivier van vandaag is voornamelijk teruggewonnen en worden gebruikt als bouwland, waar voornamelijk citrus wordt geteeld, en staat daarom bekend als een belangrijk centrum van mandarijn productie in Kroatië. Opuzen werd genoemd naar de vesting Fort Opus, die in 1684 werd gebouwd tijdens het bewind van de Venetiaanse Republiek. De ruïnes van het fort zijn gedeeltelijk bewaard gebleven en maken deel uit van de oude stadsmuur. Het centrum van het oude gedeelte van Opuzen maakt klassieke Forum Romanum. Belangrijke culturele en sportieve evenementen die in Opuzen zijn Melodije hrvatskog juga en Boat Marathon. Boot marathon is een zeer populair evenement en wordt gehouden op de rivier Neretva elke zomer met de deelname van ongeveer 35 schepen en hun bemanning. Appartementen en kamers in particuliere eengezinswoningen in Opuzen en de omliggende gebieden. Welkom bij Opuzen!

Opuzen Weervoorspelling