Appartementen en privé-accommodatie Blace

Blace is een klein kustplaatsje in de buurt van de monding van de rivier de Mala Neretva in de Adriatische Zee. Het is gelegen in de gemeente Slivno in Dubrovnik-Neretva County. De unieke positie in een baai dicht bij de zee en langs de rivier Neretva, met ongeveer driehonderd inwoners, Blace is een zeer interessante bestemming voor toeristen van verschillende profielen en belangen. Vaakst bezocht door gasten die een rustige vakantie wilt, want er...

Sorteer op:

Appartementen Galeb

Blace

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 45 €

Appartementen Misko

Blace

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 35 €

Appartementen Venera

Blace

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

vanaf 45 €

Appartementen Ozana

Blace

Van zee 10 m
Capaciteit 3 personen

op aanvraag

Appartementen Galeb ( Blace)

Appartementen Stanka en Ivo liggen in het kleine badplaats Blace, vlakbij de monding van de rivier Neretva, een populaire kitesurfbestemming. Alle drie de appartementen hebben een zeezicht en liggen heel dicht bij het dichtstbijzijnde strand. Alle appartementen hebben airconditioning, tv en internettoegang.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Galeb

Van zee 10 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 45 €

Appartementen Misko ( Blace)

De accommodatie is gelegen in het dorp Blace, 10 meter van het strand, 5 meter van de winkel, Object is nieuw. Het gebouw heeft een grote keuken, badkamer met douche, een grote slaapkamer en een woonkamer met een slaapbank, zodat het 4 osobe kan huren. In de omgeving is een taverne die een verscheidenheid aan specialiteiten biedt.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Misko

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 35 €

Appartementen Venera ( Blace)

De appartementen zijn gelegen in het kleine dorpje Blace. Het strand ligt op 200 meter van het appartement. Parkeren is beschikbaar. Voor windsurfers Neretva River Delta ligt op 2 kilometer van het appartement. Het appartement beschikt over een keuken, een woonkamer, een kinderkamer, een tweepersoons slaapkamer en een slaapbank. Ook is de airconditioning voorzien.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Venera

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

Prijs vanaf 45 €

Appartementen Ozana ( Blace)

Appartement OZANA is gelegen in Blace, een kleine toeristische stad in het zuiden van Dalmatië, vlakbij de monding van de Neretva. Het appartement heeft twee kamers met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, een woonkamer met Lazaj voor twee personen, een badkamer en een balkon waar er een tafel voor 5 of meer personen is. Het appartement is voorzien van airconditioning, parkeerplaats en barbecue toegestaan. Het strand is 20 m, supermarkt 15 m, restaurant 30 m, post 70 m van het appartement. De appartementen verwelkomen u welkom pakket. (Vruchten en groenten uit onze eigen fok, OIL, MELK, EIEREN EN BASIS kookkruiden). GASTEN MET 10+ reservering worden georganiseerd boottochten GRATIS.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Ozana

Van zee 10 m
Capaciteit 3 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Blace

Blace  - Wapen Blace is een klein kustplaatsje in de buurt van de monding van de rivier de Mala Neretva in de Adriatische Zee. Het is gelegen in de gemeente Slivno in Dubrovnik-Neretva County. De unieke positie in een baai dicht bij de zee en langs de rivier Neretva, met ongeveer driehonderd inwoners, Blace is een zeer interessante bestemming voor toeristen van verschillende profielen en belangen. Vaakst bezocht door gasten die een rustige vakantie wilt, want er zijn geen hotels, maar alleen accommodatie wordt aangeboden in de kamers en appartementen in prive-eengezinswoningen, waardoor het een bijzondere charme geeft. Het trekt ook de liefhebbers van vissen in de rivier, natuurliefhebbers en liefhebbers van een goede lokale keuken. een traditionele lokale festival in Blace - Als je jezelf onder de gasten van deze unieke plek deze zomer, komen de beroemde Fishermens Night niet missen. Prive accommodatie Blace. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Blace en haar omgeving. Welkom!

Blace Weervoorspelling