Appartementen en privé-accommodatie Ploče

Ploce is een kleine moderne havenstad in het Dubrovnik-Neretva, waarbij volgens de laatste volkstelling woont 10,834 inwoners. De stad ligt in een beschermde baai ten noorden van de monding van de rivier Neretva in de Adriatische Zee, en als zodanig is een ideale zeehaven voor transport- en logistieke operaties. Ploce Ports belangrijkste zeehaven gebruikt door Bosnië en Herzegovina. Toerisme, in tegenstelling tot andere kustplaatsen aan de Adriatische...

Sorteer op:

Appartement Marcela

Ploče

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

vanaf 50 €

Appartement Marcela ( Ploče)

Mooi en zonnig appartement Marcela is gelegen in Ploce, gelegen in de vallei van de rivier de Neretva, halverwege tussen Split en Dubrovnik. Veerhaven met de lijn van Peljesac en Korcula 50 m. De meren van Bacina, verbonden met de Adriatische Zee, met versierde fietsen, georganiseerde boottochten en windsurfen liggen op 2 km afstand. De monding van de rivier de Neretva met prachtige zandstranden en kiteboarding ligt op 10 km van het paneel. Archeologisch museum in het dorp Vid ligt op 20 km afstand, de stad Metkovic en ornithologisch museum 25 km, een bedevaartsoord in Medjugorje, Bosnië en Herzegovina Mostar 40 km en 60 km. De prachtige kiezelstranden liggen op 10 km van het paneel en de ingang van de helling van het park is beschikbaar op 35 km in het dorp Igrane. Belangrijke evenementen in de Ploce Ploce-zomer in juli en augustus en Boat Marathon op de rivier Neretva van Metkovic naar Ploce in augustus. Het appartement is voorzien van airconditioning en heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 kamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapbank, hal, keuken, badkamer en woonkamer met een balkon met uitzicht op de zee. Het is uitgerust met een wasmachine en vaatwasser, LCD TV, DVD, WI FI internet, magnetron, gasplaat en kookplaat, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, handdoeken, posteljinom. Busstation is 100 m, postkantoor 90 m, 50 m restaurants, cafés 50 m, 20 m bank, apotheek en gezondheidscentrum 60 m.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Marcela

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

Prijs vanaf 50 €

Toeristengids - Ploče

Ploče  - Wapen Ploce is een kleine moderne havenstad in het Dubrovnik-Neretva, waarbij volgens de laatste volkstelling woont 10,834 inwoners. De stad ligt in een beschermde baai ten noorden van de monding van de rivier Neretva in de Adriatische Zee, en als zodanig is een ideale zeehaven voor transport- en logistieke operaties. Ploce Ports belangrijkste zeehaven gebruikt door Bosnië en Herzegovina. Toerisme, in tegenstelling tot andere kustplaatsen aan de Adriatische kust doesent zijn van grote betekenis, maar daar zijn alle randvoorwaarden voor de ontwikkeling van het toerisme als gevolg van de nabijheid van de rivier Neretva en mooie Bacina Lakes. Neretva vallei is een zeer aantrekkelijk gebied voor de jacht vooral op vogels. Landbouw en visserij, met name de productie van citrusvruchten is de belangrijkste bezigheid van de lokale bewoners. Bacina meren zijn relatief klein en bestaat uit zes aangesloten en een separate meer en is de meest interessante fenomenen in karst hydrografie. Wanneer u Ploce bezoekt of als je gewoon passeren door de stad, raden wij u aan om te verblijven in een kwaliteit particuliere accommodatie (appartementen en kamers) te ontdekken en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Neretva-delta en Bacina Lakes. Accommodatie Ploce. Welkom op de stad Ploce!

Ploče Weervoorspelling