Leer ons en ons werk kennen

Catalogus van privé-accommodaties in Kroatië accommodatie-kroatie.nl werd opgericht in 2012. We verbinden gasten over de hele wereld met eigenaren van privé-accommodaties in Kroatië, bijna 8 jaar lang. We zijn er trots op rechtstreeks contact te bieden met eigenaren van privé-accommodaties in Kroatië en bieden ook accommodatiekosten die goedkoper zijn tot 40%. Wilt u dure en onnodige bemiddelingskosten vermijden en wilt u uw gastgevers beter leren kennen, dan is onze webcatalogus de juiste keuze voor het zoeken naar ideale appartementen en accommodaties in Kroatië!

Prive-accommodatie in Kroatië

Accommodatie-Kroatie.nl - privé accommodatie directory in Kroatië

Na vele jaren werk in het toerisme, zowel in Kroatië als in de VS, hebben we besloten deze site te lanceren om alle eigenaren van privé-accommodaties in Kroatië in staat te stellen een betere bezetting te verzekeren, om rechtstreeks contact met gasten op te nemen, het seizoen te verlengen en de winstgevendheid te vergroten door het elimineren van hoge commissieprovisies. Het is ook ons doel om alle gasten in staat te stellen om snel en gemakkelijk ideale privé-accommodatie te vinden en te genieten van een vakantie in Kroatië.

Registreren
Onze missie
Onze missie is zowel de tevredenheid van de eigenaars van privé-accommodaties als de gasten:
  • door een betere bezetting van particuliere accommodatie die ver achter ligt bij de bezetting door hotels
  • door snel en eenvoudig zoeken naar appartementen, kamers en vakantiehuizen in Kroatië in onze catalogus
  • door het verzamelen van alle particuliere huurders in Kroatië in onze catalogus, zodat de gasten gemakkelijk hun ideale accommodatie kunnen vinden
  • door middel van gedetailleerde informatie over elke privé-accommodatie in Kroatië om de gast gemakkelijker te kunnen beslissen

Waarden en principes
Zakendoen met de hoogste ethische principes.

Eerlijkheid en integriteit in al onze zakelijke contacten geeft ons de vrijheid om altijd trots te zijn op ons werk.

Behandel klanten, zakelijke partners en collega's op het werk op dezelfde manier als wij willen dat ze ons behandelen.

Ontwikkel een kwalitatieve en professionele (gemakkelijk te gebruiken) website en bied de hoogste mate van ondersteuning aan onze klanten.

Doe met ons mee!
Onze "eenvoudig te gebruiken", maar zeer "up-to-date" -website accommodatie-kroatie.nl wordt al snel de voorkeurswebsite voor het doorzoeken van privé-accommodaties in Kroatië.

We onderzoeken altijd manieren om onze website en services te verbeteren. Al uw opmerkingen, suggesties en ideeën zijn welkom en we zijn er zeker van dat we u zeer dankbaar zullen zijn dat u ons heeft gestuurd.


Neem contact met ons op

Website accommodatie-kroatie.nl is onderdeel van Zephyr d.o.o.

Zephyr d.o.o.
Zajčeva 9, 10000 Zagreb
OIB: 82653467833
IBAN: HR1024840081135096691,
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb
Kernkapitaal: 20.000,00 kn volledig betaald