Appartementen en privé-accommodatie Brijesta

Brijesta is een klein vissersdorp en toeristische dorp in de Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen in een diepe natuurlijke baai aan de noordkant van het schiereiland Peljesac, 23 kilometer van de stad Ston, waaraan het administratief behoort. In het dorp leven slechts ongeveer 100 vaste bewoners, die zich bezighouden met toerisme, landbouw en visserij. In de afgelopen jaren, in het bijzonder is de ontwikkeling van het toerisme, zodat de meeste...

Sorteer op:

Appartementen NAL Biskup

Brijesta

Van zee 10 m
Capaciteit 24 personen

vanaf 65 €

Appartementen NAL Biskup ( Brijesta)

Apartments Nal Biskup zijn gevestigd in Putniković, en bieden een privéstrand op een afgelegen plek. De faciliteit ligt op 15 meter van de zee en bevat eenheden met kookgelegenheid en gratis draadloos internet (WiFi), satelliet-tv en airconditioning. Het appartement heeft een terras en een zithoek. Het heeft ook een volledig uitgeruste keuken met oven en koelkast. Een eigen badkamer heeft een bad of douche en een bidet. De kamers hebben uitzicht op de zee. Gasten kunnen gratis producten verbouwen in de groentetuin, en in de omgeving van het appartement Nal Biskup zijn er activiteiten zoals zwemmen, wandelen en duiken maskeren en snorkelen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen NAL Biskup

Van zee 10 m
Capaciteit 24 personen

Prijs vanaf 65 €

Toeristengids - Brijesta

Brijesta  - Wapen Brijesta is een klein vissersdorp en toeristische dorp in de Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen in een diepe natuurlijke baai aan de noordkant van het schiereiland Peljesac, 23 kilometer van de stad Ston, waaraan het administratief behoort. In het dorp leven slechts ongeveer 100 vaste bewoners, die zich bezighouden met toerisme, landbouw en visserij. In de afgelopen jaren, in het bijzonder is de ontwikkeling van het toerisme, zodat de meeste bewoners biedt hoogwaardige appartementen en kamers in hun particuliere woningen. Naast de 200 bedden in particuliere accommodatie zijn er ook twee auto-camping (Zakono i Vrela) met 400 plaatsen. De plaats is zeer kalm en rustig, en is ideaal voor degenen die willen hun vakantie doorbrengt weg van de stedelijke smog en files. Hier is een mooie kiezelstrand met kristalhelder water. Verschillende kleine eilandjes (Tajan, Lovorikovac en Pucenjak), die gevestigd zijn op de grote baai is geschikt om te zwemmen en vissen. Bezoek Brijesta Dit kleine, rustige en vredige dorpje, en de vakantie met veel zon, warmte, ongerepte natuur en de bedwelmende geuren van de Middellandse Zee schiereiland Peljesac. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Brijesta. Neem rechtstreeks contact eigenaren van particuliere accommodatie en bespaar tot 40%. Welkom op Brijesta op het schiereiland Peljesac!

Brijesta Weervoorspelling