Appartementen en privé-accommodatie Ston

Ston is een middeleeuwse stad en gemeente in de Dubrovnik-Neretva, ligt in het zuiden van het schiereiland Peljesac. Ston heeft een rijke geschiedenis die zo ver gaat als de veertiende eeuw. Het staat bekend als de stad met de langste stenen muur in Europa (5,5 km), met smalle rustige geplaveide straatjes en statige oude stenen huizen. De ontwikkeling en rijke geschiedenis te danken heeft aan de oudste actieve zoutpannen in de wereld. Zoutpannen die...

Sorteer op:

Appartementen Villa Marita

Ston

Van zee 20 m
Capaciteit 2 personen

op aanvraag

Appartementen Ina

Ston

Van zee 300 m
Capaciteit 3 personen

vanaf 35 €

Appartementen Villa Marita ( Ston)

De Villa Marita biedt accommodatie in twee appartementen Citroen & Oranje, een mooie locatie en het mooiste gedeelte van Mali Ston. Appartementen zijn perfect voor 2 personen die een ruime woonruimte hebben op hun (website verborgen) kan ook voor 4 dankzij een transformerende bank die een fijn bed maakt voor extra metgezellen. Geniet van zitten op een terras met een prachtig uitzicht op de Stonwalls of op de zee. Vloeroppervlakte 40 m2 +20 m2 balkon, Airconditioning, satelliet-tv en eigen parkeerplaats. Villa is niet aan de hoofdweg, die zeer geschikt is voor kleine kinderen en iedereen die een ontspannende en rustige vakantie wenst.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Villa Marita

Van zee 20 m
Capaciteit 2 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Ina ( Ston)

Bezoek ons ​​bij Ston, stad van rijke historische erfgoed. Ons huis ligt net in de schoot van de stadsmuren - 5,5 km lang en niet ver van de oudste zoutpannen in Europa. Voordeel van Ston is de nabijheid van alle voorzieningen: Dubrovnik en Korcula (50 km), Nationaal Park Mljet (3 km naar de haven), Medugorje, Mostar, enz. Ston ligt aan het begin van het Peljesac schiereiland. schiereiland is een wijngebied met bekende rassen van rode en witte wijnen, evenals de beroemde Plavac Mali en de keuken: oesters en mosselen, die hun natuurlijke habitat zijn in de baai van Mali Ston.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Ina

Van zee 300 m
Capaciteit 3 personen

Prijs vanaf 35 €

Toeristengids - Ston

Ston  - Wapen Ston is een middeleeuwse stad en gemeente in de Dubrovnik-Neretva, ligt in het zuiden van het schiereiland Peljesac. Ston heeft een rijke geschiedenis die zo ver gaat als de veertiende eeuw. Het staat bekend als de stad met de langste stenen muur in Europa (5,5 km), met smalle rustige geplaveide straatjes en statige oude stenen huizen. De ontwikkeling en rijke geschiedenis te danken heeft aan de oudste actieve zoutpannen in de wereld. Zoutpannen die een waardevolle traditie en natuurlijke manier van het produceren van het zout dat niet is veranderd sinds de oudheid gehouden. Ston staat bekend om de teelt van schelpdieren: oesters en mosselen sinds de Romeinse tijd, en de oesters uit Ston verspreid de glorie van deze regio als een gecertificeerd natuurlijk afrodisiacum. Niet ver van Ston er zijn prachtige baai Prapratno met zijn oude olijfbomen en een oase van rust en schoonheid Zuljana in Sandy Bay op het westen. Zoek voor appartementen en particuliere accommodaties in Ston en geniet van uw vakantie. Welkom bij Ston!

Ston Weervoorspelling