Appartementen en privé-accommodatie Vrbovsko

Vrbovsko is een stad in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het ligt aan de oostkant van Gorski_Kotar langs de Zagreb-Rijeka snelweg, omgeven door weelderige loof- en naaldbossen. Het werd voor het eerst genoemd in de late 15de eeuw als een eigenschap van de familie Frankopan en is één van de oudste bewoonde plaatsen in Gorski Kotar. Met het passeren van Karolina weg, dan Louisiana weg aan het begin van de 19e eeuw, net als andere hoogland nederzettingen...

Sorteer op:

Vakantiehuis Dolina

Vrbovsko

Van zee 45 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 160 €

Vakantiehuis Blaževci

Vrbovsko

Van zee > 50 km
Capaciteit 6 personen

vanaf 95 €

Appartement Anika

Vrbovsko

Van zee > 50 km
Capaciteit 6 personen

vanaf 100 €

Vakantiehuis Dolina ( Vrbovsko)

Nieuw gebouwde prachtige huis van 180 m2 op drie verdiepingen, voor maximaal 10 personen. Gebouwd op de plaats van een oude schaduw, op een perceel van 1200 m2. In de kelder is er een kelder (een gemeenschappelijke kamer ingericht in een prachtige stijl, met een open haard op het hout). Daarnaast is er een binnenzwembad (300 x 260), een Finse sauna voor ontspanning en een douche. De eerste verdieping wordt gedomineerd door een grote woonkamer met een keuken en eetkamer, een woonkamer met een terras met uitzicht op de Dobre-vallei en de omliggende groene heuvels. Er is een kamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douche. Op de zolder zijn drie slaapkamers, een kamer uitgerust met twee eenpersoonsbedden, een kamer met een tweepersoonsbed (160x200), een met een slaapbank (160x200). Daarnaast zijn de ruime badkamers uitgerust met een douche en een wasmachine. Parkeerplaats, groene en ruime tuin met barbecue en tuinhuisje om te genieten van de lucht. In Moravice, op rijksweg D3 (70 km van Rijeka en 90 km van Zagreb), verandert het dorp Vučinići in de vallei van de rivier de Dobre, passeert het treinstation en komt naar het kleine dorp Žakule.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Dolina

Van zee 45 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 160 €

Vakantiehuis Blaževci ( Vrbovsko)

Vakantiehuisje ligt naast de rivier de Kupa, slechts een dozijn meter van de kust en biedt comfortabele accommodatie voor 6 personen (4 basis- en 2 extra bedden). De begane grond bestaat uit een entreehal, badkamer, woonkamer met terras en volledig uitgeruste keuken. Een interne trap leidt naar de zolder waar er twee dubbele slaapkamers zijn: elke kamer heeft een balkon. Het huis is gerenoveerd en uitgerust met nieuw meubilair.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Blaževci

Van zee > 50 km
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 95 €

Appartement Anika ( Vrbovsko)

Appartement Anika is gelegen in het hooglandse dorp Moravice, 70 km van de rivier en 70 km van Zagreb, vlakbij de stad Vrbovsko. Het is gelegen in het hart van Gorski Kotar en biedt comfortabele accommodatie met veel faciliteiten. Verse berglucht, groene natuur en het mompel van de rivier Dobra die rechtstreeks naar het appartement stroomt biedt de rust en vrede die nodig zijn voor een kwaliteitsvakantie. Ochtend koffie met zwarte ooievaars en eenden die in de rivier zwemmen zullen ontspannen en genieten van vrienden van de natuur. Het appartement heeft 4 prachtig ingerichte slaapkamers met tweepersoonsbedden, en indien nodig kinderbed / extra bed, woonkamer, eetkamer, badkamer met douche en een extra apart toilet. De keuken is functioneel uitgerust met alle moderne apparatuur (vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, gasfornuis, koelkast met vriezer). Prachtig ingerichte omheinde omgeving met geprefabriceerd zwembad, open haard en hout en gas en traditionele bekkens, de promenade langs de rivier. Sportfaciliteiten zijn beschikbaar voor gasten (fietsen, badminton). In de winter wordt het appartement traditioneel hout verwarmd. Wasmachine gasten verwijdering. Huisdieren alleen toegestaan ​​kleine rassen.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Anika

Van zee > 50 km
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 100 €

Toeristengids - Vrbovsko

Vrbovsko  - Wapen Vrbovsko is een stad in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het ligt aan de oostkant van Gorski_Kotar langs de Zagreb-Rijeka snelweg, omgeven door weelderige loof- en naaldbossen. Het werd voor het eerst genoemd in de late 15de eeuw als een eigenschap van de familie Frankopan en is één van de oudste bewoonde plaatsen in Gorski Kotar. Met het passeren van Karolina weg, dan Louisiana weg aan het begin van de 19e eeuw, net als andere hoogland nederzettingen was plotseling de ontwikkeling van diensten voor het verstrekken van accommodatie om caravans en reizigers. Aan het begin van de 20e eeuw werd gebouwd hier de eerste hotel, dat toen de grootste van Zagreb naar Rijeka. Vandaag de dag, in aanvulling op de bosbouw en houtindustrie, die de basis vormt van de economie, het toerisme nog steeds grote betekenis. Accommodatie in Vrbovsko wordt aangeboden in comfortabele appartementen, kamers en vakantiewoningen in het kader van een private familie accommodatie. Natuurlijke sites bevatten beschermde landschap Kamačnik, prachtige canyon die een kleine rivier Kamačnik door middel van die werd gebouwd een houten loopbrug heeft gesneden. Door Vrbovsko stroomt duidelijk berg rivier Dobra, waar het mogelijk is om te zwemmen in de zomer, maar ook is het mogelijk kanoën en raften. In de omgeving zijn er vele fiets- en wandelpaden die leiden tot de toppen van de omliggende bergen. Van historische monumenten vermelden waard is neo-gotische kerk van St. Ivan Nepomuk en de prachtige orthodoxe klooster van St. Johannes de Doper Gomirje. In het nabijgelegen Severin is een barok kasteel Zrinski Frankopan, die is gelegen op de top van de steile kliffen over de rivier Kupa. Wij nodigen u uit om Vrbovsko direct contact opnemen met de eigenaren van appartementen, kamers en vakantiehuizen te bezoeken en een actieve vakantie door te brengen in het hart van de natuur. Particuliere accommodatie in Vrbovsko en het omliggende gebied. Appartementen, kamers en vakantiewoningen goedkoper tot 40%, zonder hoge makelaarskosten. Welkom bij Vrbovsko!

Vrbovsko Weervoorspelling