Appartementen en privé-accommodatie Crni Lug

Crni Lug is een klein dorpje in Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen aan de voet van de berg Risnjak. Het is omgeven door weelderige groene weiden en donkere naaldbos waarna de plaats zijn naam kreeg. Het is gelegen op een hoogte van ongeveer 700 meter en hier woont slechts 300 inwoners. Dit kleine pittoreske bergdorpje is beroemd dankzij het Nationaal Park Risnjak. Hier is de belangrijkste ingang van het Nationaal park. Accommodatie in Crni Lug...

Sorteer op:

1 recensie - 4.0/5

Kamers Raukar

Crni Lug

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

1 recensie - 4.0/5
Kamers Raukar ( Crni Lug)

Breng uw vakantie door in de Kroatische groene oase. Ontdek een hele nieuwe wereld vol van wilde en ongerepte natuurlijke schoonheid en eenvoudige en vriendelijke mensen. Zijn expeditie in Gorski Kotar ontdekt Black Lug, een prachtig dorpje dat op een plateau omringd wordt door heuvels, waarover de meest opmerkelijke Risnjak ligt. De kamers van Raukar bieden u een rustige oase die het hele jaar door een onvergetelijke vakantie biedt. Ze zijn gelegen op de weg naar het hoofdkwartier van Nationaal park, op 300 meter van het stadscentrum. Voor jullie is er een grote tuin voor degenen die op zoek zijn naar vrede, vogeltjes die chirpen en wind blazen en het juiste uitgangspunt voor avonturiers. Kom en geniet van uw vakantie, wij zorgen voor een comfortabele positie.

Categorisatie Categorisatie - Kamers Raukar

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Crni Lug

Crni Lug  - Wapen Crni Lug is een klein dorpje in Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen aan de voet van de berg Risnjak. Het is omgeven door weelderige groene weiden en donkere naaldbos waarna de plaats zijn naam kreeg. Het is gelegen op een hoogte van ongeveer 700 meter en hier woont slechts 300 inwoners. Dit kleine pittoreske bergdorpje is beroemd dankzij het Nationaal Park Risnjak. Hier is de belangrijkste ingang van het Nationaal park. Accommodatie in Crni Lug en zijn omgeving kan uitsluitend worden gevonden binnen de private familie accommodatie en vriendelijke gastheren zullen alle nodige informatie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken bieden. Bergen Snježnik en Risnjak werd uitgeroepen tot nationaal park in 1953 als gevolg van een zeer gevarieerde flora en fauna, en zeer goed bewaard gebleven vele bosgemeenschappen. Het park wordt bewoond door alle drie de grote carnivoren van Europa - wolven, beren en lynxen. In aanvulling op een zeer goed onderhouden leerpad Lesko, raden wij u aan natuurlijke monument, rivier Kupa bezoeken. Voor alle liefhebbers van wandelen, raden we de klim naar de hoogste top van het park en Gorski_Kotar 1528 meter hoog Risnjak die een prachtig uitzicht over de hele Gorski_Kotar, Kvarner Golf, Istrië en de Julische Alpen biedt. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan Crni Lug en Risnjak, en een weekend of een langere vakantie in de bergen die je zullen verrassen met de rijkdom en diversiteit van flora en fauna. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Crni Lug en haar omgeving. Appartementen, kamers en vakantiehuizen te huur in Crni Lug. Welkom bij Crni Lug en het Nationaal Park Risnjak!

Crni Lug Weervoorspelling