Appartementen en privé-accommodatie Ravna Gora

Ravna Gora is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van Gorski Kotar op het ruime plateau op ongeveer 700 meter boven de zeespiegel en wordt omringd door hoge bergen. In de middeleeuwen was dit gebied grotendeels verlaten en onbewoond vanwege de frequente Turkse invasies en berovingen. Pas na het passeren van de Turkse dreiging in de 17e eeuw met de hulp van de Zrinski tellingen begon...

Sorteer op:

Appartement Cetinski

Ravna Gora

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Vakantiehuis Kuća - Vrh

Ravna Gora

Van zee 10 km
Capaciteit 7 personen

op aanvraag

Appartement Svetličić

Ravna Gora

Van zee 10 km
Capaciteit 11 personen

op aanvraag

Appartement Cetinski ( Ravna Gora)

De woning is volledig gescheiden van het huis van de gastheer en het is mogelijk om een ​​andere kamer te huren met een badkamer die de capaciteit van het appartement verhoogt tot 6-8 personen (hele verdieping). In de directe omgeving zijn er langlaufpaden, een rodelbaan in Kupjak ligt op ongeveer 5 km afstand.

Categorisatie Categorisatie - Appartement  Cetinski

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Vakantiehuis Kuća - Vrh ( Ravna Gora)

Het huis is gelegen op een heuvel boven de rechte omhoog, waardoor een adembenemend uitzicht op een deel van Ravna Gora en de omliggende heuvels biedt. We zijn op 900 meter boven zeeniveau gelegen en we zijn 60 minuten rijden van Zagreb en 40 minuten rijden van de zee. Capaciteit van het huis is 4 bedden en drie extra bedden. Wilt u uw vakantie doorbrengen in een huis dat warmte van hout uitstraalt, geniet van het prachtige uitzicht en loop langs de berglucht, dan is ons huis de juiste keuze.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Kuća - Vrh

Van zee 10 km
Capaciteit 7 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Svetličić ( Ravna Gora)

Appartement *** Eigenaar Zarko Svetlici Vrh 44 51314 Ravna Gora. Appartement met centrale verwarming. Beschikbare woonkamer. Volledig ingerichte keuken, eetkamer, twee slaapkamers + Zolderkamer met vijf bedden, badkamer en toilet. Roken.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Svetličić

Van zee 10 km
Capaciteit 11 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Ravna Gora

Ravna Gora  - Wapen Ravna Gora is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van Gorski Kotar op het ruime plateau op ongeveer 700 meter boven de zeespiegel en wordt omringd door hoge bergen. In de middeleeuwen was dit gebied grotendeels verlaten en onbewoond vanwege de frequente Turkse invasies en berovingen. Pas na het passeren van de Turkse dreiging in de 17e eeuw met de hulp van de Zrinski tellingen begon intensiever nederzetting. Economische ontwikkeling begint in de 18e eeuw met de bouw van Karolina weg die liep door de stad en verbond de steden van Karlovac Kraljevica en Rijeka. De dorpelingen zijn nu voornamelijk actief in de bosbouw, houtverwerking en meubels maken, landbouw, veeteelt en handel. Onlangs is de ontwikkeling van het toerisme en vooral de winter het toerisme dankzij de goede verbindingen met Zagreb en Rijeka, natuurlijke schoonheid, dichte bossen en bergen met veel sneeuw. Accommodatie in Ravna Gora te vinden in appartementen, kamers en vakantiewoningen in private eengezinswoningen. In de omgeving wordt aangeboden een scala aan activiteiten, van wandelen, skiën, fietsen, en u kunt proberen adrenaline sporten in de nabije adrenaline park Kupjak. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan Ravna Gora, het hart van Gorski Kotar en breng een actieve vakantie in de frisse lucht en bergen. Zoeken naar betaalbare particuliere accommodatie in Ravna Gora en het omliggende gebied. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Ravna Gora goedkoper tot 40%, zonder hoge makelaarskosten. Welkom bij Ravna Gora!

Ravna Gora Weervoorspelling