Appartementen en privé-accommodatie Ravna Gora

Ravna Gora is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van Gorski Kotar op het ruime plateau op ongeveer 700 meter boven de zeespiegel en wordt omringd door hoge bergen. In de middeleeuwen was dit gebied grotendeels verlaten en onbewoond vanwege de frequente Turkse invasies en berovingen. Pas na het passeren van de Turkse dreiging in de 17e eeuw met de hulp van de Zrinski tellingen begon...

Sorteer op:

Appartement Svetličić

Ravna Gora

Van zee > 50 km
Capaciteit 11 personen

op aanvraag

Appartement Svetličić ( Ravna Gora)

Appartement *** Eigenaar Zarko Svetlici Vrh 44 51314 Ravna Gora. Appartement met centrale verwarming. Beschikbare woonkamer. Volledig ingerichte keuken, eetkamer, twee slaapkamers + Zolderkamer met vijf bedden, badkamer en toilet. Roken.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Svetličić

Van zee > 50 km
Capaciteit 11 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Ravna Gora

Ravna Gora  - Wapen Ravna Gora is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van Gorski Kotar op het ruime plateau op ongeveer 700 meter boven de zeespiegel en wordt omringd door hoge bergen. In de middeleeuwen was dit gebied grotendeels verlaten en onbewoond vanwege de frequente Turkse invasies en berovingen. Pas na het passeren van de Turkse dreiging in de 17e eeuw met de hulp van de Zrinski tellingen begon intensiever nederzetting. Economische ontwikkeling begint in de 18e eeuw met de bouw van Karolina weg die liep door de stad en verbond de steden van Karlovac Kraljevica en Rijeka. De dorpelingen zijn nu voornamelijk actief in de bosbouw, houtverwerking en meubels maken, landbouw, veeteelt en handel. Onlangs is de ontwikkeling van het toerisme en vooral de winter het toerisme dankzij de goede verbindingen met Zagreb en Rijeka, natuurlijke schoonheid, dichte bossen en bergen met veel sneeuw. Accommodatie in Ravna Gora te vinden in appartementen, kamers en vakantiewoningen in private eengezinswoningen. In de omgeving wordt aangeboden een scala aan activiteiten, van wandelen, skiën, fietsen, en u kunt proberen adrenaline sporten in de nabije adrenaline park Kupjak. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan Ravna Gora, het hart van Gorski Kotar en breng een actieve vakantie in de frisse lucht en bergen. Zoeken naar betaalbare particuliere accommodatie in Ravna Gora en het omliggende gebied. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Ravna Gora goedkoper tot 40%, zonder hoge makelaarskosten. Welkom bij Ravna Gora!

Ravna Gora Weervoorspelling