Appartementen en privé-accommodatie Lokve

Lokve is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het ligt in het centrum van Gorski_Kotar halverwege Delnice en Fužine, naast de snelweg Zagreb-Rijeka. Langs de villlage loopt een kleine rivier Lokvarka, waarvan de wederopbouw in het midden van de 20e eeuw veroorzaakte grote ophoping Lokvarsko meer. De plaats is voor het eerst genoemd in de 15e eeuw en in het begin van de 19e eeuw kende een plotselinge economische boom...

Sorteer op:

Appartement Potok

Lokve

Van zee 10 km
Capaciteit 3 personen

op aanvraag

Appartement Goransko sunce

Lokve

Van zee 10 km
Capaciteit 6 personen

op aanvraag

Appartement Potok ( Lokve)

Studio appartement in het hart van Gorski Kotar, Vijvers. INHOUD: 2 + 1 (tweepersoonsbed voor 1 persoon), wi-fi, parking, centrale verwarming, keuken, badkamer (douche) de mogelijkheid om pannen te gebruiken, tv. Attracties in de buurt van het bospark, grotten Lokvarka Kikkermuseum, Lokve-meer, Calvary, Bron Coupé (20 km), Risnjak (ongeveer 15 km), Bajermeer (ongeveer 15 km), Cave Spring (ongeveer 15 km) km), rafting on Buy (ongeveer 15 km)

Categorisatie Categorisatie - Appartement Potok

Van zee 10 km
Capaciteit 3 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Goransko sunce ( Lokve)

Wij verwelkomen u graag aan dit magische deel van de Kroatische, dat u en uw kinderen of vrienden een ideale plek voor vakantie bieden met het verkennen van de prachtige natuur die u omringt, zowel in de zomer als in de winter. Puddles het dorpje Tuzla in Gorski Kotar, met talrijke monumenten en bezienswaardigheden van de natuur op slechts een paar kilometer van uw appartement. Waarom bij ons een vakantie doorbrengen? Groot en ruim houten huis op een keldersteen, genaamd Goransko zon, die een grote kleurrijke tuin vol bloemen en fruit en groenten voor een klein houten huis heeft, met een stenen open haard, ideaal voor kindernachten en / of socialisatie met barbecue. Cottage uit een sprookje bestaat uit twee stapelbedden, bankjes en stoelen, en voor het is een kleine half overdekte terras met ligstoelen en hangmatten. Boven zijn drie parkeerplaatsen gescheiden door hoge vegetatie tot de ruimte zo aangenaam mogelijk.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Goransko sunce

Van zee 10 km
Capaciteit 6 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Lokve

Lokve  - Wapen Lokve is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het ligt in het centrum van Gorski_Kotar halverwege Delnice en Fužine, naast de snelweg Zagreb-Rijeka. Langs de villlage loopt een kleine rivier Lokvarka, waarvan de wederopbouw in het midden van de 20e eeuw veroorzaakte grote ophoping Lokvarsko meer. De plaats is voor het eerst genoemd in de 15e eeuw en in het begin van de 19e eeuw kende een plotselinge economische boom met het verstrijken van de Louisiana weg die de steden van Karlovac naar Rijeka verbonden, en continentale Kroatië aan de Adriatische Zee. Bewoners van Lokve oudsher waren bosbouwers, mijnwerkers, ambacht en boeren, en vandaag de dag met uitzondering van de bosbouw is ook de ontwikkeling van het toerisme. Accommodatie in Lokve wordt aangeboden in appartementen, kamers en vakantiewoningen in de prachtig aangelegde prive-eengezinswoningen. De grootste attractie van de plaats is een grote kunstmatige Lokvarsko meer die perfect passen in de natuurlijke omgeving en trekt veel liefhebbers van vissen, zwemmen en sportieve activiteiten zoals wandelen en fietsen. In de omgeving is een van de mooiste grotten in Kroatië, Lokvarka grotten. Het is goed uitzonderingsbepaling en open voor bezoekers. Naast het dorp is een prachtig bos park Golubinjak ideaal om te wandelen en genieten van de frisse lucht en natuurlijke schoonheid. Onder de culturele attracties zijn interessant Frog Museum en lokale geschiedenis collectie die een waardevolle etnologische verzameling van traditionele voorwerpen van deze plaats heeft. Lokve zijn een ideaal uitgangspunt voor het ontdekken van de Risnjak National Park, de hoogste berg van Gorski_Kotar die boven het dorp. Neem rechtstreeks contact eigenaren van particuliere accommodatie in Lokve en een actief weekend of een vakantie door te brengen in dit prachtige kleine en rustige hoogland dorp. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Lokve en omgeving. Appartementen, kamers en vakantiehuizen te huur in Lokve. Welkom bij Lokve!

Lokve Weervoorspelling