Appartementen en privé-accommodatie Mrkopalj

Mrkopalj is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen op de westelijke hellingen van Velika Kapela in Gorski_Kotar op 800 meter boven zeeniveau. Gemeente Mrkopalj omvat nederzettingen: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski en Tuk Vojni. De nederzetting werd eerst vermeld in de 15e eeuw en vanaf die tijd zijn er archeologische resten van middeleeuwse kerken. In de 18e eeuw werd bulit Carolina...

Sorteer op:

Vakantiehuis Gorska Idila

Mrkopalj

Van zee > 50 km
Capaciteit 6 personen

vanaf 90 €

Appartement T&M Mrkopalj

Mrkopalj

Van zee 20 km
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Vakantiehuis Gorska Idila ( Mrkopalj)

Als u wilt ontsnappen aan de drukte van alledag en wilt ontspannen in de frisse lucht en de ongerepte natuur in het hoogland, dan is huis Gorska idila de juiste keuze voor u. Het huis is gelegen in Brestova Dear op 980 m boven zeeniveau en boven Sunger Mrkopalj. Het vakantiehuis Gorska idila in Brestova Draga Iedereen kan iets voor zichzelf vinden. Als u rust wilt en wilt ontsnappen aan het dagelijkse drukke stadsleven, gezellig samenzijn met vrienden, barbecues ruiken en glühwein drinken in de sneeuw, of een actieve vakantie in de activiteiten die u hier kunt ondernemen, dan is Gorski Kotar de juiste keuze voor u. Je moet de goede wil meebrengen om jezelf ware en oprechte ervaring te belonen. Vakantiehuis Gorska idila ingericht in een hooglandstijl om voor een bijzondere sfeer te zorgen. Capaciteit van het huis voor vier personen, en we kunnen twee extra personen huisvesten. Het huis bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers, keuken, eetkamer, badkamer en een terras met een prachtig uitzicht op het Mrkopaljski-uiteinde. De keuken is rustiek ingericht en volledig uitgerust, en daarbinnen is er een eetkamer met een grote tafel. Knetterend vuur in de kachel zorgt voor een bijzondere sfeer en de warmte verspreidt zich door het hele huis. In de woonkamer staat een bank die, indien nodig, kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed. Een kamer heeft 2 eenpersoonsbedden en een kamer heeft een tweepersoonsbed. Terras en tuin met barbecue bieden in elk seizoen voldoende ruimte voor ontspanning en plezier.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Gorska Idila

Van zee > 50 km
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 90 €

Appartement T&M Mrkopalj ( Mrkopalj)

Appartement in Mrkopalj, Gorski Kotar. Het appartement is gelegen op de zolder van het gezinshuis met uitzicht op het skigebied Celimbasa. Het appartement is volledig uitgerust, beveiligde parkeerplaats, barbecue, gratis WiFi, de mogelijkheid om twee fietsen te gebruiken. In de buurt zijn fietspaden, wandelingen, winterspaden en skiën gemarkeerd.

Categorisatie Categorisatie - Appartement T&M Mrkopalj

Van zee 20 km
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Mrkopalj

Mrkopalj  - Wapen Mrkopalj is een klein bergdorp en gemeente in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen op de westelijke hellingen van Velika Kapela in Gorski_Kotar op 800 meter boven zeeniveau. Gemeente Mrkopalj omvat nederzettingen: Begovo Razdolje, Brestova Draga, Sunger, Tuk Mrkopaljski en Tuk Vojni. De nederzetting werd eerst vermeld in de 15e eeuw en vanaf die tijd zijn er archeologische resten van middeleeuwse kerken. In de 18e eeuw werd bulit Carolina weg, die Karlovac verband houden met Kraljevica en Rijeka. In die tijd Mrkopalj, door Handvest van keizer Franz Joseph II, werd bevoorrechte koninklijk kasteel en de markt. Daarna was het snel evoluerende. Aan het begin van de 20e eeuw hier werd georganiseerd ski-cursussen, en hier was de eerste Kroatische kampioenschap in cross-country skiën en schansspringen, en wordt terecht de wieg van het skiën in Kroatië genoemd. Vandaag Mrkopalj een paradijs voor recreatieve sporters en natuurliefhebbers. Behalve in de bergen toerisme, zijn de lokale bevolking die zich bezighouden met de bosbouw en landbouw. U vindt accommodatie in comfortabele privé appartementen, kamers of vakantiehuizen. Mrkopalj en Begovo Razdolje hebben goed uitgeruste skigebied met een aantal ski-pistes, rodelbanen voor kinderen en een skischool. Tijdens de zomer kunt u wandelen naar de nabijgelegen Bjelolasica of om de strikte natuurreservaat Bijele en Samarske kliffen. Wij nodigen u uit om Mrkopalj en het omliggende gebied te bezoeken en in de zomer genieten van de frisse lucht en de natuur, en in de winter in de sneeuw en winterse activiteiten. Zoek naar particuliere accommodatie in Mrkopalj en het omliggende gebied. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Mrkopalj goedkoper tot 40%, zonder hoge makelaarskosten. Welkom bij Mrkopalj!

Mrkopalj Weervoorspelling