Appartementen en privé-accommodatie Brod Moravice

Brod Moravice is een klein dorp en centrum van de gemeente in de provincie Primorje-Gorski Kotar. Het ligt in het westelijke deel van Gorski Kotar, op 560 m boven de zeespiegel. Het ligt aan de oude weg van Zagreb naar Rijeka. Het is de oudste gemeente in Gorski Kotar, waar slechts 1000 inwoners wonen, waardoor het het minst bewoond is in de hele Gorski Kotar. Er zijn 38 kleinere nederzettingen in de gemeente. Dit gebied is uiterst schilderachtig,...

Sorteer op:

Vakantiehuis Zora

Brod Moravice

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

vanaf 160 €

Vakantiehuis Zora ( Brod Moravice)

Vakantiehuis Zora ligt in Gorski Kotar, 9 kilometer van Brod Moravica, het is gelegen op de top van een heuvel omgeven door een bos in het kleine dorpje Naglići, waar slechts 4 huizen zijn, waarvan 2 verhuurd aan toeristen. Een zeer rustige plek in het bos waar u kunt genieten van rust en stilte. De faciliteit heeft 4 hoofdbedden + 1 extra bed en 1 babybed. De woonruimte is vooralsnog gerealiseerd op de begane grond van de woning en bestaat uit; - 1 badkamer - 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een babybed - 1 slaapkamers met 2 aparte bedden - eetkamer - keuken Het erf bestaat uit een groot erf (meer dan 3000 m2) met een afgesloten prieel waarin zich een barbecue bevindt. Het huis heeft ook een gesloten tuinhuisje met een buitenzwembad met hydromassage. Enkele van de faciliteiten in Gorski Kotar - het meeste is beschikbaar binnen een straal van 40 km. -Kavranova stijena-uitkijkpunt (dicht bij Zora's huis). - De Kupa-rivier - Lake Bajer - Lake Lokvarsko Jezero - Berg Risnjak - Orlove stijene uitkijkpunt -Zeleni vir (Devil's Passage) - Centrum voor bezoekers "Velike Zvijeri" Stara Sušica - ZOO Delnice (reeën, herten, moeflons) - Lokvarka-grot - Cave Vrelo -Roswell Fužine cowboydorp - Golubinjak Forest Park -Kamačnik Canyon Huisdieren welkom.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Zora

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

Prijs vanaf 160 €

Toeristengids - Brod Moravice

Brod Moravice  - Wapen Brod Moravice is een klein dorp en centrum van de gemeente in de provincie Primorje-Gorski Kotar. Het ligt in het westelijke deel van Gorski Kotar, op 560 m boven de zeespiegel. Het ligt aan de oude weg van Zagreb naar Rijeka. Het is de oudste gemeente in Gorski Kotar, waar slechts 1000 inwoners wonen, waardoor het het minst bewoond is in de hele Gorski Kotar. Er zijn 38 kleinere nederzettingen in de gemeente. Dit gebied is uiterst schilderachtig, omgeven door dichte bossen met prachtige vergezichten en bergpaden langs de kloof van de Kupa-rivier, die een natuurlijke grens is met Slovenië. Het hele gebied van Gorski Kotar biedt verschillende mogelijkheden en vormen van toerisme, van jagen en vissen, wandelen, kajakken en skiën in de winter en langlaufen. Het is een ideale plek voor alle liefhebbers van natuur, rust, stilte en zuivere berglucht. Ook in de buurt zijn het Risnjak National Park en de bron van de Kupa-rivier, evenals het speciale geomorfologische reservaat Zeleni Vir en de passage Vražji. Accommodatie wordt uitsluitend aangeboden in privéfamilie-accommodatie in appartementen, kamers en vakantiehuizen. Wij nodigen u uit om dit prachtige deel van Gorski Kotar te bezoeken en te genieten van prachtige landschappen, ongerepte natuur en een aangenaam bergklimaat. Neem rechtstreeks contact op met bezitters van privé-accommodaties en bespaar tot 40% op commissies van hoge instellingen. Welkom bij Brod Moravice.

Brod Moravice Weervoorspelling