Appartementen en privé-accommodatie Zverinac

Zverinac is een klein eiland in Zadar archipel in het Kroatische deel van de Adriatische Zee. Het is gelegen langs de noordkust van het eiland Dugi otok, tegenover de plek Bozava. De enige nederzetting op het eiland wordt ook genoemd Zverinac en heeft ongeveer 50 permanente bewoners. Administratief behoort het tot de gemeente Sali en Dugi Otok. Zverinac werd voor het eerst genoemd in de 15e eeuw onder de naam Surian die in het bezit zijn van een adellijke...

Sorteer op:

Appartement Danijela

Zverinac

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 40 €

Appartementen Fiera

Zverinac

Van zee 50 m
Capaciteit 8 personen

vanaf 60 €

Appartementen Santo Zverinac

Zverinac

Van zee 10 m
Capaciteit 14 personen

vanaf 40 €

Appartement Danijela ( Zverinac)

Op het eiland Zverinac, in de Zadar-archipel, zijn er twee appartementen. Elk bestaat uit een slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer waar is de truckle bed en terras. Eén appartement is geschikt voor maximaal vier personen. De appartementen zijn voorzien van airconditioning en zijn volledig uitgerust met alle meubels. Wij verwachten u oprecht!

Categorisatie Categorisatie - Appartement Danijela

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 40 €

Appartementen Fiera ( Zverinac)

Onze twee appartementen zijn perfect voor een ontspannen, stressvrije vakantie. Zwem in ongerepte wateren op slechts 30 meter van het huis, geniet van heerlijke maaltijden op ons ruim terras, geniet van het onvergetelijke uitzicht op zee, wandelen over het eiland of gewoon relaxen en niets doen! Gelegen op een klein en rustig eiland, deze appartementen zijn perfect voor 4 personen of een koppel met kinderen. Als u in slaap wilt gaan en wakker wordt, kijkend naar de ongerepte zee, is dit een perfecte plek voor u! De appartementen hebben een groot terras met uitzicht op zee, twee comfortabele slaapkamers, twee badkamers, een grote woonkamer en een eethoek, een ingerichte keuken, een tv en airconditioning. Het strand ligt op slechts 30 meter van het huis, dus u kunt uw vakantie doorbrengen in uw badpak.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Fiera

Van zee 50 m
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 60 €

Appartementen Santo Zverinac ( Zverinac)

Zverinac is een plek om te ontspannen en te genieten van traditionele gerechten. Als u de drukte wilt vermijden, langere reizen naar het strand en een plek om te ontspannen, kijk dan niet verder. Zverinac is een plek waar je rust en stilte in stilte vindt, in de sterren kijkt of in de zee zwemt. Voor degenen die op zoek zijn naar een actieve vakantie, vindt u plezier in het verkennen van ons eiland met wandelproeven die leiden tot onze hoogste piek van Klis. Zwem in onze kristalblauwe water tijdens de dag of verkennen nabijgelegen eilanden. De appartementen bevinden zich op de 2e verdieping van een prive-woning met 3 andere appartementen en een familie restaurant met meer dan 25 jaar ervaring in de voorbereiding van dalmatische delicatessen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen  Santo Zverinac

Van zee 10 m
Capaciteit 14 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Zverinac

Zverinac  - Wapen Zverinac is een klein eiland in Zadar archipel in het Kroatische deel van de Adriatische Zee. Het is gelegen langs de noordkust van het eiland Dugi otok, tegenover de plek Bozava. De enige nederzetting op het eiland wordt ook genoemd Zverinac en heeft ongeveer 50 permanente bewoners. Administratief behoort het tot de gemeente Sali en Dugi Otok. Zverinac werd voor het eerst genoemd in de 15e eeuw onder de naam Surian die in het bezit zijn van een adellijke familie uit Zadar was. Het is goed verbonden met de stad Zadar en in het dorp is er winkel en een restaurant. Accommodatie op het eiland kan uitsluitend in appartementen, kamers en vakantiehuizen worden gevonden binnen een eigen familie accommodatie. Vanwege de omvang, de beste manier voor bezoekers om te leren over dit mooie dorp en het hele eiland is zeker een wandeling langs de kust. Het eiland is rijk aan oude olijfbomen en dichte mediterrane vegetatie, waar u kunt ontspannen in alle rust met de enige geluiden van de natuur. Het is ideaal voor een ontsnapping aan de stress van het dagelijks leven, perfect om te wandelen rond kenmerkende charme van het eiland en zwemmen in zeer duidelijke bijna doorzichtige blauwe zee. Het eiland is met name interessant voor zeilers vanwege zijn prachtige en afgelegen omgeving waar er geen grote menigte, alsof de tijd zelf heeft stilgestaan. Als je een echte vakantie wilt, nodigen wij u uit om deze kleine, afgelegen eilandje en plaatsen boeking te bezoeken door direct contact met de eigenaren van appartementen, kamers en vakantiewoningen. Zoek naar particuliere accommodatie op Zverinac en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Welkom op het eiland Zverinac!

Zverinac Weervoorspelling