Appartementen en privé-accommodatie Kožino

Kožino is een klein toeristenoord gelegen tussen Zadar (Diklo) en Petrčane. Kožino ligt op slechts ongeveer 10 kilometer afstand van Zadar en is zeer goed verbonden met het hele gebied van de wijdere omgeving van de stad Zadar. Er wonen ongeveer 800 inwoners in Kožino, die samen met de landbouw (wijngaarden en olijventeelt) zich steeds meer bezighouden met toerisme en comfortabele appartementen en kamers aanbieden als privé-gezinsaccommodatie....

Sorteer op:

Appartementen Dolac Guesthouse

Kožino

Van zee 350 m
Capaciteit 8 personen

op aanvraag

Appartementen Dolac Guesthouse ( Kožino)

Koel en groot huis. Grote en ruime kamers met even grote terrassen. Open haard in het midden van olijfgaarden. Rust en stilte in de voorkant van het huis, maar slechts tien minuten rijden met de auto is het centrum van de stad en alle interessante evenementen. Aangename en vriendelijke gastheren. 350 meter van het strand. Genieten :) Kozino is een kleine nederzetting met een doorgaande hoofdweg. Als u vanuit Zadar komt, volg dan de richting VIR - NIN - PETRCANE. Wanneer u Kozino bereikt, zoekt u de bushalte (aan de rechterkant als u vanuit Zadar komt). U ziet ook een reclametafel voor het VVV-kantoor en de Sonik-supermarkt. Daar slaat u linksaf richting de zee. Dan moet je 150 m recht naar beneden naar de zee gaan. Ons huis ligt aan de linkerkant. Het heeft het teken "Dolac". De luchthaven van Zadar ligt op 12 km van Zadar. Je hebt na elke vlucht een bus naar het hoofdbusstation Autobusni kolodvor Zadar. Kozino ligt op 8 km van de stad Zadar. Slechts 8 minuten van Zadar met een auto of 10-15 minuten met taxi of bus (naar het noorden). Als u besluit om de bus te nemen, vanaf het hoofdbusstation "Autobusni kolodvor ZADAR", kunt u elke bus nemen die gaat voor VIR, VRSI, NIN, PERCANE, PRIVLAKA, ZATON omdat ze allemaal door Kozino rijden.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Dolac Guesthouse

Van zee 350 m
Capaciteit 8 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Kožino

Kožino  - Wapen Kožino is een klein toeristenoord gelegen tussen Zadar (Diklo) en Petrčane. Kožino ligt op slechts ongeveer 10 kilometer afstand van Zadar en is zeer goed verbonden met het hele gebied van de wijdere omgeving van de stad Zadar. Er wonen ongeveer 800 inwoners in Kožino, die samen met de landbouw (wijngaarden en olijventeelt) zich steeds meer bezighouden met toerisme en comfortabele appartementen en kamers aanbieden als privé-gezinsaccommodatie. De plaats is zeer rustig en stil en is een ideale bestemming voor diegenen die een vakantie willen doorbrengen in een vredige en rustige mediterrane sfeer met een prachtige zonsondergang. In de plaats, zijn er verschillende kiezelstranden en de kristalheldere Adriatische Zee is een ideale uitnodiging voor gezinnen met kleine kinderen die zullen genieten van zwemmen en talrijke sportieve activiteiten zoals tennis, tafeltennis, beachvolleybal, voetbal, handbal, basketbal, waterskiën , surfen, zeilen ... Er zijn talloze mogelijkheden voor actieve vakanties en avonturen, zoals raften op Zrmanja, maar ook bergbeklimmen en alpinistisch klimmen in Paklenica National Park op Velebit. Het dorp wordt gedomineerd door de parochiekerk van Sv. Mihovil die werd gebouwd in de tweede helft van de 16e eeuw, en als je het rijke culturele erfgoed van dit deel van Dalmatië wilt zien, raden we een excursie aan naar de stad Zadar. In de zomermaanden worden er tal van evenementen georganiseerd in Kožino, waar u heerlijke gastronomische specialiteiten van deze regio van Kroatië kunt proeven, zoals ham, kaas, lamsvlees en natuurlijk zelfgemaakte kwaliteitswijn. Bezoek Kožino en boek een appartement, kamer of vakantiehuis direct bij eigenaren van privé-accommodaties, bespaar op dure makelaarskosten en breng een onvergetelijke vakantie door in deze prachtige, kleine en rustige Dalmatische plaats.

Kožino Weervoorspelling