Appartementen en privé-accommodatie

Iž is het eiland in Zadar, dat gelegen is tussen Dugi Otok en het eiland Ugljan. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 18 km2, en het hele eiland heeft ongeveer 600 permanente bewoners in twee nederzettingen Mali en Veli Iž. Het eiland werd bewoond in de prehistorie, en het werd voor het eerst genoemd door Byzantijnse keizer Constantijn Porphyrogenitus in de 10e eeuw onder de naam van Ez. Tijdens de Middeleeuwen tot in de 19e eeuw eigendom was...

Sorteer op:

Appartementen Veli Iž

Van zee 150 m
Capaciteit 20 personen

vanaf 35 €

Appartementen Veli Iž ( Iž)

Het huis ligt op 150 meter van de zee en ongeveer 150 meter van het stadscentrum. Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele appartementen, A-1, A-2 en A-3 op de begane grond. Elk appartement heeft twee slaapkamers, eetkamer en woonkamer met keuken, badkamer met toilet en twee balkons. De appartementen zijn volledig uitgerust met alle benodigde huishoudelijke artikelen, ook in alle appartementen is satelliet-tv, dvd-speler, radio en cd-speler aanwezig. Met een bevestigde reservering van appartementen, organiseren wij bij uw auto met het oog op de aankoop van veerbootjes voor de auto, en bij aankomst in Zadar hetzelfde.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Veli Iž

Van zee 150 m
Capaciteit 20 personen

Prijs vanaf 35 €

Toeristengids -

Iž  - Wapen Iž is het eiland in Zadar, dat gelegen is tussen Dugi Otok en het eiland Ugljan. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 18 km2, en het hele eiland heeft ongeveer 600 permanente bewoners in twee nederzettingen Mali en Veli Iž. Het eiland werd bewoond in de prehistorie, en het werd voor het eerst genoemd door Byzantijnse keizer Constantijn Porphyrogenitus in de 10e eeuw onder de naam van Ez. Tijdens de Middeleeuwen tot in de 19e eeuw eigendom was van de Zadar adel en rijke burgers. Het centrum van het eiland is Veli Iz, die is gelegen in een schilderachtige baai aan de oostkant van het eiland. Hier wordt bewaard de oude stadskern met een typische mediterrane architectuur, smalle stenen straten en huizen. Het dorp heeft een hotel, jachthaven en een groot aantal appartementen en kamers in particuliere accommodaties. In het hart van de stad is gerestaureerde kerk van St. Peter en Paul. Mali Iz is gelegen aan de zuidoostkust van het eiland in twee baaien - Knez en Komoseva. Niet ver van Mali Iz is de baai Bršanj en de veerhaven van waar gaat regelmatig veerboten naar de stad Zadar. Olijfolie, visserij en maritieme zaken zijn de belangrijkste economische activiteiten op het eiland. Toerisme en toeristische diensten worden steeds populairder vanwege de ongerepte natuur, aangenaam klimaat en schone zee. Met vriendelijke bewoners zullen proberen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Het eiland heeft vele mooie kleine baaien, verborgen stranden en kristalhelder water, waardoor het ideaal is voor een rustige familie vakantie. Het klimaat is mild mediterraan, met veel zon en warmte. We raden een bezoek aan de interessante etnografische collectie in Veli Iz die zeer levendig beschrijft het leven van de vroegere bewoners van het eiland. Een van de interessante feiten is dat tot op de dag oude ambachtelijke kunst van aardewerk gehouden. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen, kamers en vakantiehuisjes op het eiland Iž, bespaart tot 40% en te ontspannen op dit prachtige en rustige eiland. Zoeken naar betaalbare accommodatie in Mali en Veli Iž. Welkom op eiland Iž!

Iž Weervoorspelling