Appartementen en privé-accommodatie Ist

Ist is een klein eiland in de provincie Zadar in Kroatië. Het gebied is slechts ongeveer 10 km2, en is gelegen in het noorden van Dalmatië, ten noorden van de eilanden Molat en ten westen van het eiland Škarda. De enige plek op het eiland draagt ​​ook de naam Ist, en de dichtstbijzijnde grote stad is Zadar waarmee het goed verbonden is met de veerboot en catamaran lijnen. Het werd voor het eerst genoemd in de 14e eeuw onder de Illyrische naam...

Sorteer op:

Appartement Zrinka

Ist

Van zee 20 m
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartementen Myrtus

Ist

Van zee 100 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 40 €

Appartement Zrinka ( Ist)

Appartement Zrinka, 25 m van zee, in een rustig dorp op het eiland Ist. In het appartement is er barbecue, airconditioning, vaatwasser, magnetron en alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en comfortabel verblijf van maximaal 5 personen. Het is gelegen in een rustige en rustige omgeving.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Zrinka

Van zee 20 m
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Myrtus ( Ist)

In ons huis zijn er twee appartementen.  Appartement voor 4 personen met twee slaapkamers (55 m2 op de 1e verdieping): keuken / eetkamer / woonkamer met bank, tv-zat. en airconditioning. Uitgang naar het terras. Een kamer met een tweepersoonsbed (2 x 80 cm, lengte 200 cm), uitgang naar teracce. De andere kamer met 2 bedden. Open keuken (4-pits kookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiezetapparaat, waterkoker ...). Douche / toilet, föhn. Terras 9 m2. Buitenmeubels. Zeezicht. Appartement voor 2 personen met een slaapkamer (32 m2 op de 2e verdieping): keuken / woon / eetkamer met tv-satelliet, sofa en airconditioning. Een kamer met een tweepersoonsbed (2 x 80 cm, lengte 200 cm). Woonkamer / keukenhoek (2-pits kookplaat, afwasmachine, elektr., Koffiezetapparaat, waterkoker). Douche / toilet, föhn. Terras15 m2. Buitenmeubels. Zijaanzicht van de zee.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Myrtus

Van zee 100 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Ist

Ist  - Wapen Ist is een klein eiland in de provincie Zadar in Kroatië. Het gebied is slechts ongeveer 10 km2, en is gelegen in het noorden van Dalmatië, ten noorden van de eilanden Molat en ten westen van het eiland Škarda. De enige plek op het eiland draagt ​​ook de naam Ist, en de dichtstbijzijnde grote stad is Zadar waarmee het goed verbonden is met de veerboot en catamaran lijnen. Het werd voor het eerst genoemd in de 14e eeuw onder de Illyrische naam Ost, en tot in de 18e eeuw was het onder de leiding en een deel van de parochie van de naburige grotere eiland Molat. Tijdens de 19e en vroege 20e eeuw bewoners van Ist bekend waren matrozen, en ze hadden een grote vloot van commerciële zeilschepen. Vandaag, op de Ist leeft slechts ongeveer 200 permanente bewoners, maar ook andere dan olijfolie en de wijnbouw, de belangrijkste bron van inkomsten is het toerisme. U vindt accommodatie op Ist alleen vinden in prive appartementen, kamers en vakantiehuizen, en uw gastheren zullen er alles aan doen, dus je kunt een aangename vakantie door te brengen. De plaats is erg rustig en stil, omdat hier niet is toegestaan ​​motorvoertuigen, en is ideaal voor een uitje van de stad lawaai. Sfeer op het eiland is zeer ontspannend omgeven door kristalheldere blauwe Adriatische Zee. In het centrum van het dorp Ist is groot zand en grind strand naast een dennenbos waar u kunt genieten in de schaduw met uw favoriete boek. In het dorp zijn er twee winkels en diverse cafés en restaurants waar u de prachtige verse vis kunt proeven. Bezoek deze klein idyllisch eiland in Zadar en breng je vakantie in vrede en alleen met de geluiden van de natuur en golven. Zoek naar particuliere accommodatie op het eiland Ist. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen, kamers en vakantiehuizen in Ist. Welkom op eiland Ist!

Ist Weervoorspelling