Appartementen en privé-accommodatie Zaton - Dubrovnik

Zaton Bay is een pittoresk 3 km lange baai, die is gelegen op slechts 10 km ten noordwesten van Dubrovnik. Het is verdeeld in Veliki en Mali Zaton. Deze magische en pittoreske stadje heeft geen hotelaccommodatie, maar het biedt een rijke selectie van appartementen en andere particuliere accommodaties. Behalve in het toerisme inwoners van Zaton zijn werkzaam in de visserij, de landbouw en de productie van wijn en olijfolie.  Zaton Bay heeft prachtige...

Sorteer op:

Appartement Francesca

Zaton - Dubrovnik

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

Vakantiehuis Tanya

Zaton - Dubrovnik

Van zee 30 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 180 €

Appartementen Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

Van zee 50 m
Capaciteit 7 personen

vanaf 45 €

Appartement Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

Van zee 500 m
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartement Francesca ( Zaton - Dubrovnik)

Appartementen met zeezicht, bestaat uit twee slaapkamers, badkamer keuken en woonkamer ligt op slechts 50 meter van het prachtige strand.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Francesca

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Vakantiehuis Tanya ( Zaton - Dubrovnik)

Het pittoreske stenen huis aan de kust van Zaton Bay. Het huis ligt aan de zonnige kant, op slechts 30 meter van de kust en op 50 meter van het strand. Het huis ligt op een zeer rustige locatie, op slechts 12 km van de oude binnenstad van Dubrovnik. (8 km van de ingang van Dubrovnik). Dit is een oud stenen huis dat volledig binnen en buiten was gerenoveerd. Modern is een comfortabel en volledig uitgerust. Het huis heeft een groot zonneterras om te zonnebaden en zitten. Uitzicht op de baai is mooi en rustig.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Tanya

Van zee 30 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 180 €

Appartementen Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

Villa Tramonto is gelegen op een van de mooiste posities in Zaton Veliki, met een panoramisch uitzicht op de hele baai van Zaton, omringd door weelderige mediterrane vegetatie, 50 meter van de zee. Als u wilt ontsnappen uit het dagelijkse stedelijke leven en een vakantie in stilte en schoonheid van de natuur hebben, kies Villa Tramonto, dat u alle soorten comfort biedt.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Villa Tramonto

Van zee 50 m
Capaciteit 7 personen

Prijs vanaf 45 €

Appartement Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

Het appartementenhuis Sun is gelegen in het kleine, rustige, originele resort Trsteno, ongeveer 15 km ten noordwesten van Dubrovnik. Idyllisch op de berg met uitzicht op zee direct over de Elafiti-eilanden. Het huis, omgeven door een prachtige tuin, biedt driesterrencomfort. De 4 moderne studio's voor 2-4 personen met uitzicht op zee vanaf het terras of balkon zijn uitgerust met kitchenette, satelliet-tv en airconditioning (optioneel). Een barbecue is beschikbaar voor gebruik. Voltooide parkeerplaatsen bevinden zich direct bij het huis. In het dorp is er een restaurant en winkels liggen op ongeveer 3 km afstand. De huiseigenaren zijn Duitsers en wonen in het huis.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Haussonne Trsteno

Van zee 500 m
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Wapen Zaton Bay is een pittoresk 3 km lange baai, die is gelegen op slechts 10 km ten noordwesten van Dubrovnik. Het is verdeeld in Veliki en Mali Zaton. Deze magische en pittoreske stadje heeft geen hotelaccommodatie, maar het biedt een rijke selectie van appartementen en andere particuliere accommodaties. Behalve in het toerisme inwoners van Zaton zijn werkzaam in de visserij, de landbouw en de productie van wijn en olijfolie.  Zaton Bay heeft prachtige stranden omringd door dennenbos waar u kunt ontspannen met een maximum van vrede, rust en kristalheldere wateren.  Zaton sieren historische bezienswaardigheden zoals de Renaissance villa's van de voormalige Dubrovnik aristocratie dat Zaton karakteriseren als Dubrovnik platteland residency gebied. Het culturele leven in de stad is zeer divers en bood veel verschillende evenementen zoals tentoonstellingen, optredens en muzikale avonden. Accommodatie in Zaton nabij Dubrovnik. Appartementen, kamers en een eigen accommodatie Zaton en omgeving. Welkom bij Zaton - Dubrovnik!

Zaton - Dubrovnik Weervoorspelling