Appartementen en privé-accommodatie Zaton - Dubrovnik

Zaton Bay is een pittoresk 3 km lange baai, die is gelegen op slechts 10 km ten noordwesten van Dubrovnik. Het is verdeeld in Veliki en Mali Zaton. Deze magische en pittoreske stadje heeft geen hotelaccommodatie, maar het biedt een rijke selectie van appartementen en andere particuliere accommodaties. Behalve in het toerisme inwoners van Zaton zijn werkzaam in de visserij, de landbouw en de productie van wijn en olijfolie.  Zaton Bay heeft prachtige...

Sorteer op:

Appartementen Villa Tramonto

Zaton - Dubrovnik

Van zee 50 m
Capaciteit 7 personen

vanaf 55 €

Appartementen Haussonne Trsteno

Zaton - Dubrovnik

Van zee 500 m
Capaciteit 1 personen

vanaf 55 €

Appartementen Villa Tramonto ( Zaton - Dubrovnik)

Villa Tramonto is gelegen op een van de mooiste locaties in Zaton Veliki, met een panoramisch uitzicht over de hele baai van Zaton, omgeven door weelderige mediterrane vegetatie, 50 meter van de zee. Als u wilt ontsnappen aan het dagelijkse stadsleven en een vakantie wilt hebben in stilte en schoonheid van de natuur, kies dan voor Villa Tramonto, die u alle soorten comfort biedt.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Villa Tramonto

Van zee 50 m
Capaciteit 7 personen

Prijs vanaf 55 €

Appartementen Haussonne Trsteno ( Zaton - Dubrovnik)

Het appartementencomplex Sun is gelegen in het kleine, rustige, originele resort Trsteno, ongeveer 15 km ten noordwesten van Dubrovnik. Idyllisch op de berg met uitzicht op zee direct over de Elafiti-eilanden. Het huis, omgeven door een prachtige tuin, biedt 3-sterrencomfort. De 4 moderne studio's voor 2-4 personen met uitzicht op zee vanaf het terras of balkon zijn uitgerust met kitchenette, satelliet-tv en airconditioning (optioneel). U kunt gebruikmaken van een barbecueplek. Voltooide parkeerplaatsen bevinden zich direct bij het huis. In het dorp is een restaurant en winkels liggen op ongeveer 3 km afstand. De huiseigenaren zijn Duitsers en wonen in het huis.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Haussonne Trsteno

Van zee 500 m
Capaciteit 1 personen

Prijs vanaf 55 €

Toeristengids - Zaton - Dubrovnik

Zaton - Dubrovnik  - Wapen Zaton Bay is een pittoresk 3 km lange baai, die is gelegen op slechts 10 km ten noordwesten van Dubrovnik. Het is verdeeld in Veliki en Mali Zaton. Deze magische en pittoreske stadje heeft geen hotelaccommodatie, maar het biedt een rijke selectie van appartementen en andere particuliere accommodaties. Behalve in het toerisme inwoners van Zaton zijn werkzaam in de visserij, de landbouw en de productie van wijn en olijfolie.  Zaton Bay heeft prachtige stranden omringd door dennenbos waar u kunt ontspannen met een maximum van vrede, rust en kristalheldere wateren.  Zaton sieren historische bezienswaardigheden zoals de Renaissance villa's van de voormalige Dubrovnik aristocratie dat Zaton karakteriseren als Dubrovnik platteland residency gebied. Het culturele leven in de stad is zeer divers en bood veel verschillende evenementen zoals tentoonstellingen, optredens en muzikale avonden. Accommodatie in Zaton nabij Dubrovnik. Appartementen, kamers en een eigen accommodatie Zaton en omgeving. Welkom bij Zaton - Dubrovnik!

Zaton - Dubrovnik Weervoorspelling