Appartementen en privé-accommodatie Molunat

Molunat is een klein vissersdorp en toeristische stad in het Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen in het pittoreske baai in het uiterste zuiden van de Kroatische gemeente Konavle in de buurt van de grens met Montenegro. Het ligt 40 kilometer ten zuidoosten van de stad Dubrovnik en 20 kilometer ten zuiden van de luchthaven en Cavtat. De bevolking is slechts ongeveer 200 permanente bewoners, die zich vooral bezighouden met het toerisme, hospitality...

Sorteer op:

Appartementen Antunović

Molunat

Van zee 50 m
Capaciteit 17 personen

vanaf 65 €

Appartementen Villa Ana

Molunat

Van zee 10 m
Capaciteit 16 personen

op aanvraag

Appartementen Miovic

Molunat

Van zee 20 m
Capaciteit 12 personen

op aanvraag

Appartementen Nena

Molunat

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

op aanvraag

Appartementen Antunović ( Molunat)

Appartementen Antunović zijn gelegen in een prachtig kustplaatsje Molunat. Molunat is een klein vissers- en toeristisch dorp, gelegen in een van de mooiste baaien in de zuidelijke Adriatische Zee, op een afstand van 40 km SE van de bekende culturele en historische oude stad Dubrovnik en 20 km van de luchthaven van Dubrovnik en Cavtat. Onze comfortabele appartementen zijn omgeven door mediterrane vegetatie die rust en stilte biedt. Wij bieden u een plek aan waar u naar wilt terugkeren en graag terugkomen. Al onze appartementen hebben slaapkamers, keuken, badkamer, balkon met prachtig uitzicht op zee, terras, gratis WiFi, airconditioning. U kunt ook tuin, grill en parkeerplaats gebruiken. Als u nog vragen hebt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op onze email: diereno.antunovic@du.t-com.hr Familie Antunović :-)

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Antunović

Van zee 50 m
Capaciteit 17 personen

Prijs vanaf 65 €

Appartementen Villa Ana ( Molunat)

Villa Ana ligt in het mooie kustplaatsje Molunat. Wij zijn direct aan zee gelegen met toegang tot het strand, die een ligbedden, douche en aanlegplaatsen voor boten heeft. Voor alle gasten is er parkeergelegenheid in de schaduw voor het huis. Onze comfortabele appartementen zijn omgeven door mediterrane vegetatie en bieden rust en stilte. We bieden je een plek waar je graag naar terug zou willen keren en waar je van harte welkom bent. Wij verheugen ons op uw bezoek en wensen u een prettige vakantie in ons huis! Familie Zorovic.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Villa Ana

Van zee 10 m
Capaciteit 16 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Miovic ( Molunat)

Miovic appartementen bevinden zich in de regio Molunat Dubrovnik. Gelegen aan de zee op een aantrekkelijke locatie.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Miovic

Van zee 20 m
Capaciteit 12 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Nena ( Molunat)

Molunat is een klein vissersdorpje op 15 km afstand van Cavtat en 35 km van Dubrovnik. Het huis ligt naast de zee, op slechts 5 meter afstand. Het bestaat uit een appartement van twee verdiepingen van 80 m2, volledig ingericht met alle apparatuur en een terras van 25 m2 met uitzicht op zee. Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers, een privéstrand met stranddouche. Het voordeel van accommodatie is rust, schone zee, grote tuin met schaduw. De capaciteit is 5 + 2 in een groot appartement. Molunat is de ideale plek voor een vakantie. In Molunat zijn twee winkels, 3 bars en 2 restaurants. De luchthaven Cilipi ligt op 15 km afstand.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Nena

Van zee 10 m
Capaciteit 5 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Molunat

Molunat  - Wapen Molunat is een klein vissersdorp en toeristische stad in het Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen in het pittoreske baai in het uiterste zuiden van de Kroatische gemeente Konavle in de buurt van de grens met Montenegro. Het ligt 40 kilometer ten zuidoosten van de stad Dubrovnik en 20 kilometer ten zuiden van de luchthaven en Cavtat. De bevolking is slechts ongeveer 200 permanente bewoners, die zich vooral bezighouden met het toerisme, hospitality en vissen. Accommodatie in Molunat wordt exclusief aangeboden in appartementen, kamers en huizen in een eigen accommodatie voor gezinnen. Uw gastheren zullen er alles aan te doen, zodat u een onvergetelijke vakantie door te brengen in deze ongerepte natuurlijke oase aan de zuidelijke Kroatische kust. De stad is vernoemd naar het schiereiland, die is vernoemd naar de oude Griekse woord Molos, welke poort of de baai betekent. Dit leidt ons naar de voormalige oude haven van Mali en Veliki Molunat binnen baai die beschermd wordt tegen slecht weer en hoge golven, zoals blijkt uit tal van archeologische sporen in de zee en de resten van de muren en vestingwerken. In de 15e eeuw Dubrovnik Republiek hier weer vestigde een kleine stad diende oorspronkelijk als een schuilplaats voor mensen met koorts en quarantaine voor schepen uit andere mediterrane havens. In de daaropvolgende eeuwen, Molunat maakte deel uit van de beroemde en hoogontwikkelde Dubrovnik Republiek, vanwege de ligging, het was het doelwit van aanvallen van piraten. Vandaag Molunat is ontwikkeld kleine toeristische bestemming die haar bezoekers biedt een ongerepte natuur met vele soorten medicinale kruiden, grillige kustlijn met diverse zandstranden en ondiepe kust, twee kleine eilanden en duidelijk en zeer heldere water rijk aan vis. Want het is gelegen in het uiterste zuiden, het klimaat is zeer gunstig, met een lange en hete zomers en zeer milde en aangename winters, die de ontwikkeling van het hele jaar door toerisme mogelijk maakt. Bezoek deze kleine verborgen parel van de Adriatische Zee, en breng een onvergetelijke familie vakantie in alle rust zonder de drukte met ongerepte natuur en kristalhelder water. Zoek naar particuliere accommodatie in Molunat, en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Molunat! Welkom bij Molunat!

Molunat Weervoorspelling