Appartementen en privé-accommodatie Vrsar

Vrsar is een klein vissersdorp en toeristische stad en een gemeente in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen aan de westelijke kust van Istrië, slechts 11 kilometer ten zuiden van Poreč. Gemeente Vrsar omvat negen kleinere dorpen en heeft ongeveer 2.000 inwoners. Vrsar is bewoond sinds de prehistorie, toen het werd bewoond door oude Histri en Liburnians, en in de 1e eeuw werd veroverd door de Romeinen, die ontwikkeld plaats in handelscentrum...

Sorteer op:

Appartementen Iva

Vrsar

Van zee 200 m
Capaciteit 8 personen

vanaf 55 €

Appartementen Iva ( Vrsar)

Met vier Vrsar uitzicht kijkt uit op de prachtige archipel van 18 onbewoonde eilanden gedompeld in de blauwe Adriatische Zee. Stranden in Vrsar Verschillende stranden voor gezinnen met kinderen tot aan het rotsachtige nudiststrand, een van de grootste in Europa, waar Vrsar wereldwijd bekendheid kreeg. Natuurlijk is er ook een rijke keuken en een scala aan extra activiteiten voor actieve vakanties met essentiële nabijgelegen adrenalinepark. De appartementen zijn voorzien van airconditioning en stijlvol ingericht. Een van de grootste voordelen is dat onze appartementen in de buurt van het centrum van de oude stad, het strand en alle voorzieningen liggen, waardoor ze ideaal zijn voor Appartement A1 (40 m2, 2 +2). Een volledig uitgeruste keuken, woonkamer en slaapkamer en badkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en kasten, terwijl de woonkamer een gecombineerd bed is, verdeelt zich in een comfortabel tweepersoonsbed. De ligging zorgt voor een comfortabele temperatuur en het warmste .. Het appartement is voorzien van airconditioning, satelliet-tv en natuurlijk alle benodigde keukenapparatuur, waaronder een magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. De prijs omvatte bedlinnen en handdoeken. Appartement A2 (40 m2 2 +2) is gepland voor maximaal vier personen en is gelegen op de eerste verdieping. Het bestaat uit een woonkamer met twee eenpersoonsbedden en een kitchenette, en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer. Het appartement is voorzien van airconditioning, satelliet-tv en alle benodigde keukenapparatuur, waaronder een magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. De prijs omvatte bedlinnen en handdoeken.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Iva

Van zee 200 m
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 55 €

Toeristengids - Vrsar

Vrsar  - Wapen Vrsar is een klein vissersdorp en toeristische stad en een gemeente in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen aan de westelijke kust van Istrië, slechts 11 kilometer ten zuiden van Poreč. Gemeente Vrsar omvat negen kleinere dorpen en heeft ongeveer 2.000 inwoners. Vrsar is bewoond sinds de prehistorie, toen het werd bewoond door oude Histri en Liburnians, en in de 1e eeuw werd veroverd door de Romeinen, die ontwikkeld plaats in handelscentrum voor landbouw-en dierlijke producten. Sinds de 9e eeuw was het onder leiding van Porec bisschoppen, die hier een kasteel genaamd Castrum Ursariae gebouwd, en van 15 tot en met het einde van de 18de eeuw was onder de Venetiaanse overheersing. Daarna kwam onder Oostenrijkse administratie, en tenslotte na de Tweede Wereldoorlog werd geannexeerd door Kroatië. Vrsar loop van de geschiedenis ontwikkeld op 55 m hoge heuvel aan de monding van de Lim baai, maar vandaag nieuwe gedeelte van Vrsar zich ontwikkelt langs de prachtige kust en heldere zee. Accommodatie is in aanvulling op een aantal hotels en campings aangeboden in de kwaliteit en goed uitgeruste appartementen, kamers en vakantiewoningen in een eigen accommodatie voor gezinnen. Vrsar is vol kiezels en rotsachtige stranden die zijn zeer goed uitgerust en 5 van hen hebben een Blauwe Vlag. We benadrukken het strand Belvedere, Petalon, City strand, en in het bijzonder mooie stranden op het eiland van St. George, die slechts een paar minuten rijden met de boot vanuit de haven van Vrsar. Voor de liefhebbers van een actieve vakantie Vrsar biedt vele fiets- en wandelroutes, duikcentrum, adrenaline park Akros, georganiseerd rotsklimmen in het kanaal van Lim, en Aeropark Vrsar, waar u een bird's eye perspectief van het hele gebied kunnen ervaren, maar voert ook de parachute scholen of springen in tandem uit een vliegtuig. Wij adviseren om de georganiseerde uitstapjes naar Lim, 12 kilometer diep fjord met blauw-groene zee en de overvloed aan vis en schaaldieren. De rijke Istrische gerechten en specialiteiten, zoals Istrische prosciutto, truffels, asperges, polenta op Istrische wijze, kool met lamsvlees, vis en zeevruchten, kunt u genieten in vele tavernes en restaurants. Tijdens de zomer Vrsar is als een open podium voor vele festivals, concerten en het beroemde festival vissen. Bezoek Vrsar dit mooie kleine toeristische stad met een breed scala aan verschillende activiteiten, van mooie en aangename wandelingen en zwemmen in schoon water, totdat adrenaline uit een vliegtuig springt. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Vrsar. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Vrsar, goedkoper tot 40% zonder dure makelaarskosten. Welkom bij Vrsar!

Vrsar Weervoorspelling