Appartementen en privé-accommodatie Funtana

Funtana is een kleine toeristische stad en een gemeente in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van de westkust van Istrië, op slechts 6 kilometer ten zuiden van Poreč. Het werd voor het eerst genoemd in de 13e eeuw als een leengoed van Porec bisschoppen. Echter, werd dit gebied beslecht door de Romeinen, blijkt uit de resten van een Romeinse villa met aquaduct in de wijk Green lagune die nu kan worden gezien. Tot...

Sorteer op:

Appartement Funtana

Funtana

Van zee 500 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 110 €

Appartement Funtana ( Funtana)

Het appartement is gelegen in Funtana, een klein appartementencomplex tussen Poreč en Vrsar als onderdeel van een gezinsappartementencomplex. Het appartement is modern ingericht, parkeerplaats voor elke unit, terras, barbecue in de tuin en een kinderspeelplaats.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Funtana

Van zee 500 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 110 €

Toeristengids - Funtana

Funtana  - Wapen Funtana is een kleine toeristische stad en een gemeente in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van de westkust van Istrië, op slechts 6 kilometer ten zuiden van Poreč. Het werd voor het eerst genoemd in de 13e eeuw als een leengoed van Porec bisschoppen. Echter, werd dit gebied beslecht door de Romeinen, blijkt uit de resten van een Romeinse villa met aquaduct in de wijk Green lagune die nu kan worden gezien. Tot in de jaren vijftig van de vorige eeuw werden de inwoners van Funtana voornamelijk werkzaam in de landbouw en visserij. In de jaren zestig van de vorige eeuw werd gebouwd eerste hotels en campings en op het gebied van groene lagune. Toerisme ontwikkelt zich langzaam, en de inwoners van Funtana beginnen te accommodatiediensten in appartementen, kamers en vakantiewoningen bieden in hun privé eengezinswoningen. Tegenwoordig zijn de meeste toeristische voorzieningen van Funtana strekt zich uit van Green lagune in het noorden tot Valkanela in het zuiden. Dit hele enkele kilometers lang gebied heeft tal van kleine baaien en stranden met uitzicht op een tiental kleinere eilanden verspreid in de voorkant van Funtana. Een van de specifieke kenmerken van Funtana is groot aantal restaurants, tavernes en wijnkelders, waar u de prachtige Istrische specialiteiten en de beroemde Istrische wijnen kunt proeven. Afgezien van de rijke gastronomische aanbod, Funtana biedt vele fietspaden langs de kust en in het binnenland, watersport, tennis, voetbal, mini-golf, bowling, paardrijden ... Van extreme sporten wordt aangeboden rotsklimmen in de nabije Lim Channel, parachutespringen school en sprong uit het vliegtuig in Aeropark Vrsar. Bezoek Funtana, deze verborgen parel van de westkust van Istrië en genieten van de ongerepte natuur, milde mediterrane klimaat en de azuurblauwe zee. Zoek naar particuliere accommodatie in Funtana. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen, kamers en vakantiehuizen in Funtana, en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Welkom bij Funtana!

Funtana Weervoorspelling