Appartementen en privé-accommodatie Kanfanar

Kanfanar (Canfanaro) is een klein dorp en de zetel van de gemeente in het westelijke deel van het schiereiland Istrië. Kanfanar werd voor het eerst genoemd in de 11e eeuw en werd pas aan het begin van de 18e eeuw een gemeentelijk centrum, nadat de hele geschiedenis onder het bestuur van de middeleeuwse stad Dvigrad stond. Kanfanar floreerde aan het einde van de 19e eeuw met de aanleg van de spoorlijn naar Pula en de aftakking naar Rovinj, en werd...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Kanfanar

Sorteer op:

Vakantiehuis Levlante

Kanfanar

Van zee 15 km
Capaciteit 11 personen

vanaf 450 €

Last minute aanbod
3 recensie - 5/5

Vakantiehuis Villa Baraka

Kanfanar

Van zee 15 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 200 €

Vakantiehuis Levlante ( Kanfanar)

Bouwjaar 2023. Vrijstaande villa met zwembad (60m²). Buitenkeuken met open haard. Sauna-jacuzzi. Rustige locatie. Een heel mooie zonsondergang. De borg bedraagt 500 euro. Alles is bij de prijs inbegrepen, zonder bijkomende kosten. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om doordeweeks te reserveren. Voor aanvullende vragen sta ik graag tot uw beschikking.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Levlante

Van zee 15 km
Capaciteit 11 personen

Prijs vanaf 450 €

Last minute aanbod
3 recensie - 5/5
Vakantiehuis Villa Baraka ( Kanfanar)

De charmante Villa Baraka is ideaal voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. De villa is geschikt voor maximaal acht personen. Het terrein is volledig omheind en biedt een privézwembad dat uitnodigt om af te koelen tijdens de warme zomerdagen, evenals ligstoelen waar u kunt ontspannen. Er is een barbecue en een eettafel buiten. Er is privéparkeergelegenheid voor maximaal 4 auto's. In de villa zijn huisdieren toegestaan. Het interieur van de villa is voorzien van stijl en mooie details. De begane grond bestaat uit een woonkamer, keuken en eetkamer en een slaapkamer en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee comfortabele slaapkamers en twee badkamers. De villa is volledig voorzien van airconditioning en biedt internettoegang. Villa Baraka is de perfecte keuze om te ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Villa Baraka

Van zee 15 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 200 €

Toeristengids - Kanfanar

Kanfanar  - Wapen Kanfanar (Canfanaro) is een klein dorp en de zetel van de gemeente in het westelijke deel van het schiereiland Istrië. Kanfanar werd voor het eerst genoemd in de 11e eeuw en werd pas aan het begin van de 18e eeuw een gemeentelijk centrum, nadat de hele geschiedenis onder het bestuur van de middeleeuwse stad Dvigrad stond. Kanfanar floreerde aan het einde van de 19e eeuw met de aanleg van de spoorlijn naar Pula en de aftakking naar Rovinj, en werd een belangrijk verkeersknooppunt. Dankzij de uitstekende weg- en spoorverbindingen en de nabijheid van het belangrijkste knooppunt van de Istrische Y-snelweg, kunt u vanuit Kanfanar gemakkelijk het hele schiereiland Istrië verkennen. Kanfanar bestaat uit 22 nederzettingen en hier wonen in totaal zo'n 1500 inwoners. De stad Rovinj, oftewel de kust, ligt op 18 kilometer afstand en de Adriatische zee, oftewel de baai van Lim, ligt op slechts 10 kilometer afstand. Kanfanar staat bekend als de gemeente van de Istrische os en fuži (pasta). De Istrische os is een van de symbolen van heel Istrië omdat hij in het verleden extreem belangrijk was voor de Istrische boer, en in Kanfanar is deze traditie nog steeds bewaard gebleven. Fuži (pasta) is de koningin van de Istrische pasta en heeft een lange traditie en is een onmisbaar ingrediënt in veel Istrische gerechten en specialiteiten. Onder de toeristische attracties kunnen we de middeleeuwse stad Dvigrad noemen, een belangrijk landschap en een speciaal reservaat van de baai van Lim, archeologische vindplaatsen Kašteljir en Maklavun en de parochiekerk van St. Sylvester in het centrum van Kanfanar. Het hele gebied van Kanfanar en zijn omgeving is rijk aan tal van fiets- en wandelpaden. Accommodatie in Kanfanar is te vinden in privé-accommodaties; appartementen, kamers en vakantiehuizen. Vakantiehuizen met zwembad zijn erg populair in dit gebied, waar u een onbezorgde vakantie kunt doorbrengen, weg van de toeristische drukte, lawaai en smog. Het klimaat is zeer aangenaam en mild mediterraan met 2300 zonuren per jaar. Bezoek het Kanfanar-gebied en geniet van het groene binnenland van Istrië!

Kanfanar Weervoorspelling