Appartementen en privé-accommodatie Susak

Susak is een unieke zanderig eiland in de Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in de Kvarner baai ongeveer 8 kilometer ten zuidwesten van het eiland Losinj en heeft ongeveer 150 permanente bewoners. Geologie is anders dan andere Kroatische eilanden, en is uniek, omdat het vooral bestaat uit fijne gelegd op een kalkstenen rots gelige zand. Susak werd voor het eerst in de 9de eeuw genoemd Sansegus genoemd, echter, is bewoond sinds voor...

Sorteer op:

Appartementen Matijašec

Susak

Van zee 300 m
Capaciteit 13 personen

vanaf 50 €

Appartementen Matijašec ( Susak)

Op het eiland Susak huren wij drie appartementen voor 2, 3 of 4 personen. De appartementen hebben airconditioning, keuken, badkamer, tv en telefoon. Ze hebben tussen 22 en 25 m2 en hebben een kamer en een klein terras. Vanuit het stadscentrum en de zee is 300 meter. Als u een duiker bent, kunnen we een duikcilinder vullen. Bezoek onze website waar u een demo video kunt zien.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Matijašec

Van zee 300 m
Capaciteit 13 personen

Prijs vanaf 50 €

Toeristengids - Susak

Susak  - Wapen Susak is een unieke zanderig eiland in de Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in de Kvarner baai ongeveer 8 kilometer ten zuidwesten van het eiland Losinj en heeft ongeveer 150 permanente bewoners. Geologie is anders dan andere Kroatische eilanden, en is uniek, omdat het vooral bestaat uit fijne gelegd op een kalkstenen rots gelige zand. Susak werd voor het eerst in de 9de eeuw genoemd Sansegus genoemd, echter, is bewoond sinds voor Christus, toen hier woonde Illyriërs en na hen de Romeinen. Er zijn overblijfselen van oude Romeinse verdedigingstoren op de hoogste top van het eiland. In de 10e eeuw op het eiland van Susak kwam benedictijnen, die hier een klooster gebouwd, die in gebruik was tot de 18de eeuw. Susak bereikte zijn economische hoogtepunt aan het einde van de Tweede Wereldoorlog 2, wanneer hier woonde bijna 2.000 mensen. In die tijd werkte big wijnmakerij en visverwerkende plant. In de jaren zestig was er een plotselinge emigratie naar de Verenigde Staten als gevolg van de politieke en economische redenen en fabrieken te sluiten, zodat het eiland langzaam achteruit. Vandaag de dag is de trend langzaam draaien dankzij het toerisme en de vele bezoekers en toeristen, zodat het eiland wordt opnieuw ontwikkelen en vordert. Accommodatie in Susak wordt exclusief aangeboden in particuliere eengezinswoningen, in appartementen, kamers en vakantiewoningen. Op het eiland zijn er twee prachtige zandstranden en in Spjaži baai is mogelijk om te huren verschillende strand rekwisieten, en is geschikt voor beachvolleybal en watersporten. Het eiland heeft slechts 4 km2, zodat het het beste om het te voet of op de fiets, en naast deze twee zandstranden, het eiland heeft een aantal kleine baaien met rotsachtige stranden. Het dorp heeft verschillende bars, cafés en restaurants waar u een aantal van de lokale specialiteiten en uitstekende lokale wijnen kunt proeven. Het eiland is verbonden met de dagelijkse veerdienst met Mali Losinj en per catamaran met Rijeka, dus het is zeer toegankelijk. Wij nodigen u uit om het eiland Susak, dit unieke zanderige eiland in het gehele Adriatische Zee te bezoeken en breng uw vakantie in alle rust, rustig en comfortabel eiland klimaat. Zoek naar particuliere accommodatie in Susak. Appartementen, kamers en vakantiehuizen te huur op het eiland van Susak. Welkom op het eiland van Susak!

Susak Weervoorspelling