Appartementen en privé-accommodatie Lošinj - Nerezine

Nerezine is een klein vissersdorp en toeristische dorp op het eiland Lošinj in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen aan de noordzijde van het eiland aan de voet van de heuvel Osorscica nabij Osor en de brug die het eiland Cres verbindt met Lošinj. Bestuurlijk is onderdeel van Mali Lošinj en het heeft een bevolking van 400 inwoners. Nerezine wordt voor het eerst genoemd in de 14e eeuw, toen het bezit van adellijke families uit de nabijgelegen...

Sorteer op:

Appartementen Branko

Lošinj - Nerezine

Van zee 70 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 42 €

Appartementen Berto

Lošinj - Nerezine

Van zee 200 m
Capaciteit 15 personen

vanaf 41 €

Appartementen Branko ( Lošinj - Nerezine)

De faciliteit was 9 jaar oud. Afstand van de zee 70 m van het centrum 80 m van de supermarkt 150 m. Alle appartementen zijn uitgerust met tv en internettoegang.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Branko

Van zee 70 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 42 €

Appartementen Berto ( Lošinj - Nerezine)

Berto Appartementen bevinden zich in een gezinswoning in het dorp Nerezine, op 17 km van Mali Losinj, het grootste eilanddorp. Nerezine is gelegen aan de zee en onder de heuvel Osorscica waarop u kunt wandelen. De plaats is rustig en comfortabel voor uw verblijf, is overvloedig met schone zee en vele voorzieningen, prachtige baaien en kleine authentieke winkels, post, jachthaven, restaurants en culturele evenementen. Onze accommodatie biedt u drie appartementen: appartement voor 2 personen, appartement voor 4-5 personen en appartement voor 6-8 personen. In de tuin is beveiligde parkeerplaats voor uw voertuig. Barbecue in de tuin op de mantelpiece. Eigenaren zijn bezig met vissen, dus elke dag kun je verse vis kopen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Berto

Van zee 200 m
Capaciteit 15 personen

Prijs vanaf 41 €

Toeristengids - Lošinj - Nerezine

Lošinj - Nerezine  - Wapen Nerezine is een klein vissersdorp en toeristische dorp op het eiland Lošinj in Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen aan de noordzijde van het eiland aan de voet van de heuvel Osorscica nabij Osor en de brug die het eiland Cres verbindt met Lošinj. Bestuurlijk is onderdeel van Mali Lošinj en het heeft een bevolking van 400 inwoners. Nerezine wordt voor het eerst genoemd in de 14e eeuw, toen het bezit van adellijke families uit de nabijgelegen Osor was. In de 16e eeuw werd gebouwd hier een Franciscaner klooster met een kerk van St. Franciscus, en een kleinere kasteel te verdedigen tegen aanvallen van piraten, die een bezoekje waard is. De plaats werd geleidelijk aan van arbeiders en pastorale gemeenschappen om de visserij en maritieme schikking met de scheepswerf, die nog steeds actief is. Hier is ook gebouwd nieuwe jachthaven die zullen bijdragen aan extra toeristische aanbod van de plaats. Accommodatie in Nerezine kun je meerdere kleine familie hotels vinden in twee goed uitgeruste kampen, en in tal van prive-appartementen, kamers en vakantiewoningen. U kunt de dag doorbrengen op een aantal kleine steentjes stranden die verbonden zijn met kustpad. De meest bekende is de ene in de baai Galboka, dan is het strand van het kamp Lopari die douches heeft, een speeltuin voor kinderen, en een koffiebar en is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Actieve vakantie liefhebbers zullen zeker genieten van de klim naar de hoogste top van het eiland, St. Mikula op 557 meter boven de zeespiegel met een prachtig panoramisch uitzicht over het hele eiland Losinj en Kvarner. Als u graag een goede nacht door te brengen of een bezoek brengen culturele en entertainment evenementen, raden we gaan naar Mali Losinj, dat is uit de buurt van Nerezine op slechts 15 kilometer. Bezoek Nerezine op Losinj en breng een rustige en aangename vakantie met het gezin in deze idyllische kleine vissen en toeristische stad. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Nerezine. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen, kamers en vakantiehuizen in Nerezine en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Welkom bij Nerezine!

Lošinj - Nerezine Weervoorspelling