Appartementen en privé-accommodatie Lošinj - Veli Lošinj

Veli Losinj is een klein eiland stad in het Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in een kleine baai aan de zuidoost kant van het eiland Lošinj. Het is de tweede grootste stad op het eiland Losinj met 900 inwoners. Bestuurlijk is het onderdeel van Mali Losinj. Het werd voor het eerst genoemd in de 14e eeuw onder de naam Velo Selo, zoals het toen was een grote nederzetting uit Mali Losinj (Malo Selo), maar de Mali Lošinj historisch sneller...

Sorteer op:

Appartement Amaryllis residence

Lošinj - Veli Lošinj

Van zee 100 m
Capaciteit 3 personen

vanaf 40 €

Appartement Amaryllis residence ( Lošinj - Veli Lošinj)

De gezinswoning Amaryllis ligt in Rovenska, een rustig deel van Veli Losinj, net boven de pittoreske vissershaven en op slechts een korte wandeling van het prachtige kiezelstrand, nabijgelegen restaurants, winkels en parkeergelegenheid. Omgeven door olijfbomen en pijnbomen, weg van het lawaai, is het de perfecte plek om in rust en stilte te rusten, wakker worden met het geluid van krekels, het geruis van de zee, de geur van pijnbomen en aromatische kruiden. Binnen de woning is er een klein familie duikcentrum met een speciale service voor onze gasten. Probeer duiken met een instructeur, privéduiken, duikcursussen, speedboottochten ... dit kan allemaal een leuke toevoeging zijn aan je vakantie of je wilt gewoon nieuwe vaardigheden ontdekken als je een avontuurlijke geest bent. In ieder geval vindt u als onze gast individuele toegang, flexibiliteit en natuurlijk kortingsprijzen.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Amaryllis residence

Van zee 100 m
Capaciteit 3 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Lošinj - Veli Lošinj

Lošinj - Veli Lošinj  - Wapen Veli Losinj is een klein eiland stad in het Primorje-Gorski Kotar in Kroatië. Het is gelegen in een kleine baai aan de zuidoost kant van het eiland Lošinj. Het is de tweede grootste stad op het eiland Losinj met 900 inwoners. Bestuurlijk is het onderdeel van Mali Losinj. Het werd voor het eerst genoemd in de 14e eeuw onder de naam Velo Selo, zoals het toen was een grote nederzetting uit Mali Losinj (Malo Selo), maar de Mali Lošinj historisch sneller ontwikkeld, zodat de situatie nu omgekeerd, en de namen van plaatsen gebleven ongewijzigd. Veli Lošinj werd geleidelijk ontwikkeld rond de Romaanse kerk van St. Nicolaas, die is opgewaardeerd en uitgebreid door de eeuwen heen. Doorheen de geschiedenis werden de inwoners van Veli Lošinj voornamelijk actief in de landbouw, veeteelt en visserij, maar vandaag is de situatie heel anders, en het toerisme is de belangrijkste economische activiteit dankzij een unieke mix van weelderige en gevarieerde mediterrane vegetatie en gunstig microklimaat van de Lošinj. Vriendelijke gastheren bieden comfortabele en betaalbare accommodatie in appartementen en kamers in hun huizen. Zonnige dagen kunt u brengen op de prachtige stranden zoals Rovenska, die is gelegen in het gelijknamige kleine baai, Timi strand of op het strand van hotel Punta, die een blauwe vlag heeft. Hier kunt u een verscheidenheid aan restaurants, sport en entertainment faciliteiten. Hier is het hele jaar duikcentrum geopend, zodat u de interessante en rijke onderwaterwereld Losinj kunt verkennen. Actieve vakantie liefhebbers zullen zeker genieten van de vele wandel- en fietsroutes die leiden door het dichte bos naar de prachtige prieel en kleine baaien, en we raden Lungo Mare promenade, die verbinding maakt Veli en Mali Losinj, op slechts 3 km afstand. We raden een bezoek aan educatief centrum Plavi Svijet die actief bezig met de bescherming van het mariene leven en het grote aantal dolfijnen die hier wonen. Je hebt ook de kans om ze te zien in de georganiseerde panoramische boottocht. Bezoek Veli Losinj, deze interessante kleine stad op het eiland Lošinj die een gunstig effect op je fysieke, mentale en spirituele gezondheid zal hebben. Zoek naar particuliere accommodatie in Veli Losinj. Appartementen, kamers en vakantiehuizen te huur in Veli Losinj. Welkom bij Veli Losinj!

Lošinj - Veli Lošinj Weervoorspelling