Appartementen en privé-accommodatie Ilovik

Ilovik is een klein eiland in de Adriatische Zee in Kroatië. Het is gelegen in het Lošinj archipel en ligt op slechts een kilometer ten zuiden van het eiland Losinj. De naam komt van de klei, de aard van de aarde die heerst op het eiland. De enige nederzetting op dit kleine eiland wordt ook wel Ilovik, die administratief behoort tot Mali Losinj. Naast Ilovik, is klein, verlaten Eiland St. Petar waarover lokaal cementery en die gescheiden is van...

Sorteer op:

Appartementen Romana

Ilovik

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 55 €

Appartementen Ilovik 154

Ilovik

Van zee 200 m
Capaciteit 8 personen

vanaf 110 €

Appartementen Romana ( Ilovik)

Appartement ligt direct aan het water. Het heeft 2 kleinere slaapkamers, keuken, eetkamer en badkamer. Je kunt op je Terasse ontspannen, aan het water of aan het water springen in het water dat 5 meter van je ligt. Wijk is leuk en dicht bij stranden, kinderpark en centrum ook. Eiland Ilovik is gesitueerd in de buurt van eiland Mali Lošinj. Het is bekend om zijn kristalheldere water en ongekende natuur. Het heeft mooie kleine baaien met verborgen stranden rondom het eiland. Het is geweldig voor famillys omdat er geen auto's op Island zijn. Op Ilovik kunnen gasten genieten van prachtige natuur, kuuroordparken, wateractiviteiten, 5 leuke restaurants, taxibootdiensten die u voor ritten en zwemmen en veel andere activiteiten in de natuur kunnen nemen. Reis tips: Als u met de auto komt. Auto's worden geparkeerd op parkeerplaatsen, die is gemaakt voor cittesents van Ilovik, en het is een deel van Island Lošinj, dat het dichtst bij Island Ilovik ligt, 5 minuten boottocht. De boot heeft 4 keer per dag de lijn Ilovik-Mrtvaška. U kunt ook gebruik maken van een taxiboot die tussen de periodes patrouilleert. Eiland Ilovik is 4 keer per dag verbonden met Mali Lošinj met een rit die 20 minuten duurt en ziet er als volgt uit: Mali Lošinj - auto taxi-Mrtvaška (parkeren) - boottocht-Ilovik. Naar Ilovik U kunt tijdens het hele jaar direct vanaf City Rijeka komen met Katamaran Rijeka-Ilovik-Mali Lošinj. In de zomer kunt u ook Katamaran van Zadar Zadar-Ilovik-Mali Lošinj-Pula gebruiken (op woensdag en zaterdag). De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Zadar, Krk (ner Rijeka) en Pula. Ik kijk uit naar uw bezoek!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Romana

Van zee 10 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 55 €

Appartementen Ilovik 154 ( Ilovik)

Apartment Ilovik 154 is een appartement met 3 slaapkamers voor 6 + 2 personen. Het appartement is gelegen op het kleine maar mooie eiland Ilovik bij Lošinj. Er zijn geen auto's op het eiland, dus u kunt genieten van de rust en de natuur en de stranden rond het eiland verkennen. Het appartement is compleet nieuw (2018) en voorzien van airconditioning, flatscreen-tv en wi-fi. Het heeft een volledig uitgeruste keuken en twee badkamers. Huisdieren zijn toegestaan.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Ilovik 154

Van zee 200 m
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 110 €

Toeristengids - Ilovik

Ilovik  - Wapen Ilovik is een klein eiland in de Adriatische Zee in Kroatië. Het is gelegen in het Lošinj archipel en ligt op slechts een kilometer ten zuiden van het eiland Losinj. De naam komt van de klei, de aard van de aarde die heerst op het eiland. De enige nederzetting op dit kleine eiland wordt ook wel Ilovik, die administratief behoort tot Mali Losinj. Naast Ilovik, is klein, verlaten Eiland St. Petar waarover lokaal cementery en die gescheiden is van Ilovik, per kanaal 2,5 km lang en 300 m breed. De eerste bewoners van Ilovik kwamen uit de omgeving van Losinj in de 11e eeuw, die op het land werkten hier voor het voormalige Benedictijner klooster van het eiland St. Petar. Ilovik werd gebouwd in de 18e eeuw, parallel met de ontwikkeling van Mali en Veli Lošinj, maar vandaag heeft slechts een honderdtal inwoners die zich bezighouden met de visserij, schapen fokken en recent in het toerisme. Ilovik is goed verbonden met de veerboot lijn van Rijeka en Mali Losinj, en wordt bezocht door tal van rondvaartboten. Accommodatie op deze rustige eiland wordt alleen aangeboden in prive appartementen, kamers en vakantiewoningen. Ilovik wordt ook wel het eiland van de bloemen, want in de zomer is vol met bloeiende oleanders, palmen, rozen en unieke eucalyptuses. Prachtig zandstrand Paržine is gelegen aan de zuidoost kant van het eiland, die u een waar genoegen met het kristalheldere water zal geven. Het eiland heeft een winkel, postkantoor, bakker, banketbakker en diverse restaurants waar u enkele van de lokale delicatessen kunt proberen. Wij nodigen u uit om een ​​vakantie door te brengen op deze rustige kleine eiland, ideaal voor het opladen van de batterijen ver weg van de stedelijke smog en drukte. Zoek naar goedkope privé-accommodatie op het eiland Ilovik. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen, kamers en huizen en bespaar tot 40% op high agentschap commissie. Welkom op eiland Ilovik!

Ilovik Weervoorspelling