Appartementen en privé-accommodatie Skradin

Skradin is een klein stadje in het Sibenik-Knin Kroatië, met een bevolking ongeveer 4.000 inwoners. Het is gelegen in een prachtige canyon, aan de monding van de rivier Krka in Prukljan meer 17 kilometer van de stad Sibenik. Door de gunstige geografische ligging, vruchtbare grond en de overvloed aan zoet water op dit gebied heeft bijna 6000 jaar lange geschiedenis van de nederzetting. Er was eens een Illyrische nederzetting (Scardona) en was de hoofdstad...

Sorteer op:

Appartementen Krkahouse

Skradin

Van zee 3.5 km
Capaciteit 20 personen

op aanvraag

Appartement Skradin

Skradin

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartementen Krkahouse ( Skradin)

In plaats Lozovac nabij Sibenik, 200 m van het kruispunt van de weg Sibenik-Knin-Zagreb en vertakking naar de Krka watervallen, gelegen restaurant Krkahaus. Naast nachten in tweepersoonskamers en driepersoonskamers zijn appartementen en appartementen beschikbaar. Gasten kunnen een optioneel ontbijt kiezen. De heer Slavica spreekt meerdere talen en zal u graag begeleiden op excursies in Sibenik, Split, Krka watervallen, Visovac of om een ​​bezoek te brengen aan het plattelandstoerisme. Vanwege de rijkdom van inhoud loopt het seizoen van Pasen tot eind oktober. De familie Slavica woont in het huis met een aparte ingang en biedt een korting voor grotere groepen, kinderen en langere verblijven.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Krkahouse

Van zee 3.5 km
Capaciteit 20 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Skradin ( Skradin)

Appartement Petra (30 m2) is gelegen in het centrum van Skradin. Het biedt kamers met airconditioning, waaronder gratis WiFi, verwarming, volledig ingerichte keuken (afwas en bestek, fornuis kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker), balkon, televisie. Restaurants, bars, cafes, winkels en boetieks liggen rondom het appartement. Type strand: kiezelstrand dat 300 m van het appartement ligt. Stad Skradin ligt vlakbij de rivier de Krka en bij de ingang van het nationale park Krka, 17 km (11 mijl) van Šibenik en 100 km van Split. De belangrijkste attractie van het park, Slapovi Krke, is een reeks watervallen, waarvan de grootste, Skradinski buk, vernoemd naar Skradin.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Skradin

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Skradin

Skradin  - Wapen Skradin is een klein stadje in het Sibenik-Knin Kroatië, met een bevolking ongeveer 4.000 inwoners. Het is gelegen in een prachtige canyon, aan de monding van de rivier Krka in Prukljan meer 17 kilometer van de stad Sibenik. Door de gunstige geografische ligging, vruchtbare grond en de overvloed aan zoet water op dit gebied heeft bijna 6000 jaar lange geschiedenis van de nederzetting. Er was eens een Illyrische nederzetting (Scardona) en was de hoofdstad van de Liburnians. Het werd later een belangrijke Romeinse administratieve en militaire centrum van de regio, totdat het tijdens de migratieperiode werd vernietigd, en hij was in de 9e eeuw beslecht door Kroaten. In de middeleeuwen was het een van de zetels van de machtige Kroatische adellijke familie Bribir-Subic. Na verloop van tijd zijn belang heeft verloren als een centrum van de regio, die werd verplaatst naar de nabijgelegen Sibenik. Vandaag, echter, is het uitgegroeid tot een zeer bekende toeristische bestemming van Sibenik Riviera, dankzij zijn natuurlijke schoonheid en de rivier Krka. Town is vol charmante appartementen en kamers in particuliere woningen. Hier is een van de ingang van het Nationaal Park Krka, waar u kunt genieten van een scala van watervallen en barrières van travertijn, de grootste waarvan Skradinski buk is vernoemd naar Skradin. Skradin staat bekend om zijn jachthaven, die vaak door 's werelds meest beroemde mensen als Bill Gates bezocht. Skradin wordt gekenmerkt door smalle straten, passages en trappen. De hele oude stad is een beschermd monument en is rijk aan gezellige restaurants en cafés. We raden je loopt de heuvel boven Skradin waar u het middeleeuwse fort Turina kunt bezoeken. Het werd gebouwd door gouverneur Paul Subic in de 14e eeuw en vanaf hier kunt u genieten van het prachtige panoramische uitzicht. Samen met het fort, waarschijnlijk de meest herkenbare symbool van Skradin is klokkentoren (Campanile) vanaf 1872. Door zijn gewicht dat het werd gebouwd op de nabijgelegen klif in plaats van naast de kerk. U kunt ontspannen op het prachtige strand van de stad, waar u kunt zonnen en zwemmen in het heldere smaragdgroene brak water. Bezoek Skradin en verblijf in een van de begroting appartementen of kamers en ervaar ware vrede en de zuiverheid van de natuur die het omringt. Particuliere accommodatie in Skradin. Welkom bij Skradin!

Skradin Weervoorspelling