Appartementen en privé-accommodatie Zlarin

Zlarin is een klein eiland van de archipel Sibenik, die is gelegen op 2 km van de ingang van het Sv. Ante kanaal, bij de ingang van de stad Sibenik. Bestuurlijk het behoort tot de stad Sibenik. Dit is een van de weinige eilanden in de Adriatische Zee die geen autoverkeer toestaat en zeker biedt het een bijzondere charme. Regelmatige veerdienst naar het eiland Zlarin rijdt vanaf de Sibenik kade en de rit is kort en aangenaam en u kunt genieten van...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Zlarin

Sorteer op:

1 recensie - 5/5

Vakantiehuis Pelagia House

Zlarin

Van zee 900 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 200 €

Vakantiehuis Oh La La!

Zlarin

Van zee 300 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 160 €

1 recensie - 5/5
Vakantiehuis Pelagia House ( Zlarin)

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Pelagia House

Van zee 900 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 200 €

Vakantiehuis Oh La La! ( Zlarin)

Het huis is gelegen op Zlarin, een eiland van het Adriatische koraal, bekend als een rustig toevluchtsoord voor degenen die van het lawaai van de stad willen ontsnappen. Zlarin heet het gouden eiland of het groene eiland en biedt een ideale bestemming als u op zoek bent naar vrede, kristalblauwe zee, schone lucht, mooie dennenbossen en kleurrijke plezier voor iedereen. Er zijn twee nationale parken in de buurt! Veerboten lopen meerdere keren per dag van Sibenik en Vodice naar Zlarin (25 minuten). Het centrum van de plaats, stranden, bars, restaurants, cafés, enz. Liggen op loopafstand van het huis. Het huis zorgt voor rust en privacy, aangezien het perceel groot is en daarom geïsoleerde is van de bezienswaardigheden of geluiden van de buurt, maar het is dichtbij genoeg om je binnen enkele minuten te bereiken. Het ligt iets opwaarts en biedt een spectaculair uitzicht op zee, vooral bij zonsondergang. Het huis is gelegen op een perceel van 1200 m², omringd door een grote mediterrane tuin met verschillende soorten kruiden en bomen, waardoor u volledige rust en privacy garandeert. Het bestaat uit verschillende afzonderlijke structuren en terrassen, meestal gebouwd uit steen. Het huis is bijzonder trots op de grote terrassen die een spectaculair uitzicht bieden op de zee en de omliggende eilanden. De woonwijk bestaat uit 3 slaapkamers (twee met een tweepersoonsbed en de andere met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden), een woon- / eetkamer met een eenpersoonsbed en een futon, een kleine keuken en een badkamer. Naast een kleine keuken in het huis is er een zomerkeukenheks in een apart gebouw naast het huis en beschikt over een groot raam met uitzicht op het grote terras en de zee. Er is ook een grote barbecue en een stenen wastafel buiten.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Oh La La!

Van zee 300 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 160 €

Toeristengids - Zlarin

Zlarin  - Wapen Zlarin is een klein eiland van de archipel Sibenik, die is gelegen op 2 km van de ingang van het Sv. Ante kanaal, bij de ingang van de stad Sibenik. Bestuurlijk het behoort tot de stad Sibenik. Dit is een van de weinige eilanden in de Adriatische Zee die geen autoverkeer toestaat en zeker biedt het een bijzondere charme. Regelmatige veerdienst naar het eiland Zlarin rijdt vanaf de Sibenik kade en de rit is kort en aangenaam en u kunt genieten van het uitzicht op de prachtige vesting van St. Nicolaas. Zlarin is ook de enige nederzetting van het eiland en is een typisch voorbeeld van een kleine Dalmatische stad met smalle en oude stenen huizen, smalle straatjes en karakteristieke klokkentoren van de plaatselijke kerk. Het hele eiland heeft een oppervlakte slechts iets hoger dan 8 km2, en het grootste deel van het eiland is bedekt met bossen van cipressen, dennen, rozemarijn, vijgen, olijven en andere mediterrane planten. De binnendelen van de eilanden zijn onbewoond, bedekt met dikke bossen en struiken en terecht wel het groene eiland. Klimaat op Zlarin is een echte mediterrane stijl met ongeveer 2700 uren zon per jaar, waardoor het een van de zonnigste eiland in de Adriatische Zee. Tijdens de winter, het eiland heeft slechts 300 mensen, maar van mei tot oktober bevolking groeit aanzienlijk als gevolg van veel gasten en toeristen. De lokale bevolking in Zlarin zijn van oudsher voornamelijk werkzaam is, zoals de meeste eilandbewoners, in de landbouw, de visserij en zeilen. Hier zijn nog steeds geteeld olijven, vijgen en andere mediterrane cultuur die nog steeds te zien in alle delen van het eiland. Onlangs toerisme is ontwikkeld en de lokale bevolking biedt appartementen en kamers in hun particuliere woningen. Zlarin is bekend om de verwerking en de jacht op rood koraal die aanwezig zijn op het eiland sinds de 15e eeuw is. Ervaring van de verwerking koralen op de traditionele manier wordt gekoesterd tot op de dag, en hier kunt u originele producten van koralen te kopen in een aantal souvenirwinkels. Zlarin heeft prachtige kleine kiezelstranden en kristalhelder water. Ongerepte natuur, weelderige groen en de kristalheldere zee zal iedereen die wil ontsnappen aan de stad lawaai en de drukte verrukken. Wij nodigen u uit om deze oase van rust en stilte te bezoeken. Neem rechtstreeks contact de eigenaren van appartementen, bespaar tot 40% en een onvergetelijke vakantie. Betaalbare particuliere accommodatie op eiland Zlarin. Welkom bij Zlarin!

Zlarin Weervoorspelling