Appartementen en privé-accommodatie Raslina

Raslina is een kleine toeristische stad in het Sibenik-Knin in Kroatië. Het ligt op 13 kilometer ten noordwesten van Sibenik, aan de westkust van Prokljan meer. Prokljan meer is gelegen in de onderste regionen van de rivier Krka en door mengen met het zeewater, het water in de oppervlaktelaag brak en zout op de bodem. Raslina heeft ongeveer 500 inwoners die voornamelijk werkzaam in de landbouw en het toerisme. Bestuurlijk het behoort tot de stad...

Sorteer op:

Appartement Makarin

Raslina

Van zee 20 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 60 €

Vakantiehuis Studio Lavanda

Raslina

Van zee 350 m
Capaciteit 2 personen

op aanvraag

Appartement Makarin ( Raslina)

Het appartement is gelegen in Raslina, rustige en rustige plek aan de kust Prokljansko, waar de rivier de Krka aansluit bij de Adriatische Zee. Het heeft een unieke schoonheid gecombineerd rivier en zee landschap. Het appartement heeft twee slaapkamers, een grote woonkamer, eetkamer, keuken en badkamer. Als er een behoefte is, kan er extra bed of kinderbedje meebrengen. Het appartement heeft 68 m2 en 90 m2 met balkons, waarvan er een uitkijkt op het strand en de andere op de binnenplaats. Gasten kunnen gebruikmaken van de wasmachine in de gemeenschappelijke wasruimte. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats zonder extra kosten. Gasten kunnen gebruik maken van de barbecue. Het appartement ligt direct aan het strand, zodat gasten geen vervoer nodig hebben om naar het strand te komen. Het strand is kiezelstrand. Raslina is ideaal voor gezinnen met kinderen. Als gasten vragen hebben, is de eigenaar altijd beschikbaar.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Makarin

Van zee 20 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 60 €

Vakantiehuis Studio Lavanda ( Raslina)

Studio appartement in Raslina in een vrijstaande woning. Raslina ligt aan de kust van Prokljansko baai. Studio appartement (huis) is geschikt voor twee personen. Het heeft airconditioning, tv, Wi-Fi. Afstand tot het strand is 5 minuten en 3 minuten naar de eerste winkel. Het ligt dicht bij het Nationaal Park Krka. Van Raslina zijn er mooie fietspaden naar Zaton en Vodice. Welkom bij Raslina!

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Studio Lavanda

Van zee 350 m
Capaciteit 2 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Raslina

Raslina  - Wapen Raslina is een kleine toeristische stad in het Sibenik-Knin in Kroatië. Het ligt op 13 kilometer ten noordwesten van Sibenik, aan de westkust van Prokljan meer. Prokljan meer is gelegen in de onderste regionen van de rivier Krka en door mengen met het zeewater, het water in de oppervlaktelaag brak en zout op de bodem. Raslina heeft ongeveer 500 inwoners die voornamelijk werkzaam in de landbouw en het toerisme. Bestuurlijk het behoort tot de stad Sibenik, die kan worden bereikt met de taxi boten. Doorheen zijn geschiedenis Raslina is altijd nauw verwant aan Sibenik en Sibenik adellijke families. Het werd voor het eerst genoemd in de 13e eeuw aan de basis van het bisdom Sibenik, en in de 15e eeuw werd hier de kerk van St. Michael gebouwd. Aan het begin van de 16e eeuw om de stad te verdedigen tegen de Turken het kasteel werd gebouwd met sterke muren en torens. Sporen van het oude kasteel zijn nu helaas uitgestorven geworden als gevolg van de Tweede Wereldoorlog, toen Raslina beneden werd verbrand en vernietigd. Vandaag Raslina is aantrekkelijke toeristische bestemming bekend om zijn visspecialiteiten, kwaliteitswijnen, en schoon water. Accommodatie in Raslina wordt exclusief aangeboden in appartementen, kamers en vakantiewoningen in het kader van een private familie accommodatie. Een van de grootste attracties in de buurt Raslina is zeker Krka National Park, dat ligt op slechts een paar kilometer verderop. Afgezien van de schoonheid van de rivier Krka en Prokljan meer, kunnen de gasten genieten van de rust, rust en harmonie van dit kleine Dalmatische plaats, wat ideaal is voor een gezinsvakantie. Zoeken naar betaalbare accommodatie in Raslina, en bespaar tot 40% op dure makelaarskosten. Welkom bij Raslina!

Raslina Weervoorspelling