Appartementen en privé-accommodatie Zaton - Šibenik

Zaton is een klein dorpje, gelegen in het noordwestelijke deel van de Sibenik baai, 10 km van Sibenik. Omringd door heuvels, is gelegen aan de rand van de baai bij het kanaal dat Prukljan meer verbindt met gezouten Sibenik bay. Daarin woont bijna 1200 inwoners, en de ruggengraat van de economie bestaat uit de landbouw, visserij en meer recentelijk in het toerisme. Dankzij de ontwikkelde activiteiten Zaton een rijke gastronomische aanbod, die ham,...

Sorteer op:

Appartementen Zaton

Zaton - Šibenik

Van zee 200 m
Capaciteit 4 personen

vanaf 35 €

Appartementen Martinović

Zaton - Šibenik

Van zee 50 m
Capaciteit 12 personen

vanaf 30 €

Appartementen Zaton ( Zaton - Šibenik)

Het appartement is gelegen in Zaton, een kleine plaats in de buurt van Šibenik, weg van de drukte van de stad, ideaal voor een vakantie. Op ongeveer tien kilometer van de plaats is er Vodice, altijd erg actueel zomerbestemming voor wie op zoek bent naar plezier en feestjes. Mogelijkheid om een ​​eigen boot te gebruiken na 7 dagen verblijf in een appartement, waardoor u de omliggende eilanden en riviermonding van de rivier Krka kunt bezoeken.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Zaton

Van zee 200 m
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 35 €

Appartementen Martinović ( Zaton - Šibenik)

Appartementen Marijan Martinovic bestaan ​​uit appartementen voor 8 personen en appartementen voor 4 personen. Met de appartementen die uitzicht bieden op de zee bieden we: parkeerplaats, terras, barbecue, tv, internet, buitendouche, parasol en ligstoelen en tuintafel met stoelen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Martinović

Van zee 50 m
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 30 €

Toeristengids - Zaton - Šibenik

Zaton - Šibenik  - Wapen Zaton is een klein dorpje, gelegen in het noordwestelijke deel van de Sibenik baai, 10 km van Sibenik. Omringd door heuvels, is gelegen aan de rand van de baai bij het kanaal dat Prukljan meer verbindt met gezouten Sibenik bay. Daarin woont bijna 1200 inwoners, en de ruggengraat van de economie bestaat uit de landbouw, visserij en meer recentelijk in het toerisme. Dankzij de ontwikkelde activiteiten Zaton een rijke gastronomische aanbod, die ham, kaas, lam, verse vis, schaaldieren omvat van de baai, krabben, van hoge kwaliteit olijfolie en wijn heeft. Zaton is het best bereikbaar met de boot van Sibenik. De zee is kalm, ongeacht de sterke wind of storm, en de perfecte haven voor kleine boten en jachten. De specialiteit van deze plek is het mengen van zoet water door de rivier Krka en het zout van de zee die afkomstig is van Sibenik kanaal uitgevoerd. Wij raden een bezoek aan het Nationaal Park Krka en de prachtige watervallen. Zaton is een ideale plek voor een rustige en vredige familie vakantie, recreatie en excursies. Door de extreem gunstige natuurlijke omstandigheden hier is gebouwd kwaliteit roeien pad met bijbehorende voorzieningen voor de Middellandse Zee Sport Spelen. Zaton heeft zijn eigen festival, dat traditioneel op de zestiende augustus op het Feest van St. Roch, wordt gehouden toen plotseling de hele plaats komt tot leven. Als u van natuur en rust dan is de Zaton is een ideale bestemming voor uw vakantie. Contact appartement eigenaren direct en bespaar tot 40%. Zoeken naar een hoge kwaliteit particuliere accommodatie in Zaton - Sibenik. Welkom bij Zaton-Sibenik!

Zaton - Šibenik Weervoorspelling