Appartementen en privé-accommodatie Samobor

De stad Samobor is gelegen in het noord-westen van Kroatië, aan de grens met Slovenië, in de buurt van Zagreb (20 km) en aan de voet van Zumberak en Samobor. Zijn positie stond hem toe om de economische en toeristische ontwikkeling te bereiken. Het onderscheidt zich door zeer gunstige leefomstandigheden, die worden omgeven door de extreem schone lucht, het milde klimaat en de ongerepte natuur. Mooie promenade in de stad, weelderige bossen en tal...

Sorteer op:

Appartement Gradna

Samobor

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

vanaf 40 €

Vakantiehuis Nature

Samobor

Van zee > 50 km
Capaciteit 12 personen

vanaf 100 €

Appartement Studio Samobor

Samobor

Van zee > 50 km
Capaciteit 2 personen

vanaf 30 €

Appartement Gradna ( Samobor)

Apartmani Gradna is een goede vakantie-gelegenheid voor reizigers die naar de zee reizen, omdat het dicht bij de grensovergang van Bregana en in de buurt van Zagreb ligt. Evenals degenen die hun vakantie willen doorbrengen in het vreedzame Samobor of op de omliggende bestemmingen, waaronder in de buurt van de stad Zagreb. Daarnaast bieden we een rustige, ontspannen sfeer van een object dat tot uw beschikking staat. We kijken uit naar uw komst.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Gradna

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

Prijs vanaf 40 €

Vakantiehuis Nature ( Samobor)

The Nature House ligt in Cerje Samoborsko en biedt een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een terras. De villa biedt uitzicht op de stad en ligt op 8 km van Samobor. De villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een patio met uitzicht op de tuin. Zagreb ligt op 33 km van de villa en Čatež ob Savi bevindt zich op 24 km afstand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Zagreb Franjo Tuđman, op 42 km van Kuća za odmor Nature. De accommodatie biedt een betaalde pendeldienst naar de luchthaven.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Nature

Van zee > 50 km
Capaciteit 12 personen

Prijs vanaf 100 €

Appartement Studio Samobor ( Samobor)

We zijn verheugd u te bieden accommodatie in een onlangs gerenoveerd studio-appartement in het centrum van Samobor, vlakbij het Tomislavplein, naast het hotel Livadi? op Straznicka straat. Het appartement is volledig gemeubileerd, heeft een woonkamer, keuken en badkamer (toilet, douche) in een totale oppervlakte van 20,3 m2. Het is uitgerust met moderne en functionele en heeft ISKON-TV-aansluiting en ADSL internet toegang (wi-fi). Het appartement is voorzien van airconditioning en zijn voorzien van elektrische radiatoren. In de buurt zijn er diverse openbare parkeerplaatsen, winkel, eten, apotheek, etc. De prijs van de studio appartement is HRK 230,00 + BTW per persoon per dag.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Studio Samobor

Van zee > 50 km
Capaciteit 2 personen

Prijs vanaf 30 €

Toeristengids - Samobor

Samobor  - Wapen De stad Samobor is gelegen in het noord-westen van Kroatië, aan de grens met Slovenië, in de buurt van Zagreb (20 km) en aan de voet van Zumberak en Samobor. Zijn positie stond hem toe om de economische en toeristische ontwikkeling te bereiken. Het onderscheidt zich door zeer gunstige leefomstandigheden, die worden omgeven door de extreem schone lucht, het milde klimaat en de ongerepte natuur. Mooie promenade in de stad, weelderige bossen en tal van stations rond de stad en gastronomische specialiteiten zoals de Zumberak lam, forel, wild en kremsnite zijn voldoende aas voor alle bezoekers en gasten. Samobor heeft een rijke culturele en historische erfgoed, een verscheidenheid aan traditionele evenementen, beroemde Samobor carnaval ... Elke week en elke tijd van het jaar, vooral in het weekend, Samobor is de bestemming van duizenden bezoekers. Als u Samobor te bezoeken voor de eerste keer of voor de korte of lange bezoeken, raden wij u verblijf in betaalbare particuliere accommodaties. Huur een kamer of appartement en voldoen aan de vriendelijke bevolking, die worden aangeboden aan u alle attracties en activiteiten in Samobor. Welkom!

Samobor Weervoorspelling