Appartementen en privé-accommodatie Pregrada

Pregrada is een klein stadje in het meest westelijke deel van Hrvatsko Zagorje, tussen de rivier de Sutla en de Macelj-bergen en vlakbij de grens met Slovenië. Pregrada ligt in de prachtige vallei van de rivier de Kosteljina onder het Kunagora-massief, waarvan de hoogste top 522 meter boven de zeespiegel ligt. Het werd voor het eerst genoemd in de 14e eeuw in de statuten van het Kapittel van de Primaat van Zagreb. Sinds het midden van de 19e eeuw...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Pregrada

Sorteer op:

Vakantiehuis Sunrise Hill

Pregrada

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 198 €

Vakantiehuis Sunrise Hill ( Pregrada)

Op een van de vele heuvels van het prachtige Zagorje ligt dit ongelooflijke huis. Omgeven door heuvels, wijngaarden. boomgaard en bossen, het is de ideale plek voor een ontspannen vakantie in de natuur. Door het prachtige uitzicht kunt u genieten van de prachtige zonsopgangen - daar komt ook de naam van het huis vandaan. Sunrise Hill is gecategoriseerd met 4* en biedt een gezellige accommodatie voor 8 personen. Het is vooral gericht op gezinnen met kinderen. Het is perfect voor een rustige vakantie of gezelligheid, maar ook voor recreatie en sport. Met een omgeving die een groot zwembad met een douche en een terras, barbecue, speelhuis, parkeerplaats biedt, is het huis ingericht met een zorgvuldig geselecteerd interieur waarin hout en lichte, kalmerende tinten de boventoon voeren. Het huis bestaat uit de begane grond met een ruime woonkamer, eetkamer, de keuken, de badkamer en een speelkamer voor de kinderen met tafelvoetbal, PlayStation 4, bordspellen. Er is ook een groot terras waar u kunt verzamelen en genieten van het uitzicht. Boven zijn er drie slaapkamers, een badkamer, extra toilet, de sauna en een balkon. Het huis voldoet aan alle wensen van een moderne gast. Sunrise Hill ligt op ongeveer 50 km van Zagreb en op 1,5 km van het centrum van Pregrada, een van de mooiste stadjes in Zagorje. Je kunt je vakantie compleet maken met veel content die Zagorje biedt. U kunt kiezen uit verschillende musea, kastelen die zijn omgebouwd tot musea, culturele monumenten, kuuroorden met geneeskrachtige bronnen, tal van gastronomische hoogstandjes in toprestaurants en wijnhuizen en verschillende sportactiviteiten. Elke gast wordt verwelkomd met een speciaal welkomstgeschenk dat typisch is voor Zagorje! Welkom in Zagorje - een sprookje bij de hand, een regio voor rust van de ziel en het lichaam, welkom op Sunrise Hill!

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Sunrise Hill

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 198 €

Toeristengids - Pregrada

Pregrada  - Wapen Pregrada is een klein stadje in het meest westelijke deel van Hrvatsko Zagorje, tussen de rivier de Sutla en de Macelj-bergen en vlakbij de grens met Slovenië. Pregrada ligt in de prachtige vallei van de rivier de Kosteljina onder het Kunagora-massief, waarvan de hoogste top 522 meter boven de zeespiegel ligt. Het werd voor het eerst genoemd in de 14e eeuw in de statuten van het Kapittel van de Primaat van Zagreb. Sinds het midden van de 19e eeuw heeft Pregrada de rol van de belangrijkste centrale nederzetting van de omgeving overgenomen, dwz het is het centrum van de gemeente en is een sterk ambachtscentrum geworden op de eens zo belangrijke verkeersroute Zagreb-Wenen. Tegenwoordig heeft Pregrada ongeveer 7.000 inwoners die zich voornamelijk bezighouden met ambachten, productie en diensten. Onder de dienstverlenende activiteiten onderscheidt het toerisme zich door talrijke faciliteiten en toeristische attracties, zoals de eerste wijnroute in Kroatië, de berghut op Kunagora, elitetoerisme in het kasteel van Bežanec en talrijke sacrale gebouwen, waarvan de parochiekerk de belangrijkste is van de Hemelvaart van de Heilige Maagd Maria. Gedurende het jaar worden hier tal van culturele en toeristische evenementen gehouden. Afgezien van het hotel in het kasteel van Bežanec, vindt u accommodatie in appartementen en vakantiehuizen, en boerderijen als onderdeel van particuliere gezinsaccommodaties. Wij nodigen u uit om dit prachtige heuvelachtige deel van Kroatië te bezoeken waar u zult genieten van de rust en schone lucht, evenals tal van activiteiten en een interessant en rijk gastronomisch aanbod.

Pregrada Weervoorspelling