Appartementen en privé-accommodatie Krapina

Krapina is een stad en de zetel van de Krapina-Zagorje provincie in Kroatië. Het is gelegen in het centrum van de Kroatische Zagorje op de rivier Krapinčica. Het kreeg zijn naam van Krapinčica rivier, die ooit overvloedig aanwezig in zoetwater vis karper genoemd krap. Kroatische Zagorje is een historische Kroatische regio, die is gelegen in het noordwesten van Kroatië ten noorden van de stad Zagreb, rijk met heuvels, bossen en velden. De geschiedenis...

Sorteer op:

Appartement Husak

Krapina

Van zee > 50 km
Capaciteit 9 personen

vanaf 19 €

Appartementen Toplice

Krapina

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

vanaf 32 €

Appartement Potočki

Krapina

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

op aanvraag

Appartement Fučkar

Krapina

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 28 €

Appartement Sara

Krapina

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

vanaf 50 €

Appartement Husak ( Krapina)

Wij bieden drie comfortabele appartementen in het centrum van .. Capaciteit: 2, 2 + 1, 2 + 2. Uitrusting: keuken + badkamer + thermisch water, satelliet-tv, centrale verwarming.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Husak

Van zee > 50 km
Capaciteit 9 personen

Prijs vanaf 19 €

Appartementen Toplice ( Krapina)

Moderne en luxe appartementen met een galerie in het centrum van Krapina Spa, direct naast het Hotel Villa Magdalena. Uniek uitzicht, airconditioning, verwarming, parking, gratis WiFi.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Toplice

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 32 €

Appartement Potočki ( Krapina)

Het appartement is gelegen in het noordwesten van de Kroatische, in het centrum van de Kroatische Zagorje, de stad Krapina, in Trški Vrh 82A in pure natuur. Appartement *** bestaat uit: 50,66 m2 2 kamers keuken hal toilet en badkamer balkon. Met het appartement is beschikbaar: parkeerplaats barbecue barbecue terras tuin - puree natuur. De mogelijkheid om contact te leggen met de eigenaars van lokale familiebedrijven en hun producten te kopen zoals bv. Honing, Verschillende vruchten (Appels, Peren, Perziken, Pruimen, Hazelnoten, Walnoten ...), Wijn en andere landbouwproducten die uitsluitend worden geproduceerd op familiebedrijven. Potentiële activiteiten: Fietsen, Snorkelen, Joggen, Bergbeklimmen Spelen (Ludo, Schaken, Zwarte ... ) badminton winkelen bezoeken aan musea, kastelen, kerken, lokale familie boerderijen ...

Categorisatie Categorisatie - Appartement Potočki

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Fučkar ( Krapina)

De appartementen Fučkar zijn gelegen in een groene en rustige straat, in de buurt van de kerk, het speciale ziekenhuis voor revalidatie, de cardiovasculaire chirurgie en cardiologie «Magdalena» en het «Aquae Vivae» («levend water») hotel en de zwembaden.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Fučkar

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 28 €

Appartement Sara ( Krapina)

Sara appartement is gelegen in een rustige straat in de stad, met uitzicht op de rivier de Krapincica. Het appartement heeft twee slaapkamers, die verbonden zijn, keuken en badkamer. Ideaal voor gezinnen. Museum van Krapina Neanderthalers ligt op ongeveer 1000 meter van het appartement. Het stadscentrum is ook heel dichtbij. Parkeren is naast het appartement en is gratis.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Sara

Van zee > 50 km
Capaciteit 5 personen

Prijs vanaf 50 €

Toeristengids - Krapina

Krapina  - Wapen Krapina is een stad en de zetel van de Krapina-Zagorje provincie in Kroatië. Het is gelegen in het centrum van de Kroatische Zagorje op de rivier Krapinčica. Het kreeg zijn naam van Krapinčica rivier, die ooit overvloedig aanwezig in zoetwater vis karper genoemd krap. Kroatische Zagorje is een historische Kroatische regio, die is gelegen in het noordwesten van Kroatië ten noorden van de stad Zagreb, rijk met heuvels, bossen en velden. De geschiedenis van menselijke bewoning in het gebied van Krapina gaat terug naar het verre verleden van ongeveer 100.000 jaar, zoals blijkt uit de overblijfselen van de Neanderthaler op de heuvel Hušnjakovo in het westelijke deel van Krapina. De genoemde Krapina eerste schriftelijke documenten uit de 12e eeuw als een koninklijke fort met de nederzetting eromheen. Later werd het eigendom van de adellijke familie Keglevic, en vandaag is het een moderne stad, en de culturele, politieke en administratieve centrum van Krapina-Zagorje. Toerisme ontwikkelt zich langzaam dankzij de diverse culturele en historische aanbod. Accommodatie in Krapina kan worden gevonden in verschillende hostels, kamers en appartementen in een prive-familie accommodatie. Van historische plaatsen, moeten we de historische stedelijke kern van de stad, die is bewaard gebleven tot op de dag te markeren. Vooral mooi is de kerk van Onze Lieve Vrouw van Jeruzalem, dat is een van de mooiste barokke kerken in Kroatië, Krapina stad galerie en het geboortehuis van Ljudevit Gaj - de stichter van de Kroatische Nationale Revival. In de buurt van Krapina is de Krapina Neanderthal Museum, dat is ook de beroemdste ter wereld Neanderthaler. Hier kunt u een bezoek een van de wijnroutes van deze wijngaard-rijke regio, kunt u wandelen naar de nabijgelegen piek Strahinščica op 618 m boven de zeespiegel, of je kunt proberen je hand op paragliding tandem en ervaar het sprookje van de Kroatische Zagorje en Krapina uit de lucht. Wij nodigen u uit om rechtstreeks naar deze interessante regio van Kroatië, boek accommodatie met de eigenaren van appartementen en kamers en bespaar tot 40%. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Krapina en het omliggende gebied. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Krapina. Welkom bij Krapina!

Krapina Weervoorspelling