Appartementen en privé-accommodatie Raša

Rasa is een kleine stad en gemeente in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen aan de oostelijke kant van het schiereiland Istrië in de vruchtbare vallei van de rivier Raša, afstand van de zee op enkele kilometers. Raša is ook de zetel van de gemeente waarin maar liefst 23 kleinere steden en dorpen. De hele gemeente heeft ongeveer 3000 inwoners, die voornamelijk werkzaam in de landbouw, visserij, en meer recentelijk in het toerisme. Zodra...

Sorteer op:

Appartementen Villa Mytilus - Trget

Raša

Van zee 800 m
Capaciteit 11 personen

vanaf 56 €

Appartementen Villa Mytilus - Trget ( Raša)

Huis is gelegen op een heuvel in de nederzetting Trget, met prachtig uitzicht op de baai van Raša. U wordt enthousiast door een rustige omgeving, geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor alle gasten hebben we parkeergelegenheid verzekerd. Gasten kunnen bootplaatsen gebruiken voor boten tot 10 m lang. Omgeving is mooi en ideaal voor recreatieve gasten die in de natuur en frisse lucht zullen genieten. In de buurt zijn 2 geweldige restaurants, winkel, kiezelstrand is 800 m ver. 12 km ver van Trget is kleine stad Labin met veel culturele en toeristische inhoud. 20 km ver van Trget kunt u genieten in sightseeing grotten. Gasten krijgen een welkomstdrankje. De gastheren organiseren een dagtocht met een boot naar het Raša Bay in het zomerseizoen. Gasten hebben de mogelijkheid om een ​​boot te huren, een scooter en quad, quad tour sightseeing in de omgeving te huren. Voor een verblijf van minder dan 4 dagen is de prijs 30% hoger. Aankomst naar appartementen is na 15.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Reservering is bevestigd met voorschot 30%, de rest van het bedrag wordt betaald bij aankomst naar appartementen. Welkom!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Villa Mytilus - Trget

Van zee 800 m
Capaciteit 11 personen

Prijs vanaf 56 €

Toeristengids - Raša

Raša  - Wapen Rasa is een kleine stad en gemeente in de provincie Istrië in Kroatië. Het is gelegen aan de oostelijke kant van het schiereiland Istrië in de vruchtbare vallei van de rivier Raša, afstand van de zee op enkele kilometers. Raša is ook de zetel van de gemeente waarin maar liefst 23 kleinere steden en dorpen. De hele gemeente heeft ongeveer 3000 inwoners, die voornamelijk werkzaam in de landbouw, visserij, en meer recentelijk in het toerisme. Zodra de mijnbouw was de belangrijkste industrie, maar vandaag de Rasa draait om het toerisme en ecologische landbouw. Rasa is de jongste stad in Istrië, dat in 1937 werd gebouwd op grond van de Italiaanse autoriteiten, en voor de behoeften van werknemers en mijnwerkers van de nabijgelegen kolenmijnen. Mining activiteit in dit gebied dateert uit de 17e eeuw en Venetiaanse administratie. De productie van kolen bereikte zijn hoogtepunt in 1942, toen het meer dan een miljoen ton steenkool geproduceerd. De toeristische sector bestaat uit twee campings voor een paar honderd toeristen, en meer dan tweehonderd particuliere verhuurders van kamers en appartementen, evenals een groot aantal andere kleinere restaurants. Langs de kust zijn er Trget, Trgetari, Koromačno en St. Marina, die met name het toerisme diensten ontwikkeld en zijn het aanbieden van hoogwaardige accommodatie. Zeer ruige kustlijn omvat monding van de rivier Rasa en rotsachtige landtongen en zandstranden, die gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die komen met de auto en per boot. Bezoek Rasa en omgeving, een interessant gebied van Istrië waar veel contrasten, vruchtbare valleien en het heldere water en tal van verborgen en wilde baaien biedt. Deze privé accommodatie in Rasa, Trget Trgetari en omgeving. Welkom bij Rasa!

Raša Weervoorspelling