Appartementen en privé-accommodatie Pićan

Pićan is een kleine nederzetting en gemeente in de provincie Istrië. Het is gelegen in het centrale deel van Istrië, in de buurt van de stad Labin, omgeven door zachte en groene velden, bossen, weilanden en wijngaarden. Er zijn 10 kleinere nederzettingen in de gemeente Pićan: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak en Zajci. In het gebied van Pićan leven ongeveer 2000 inwoners voornamelijk in de...

Sorteer op:

Vakantiehuis Villa Brbon

Pićan

Van zee 20 km
Capaciteit 6 personen

vanaf 200 €

Vakantiehuis Villa Brbon ( Pićan)

Villa Brbon is gelegen in centraal Istrië, weg van het verkeer en van de nederzetting. Het huis is omgeven door bossen en is de perfecte plek voor een aangenaam verblijf en het zingen van vogels. Het vakantiehuis is ingericht in retrostijl met moderne elementen. In de tuin is er een voetbalveld, trampoline en grill. Het huis heeft 3 slaapkamers met eigen badkamers en airconditioning. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, is er een net in de ramen zodat de insecten buiten en buiten het huis kunnen blijven. Op slechts een paar minuten rijden kunt u genieten van de verschillende activiteiten die Istrië biedt, van fietspaden, wijnroutes, prachtige grotten tot maneges, gastronomische proeverijen en verschillende culturele evenementen.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Villa Brbon

Van zee 20 km
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 200 €

Toeristengids - Pićan

Pićan  - Wapen Pićan is een kleine nederzetting en gemeente in de provincie Istrië. Het is gelegen in het centrale deel van Istrië, in de buurt van de stad Labin, omgeven door zachte en groene velden, bossen, weilanden en wijngaarden. Er zijn 10 kleinere nederzettingen in de gemeente Pićan: Grobnik, Jakomići, Krbune, Kukurini, Montovani, Orič, Pićan, Sveta Katarina, Tupljak en Zajci. In het gebied van Pićan leven ongeveer 2000 inwoners voornamelijk in de landbouw en het toerisme. In het Pićan-gebied zijn er veel prieeltjes met een prachtig uitzicht op het heuvelachtige en idyllische landschap van centraal Istrië. Elk jaar organiseert Pićan Legendfest, een festival van volksverhalen, gebruiken, legendes en sprookjes van Istrië. Het festival duurt drie dagen en je kunt genieten van verschillende concerten, theatervoorstellingen, performances en schilderijen. Pićan staat bekend om zijn imposante klokkentoren in het centrum van de plaats die in 1872 werd gebouwd van witte kalksteen. Het is 48 meter hoog en is een van de hoogste in Istrië, maar ook de mooiste. Het hele gebied is geschikt voor een aangename en rustige familievakantie weg van de zee. Accommodatie is te vinden in een groot aantal appartementen in eengezinswoningen of in goed ingerichte vakantiewoningen met zwembaden. Neem rechtstreeks contact op met eigenaars van privé-accommodaties, bespaar tot 40% op dure bemiddelingskosten en breng een idyllische vakantie door in het hart van Istrië. Welkom bij Pićan!

Pićan Weervoorspelling