Appartementen en privé-accommodatie Barban

Barban is een klein pittoresk middeleeuws dorp in de regio Istrië in Kroatië. Het is gelegen aan de oostkust over de Rasa vallei van de rivier, en is gelegen op 27 km van Pula en 9 km van Labin. Barban is het centrum van de gemeente, die de toegang tot de Rasa Bay heeft, en beslaat een oppervlakte van 100 km2 en de hele gemeente heeft 2715 inwoners. De hele gemeente bestaat uit 73 dorpen en gehuchten. Het werd voor het eerst genoemd in de 8e eeuw,...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Barban

Sorteer op:

First minute aanbod

Vakantiehuis Villa Camelie

Barban

Van zee 10 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 230 €

Appartement Petar

Barban

Van zee 7 km
Capaciteit 6 personen

vanaf 65 €

Vakantiehuis Villa Camelie ( Barban)

Welkom in de gloednieuwe Villa Camelie, gelegen in een klein Istrisch dorp, omringd door een weelderig mediterraan bos en geurige weiden. De villa is geschikt voor gezinnen die een zinvolle vakantie willen. Er is een groot zwembad en diverse sport- en entertainmentfaciliteiten die uw vakantie nog specialer maken. De binnenruimte van 300 m2 is modern ingericht en biedt alle comfort. De villa is volledig voorzien van airconditioning. Geniet met uw gezin in deze moderne accommodatie!

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Villa Camelie

Van zee 10 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 230 €

Appartement Petar ( Barban)

Appartement Petar ligt in het dorp Glavani, op een paar minuten afstand van het centrum van de prachtige oude binnenstad van Barban. Het is een ideale plek voor een familievakantie of een vakantie met vrienden. Het is goed bereikbaar door de goede ligging, omgeven door groen dat een rustige en aangename sfeer uitstraalt. Het is goed ingericht en biedt alles wat u nodig heeft voor het comfort van uw vakantie. Het bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met keuken en eethoek. Het heeft een overdekt en een buitenterras. Breng aangename uren door met het bereiden van maaltijden op de buitengrill. Verfris uzelf in het buitenzwembad terwijl uw kinderen hun vrije tijd kunnen besteden aan het spelen op het ruime groen. Niet ver van de accommodatie vindt u het strand, winkels, restaurants, het postkantoor en cafés.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Petar

Van zee 7 km
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 65 €

Toeristengids - Barban

Barban  - Wapen Barban is een klein pittoresk middeleeuws dorp in de regio Istrië in Kroatië. Het is gelegen aan de oostkust over de Rasa vallei van de rivier, en is gelegen op 27 km van Pula en 9 km van Labin. Barban is het centrum van de gemeente, die de toegang tot de Rasa Bay heeft, en beslaat een oppervlakte van 100 km2 en de hele gemeente heeft 2715 inwoners. De hele gemeente bestaat uit 73 dorpen en gehuchten. Het werd voor het eerst genoemd in de 8e eeuw, toen paus Gregorius III verwijst naar het klooster van St. Mary van Barban. Tijdens de Middeleeuwen Barban was een leengoed van Aquileia Patriarchaat geëxploiteerd door de Gorizia-Pazin telt. Na de dood van de laatste Gorizia-Pazin Graaf Albert IV. Barban viel onder de heerschappij van de Habsburgse monarchie. In de 16e eeuw behoorde tot de Venetiaanse Republiek en de beroemde Venetiaanse familie Loredan. Aan het begin van de 19e eeuw weer behoorde tot de Oostenrijkse keizerrijk en tenslotte na de Tweede Wereldoorlog, samen met de hele Istrië behoorde tot Kroatië. In Barban zijn vele interessante en historische monumenten, kerken en Glagolitische inscripties. Onderscheiden zijn 4 kerken, resten van stadsmuren, stadstoren met brede muren, de stad loggia en Loredan paleis uit de 17de eeuw. De goed bewaarde gebouwen uit de barokke en gotische perioden, fresco's, Glagolitische inscripties, kerken, paleis, stadsmuren en ridderlijk spel Race of the Ring, maken Barban een gunstige bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in culturele en historische erfgoed. Sport en adrenaline liefhebbers in Barban en omgeving kunnen genieten van de vele fietsroutes, paardrijden, jeep en quad avontuur en de adrenaline park in Glavan. De lokale delicatessen kan worden genoten in diverse restaurants en tavernes, evenals op de lokale boerderijen in de omgeving. Bezoek Barban, dit pittoreske middeleeuwse stadje dat charme, die u zal verrassen met haar schoonheid, vrede en ongerepte natuur uitstraalt. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Barban en de omliggende gebieden goedkoper tot 40%, zonder hoge makelaarskosten. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Barban. Welkom bij Barban!

Barban Weervoorspelling