Appartementen en privé-accommodatie Drniš

Drniš is een klein stadje in het centrale deel van de provincie Šibenik-Knin. Het werd gebouwd in de 15e eeuw aan de voet van de Promina-berg en boven de kloof van de Čikola-rivier als een fort voor de verdediging van het Ottomaanse rijk. Het ligt op slechts 30 km afstand van Šibenik, of ongeveer 25 minuten rijden met de auto. Drniš heeft ongeveer 3300 inwoners en biedt bezoekers vele toeristische attracties. Drniš is waarschijnlijk het best...

Sorteer op:

Vakantiehuis Villa Stone Medal

Drniš

Van zee 15 km
Capaciteit 7 personen

vanaf 149 €

Appartementen Drniš Dream House

Drniš

Van zee 10 km
Capaciteit 9 personen

vanaf 40 €

Vakantiehuis Villa Stone Medal ( Drniš)

Dit prachtige gebouw biedt u 5000 m² prachtige natuur, landelijke idylle en veel comfort. Probeer traditionele en heerlijke vis- en vleesspecialiteiten bij de buitenhaard. Omgeven door het grootste deel van het groen en de natuur, is dit de juiste plek om te genieten en te ontspannen. , jacuzzi, biljart, darts of rusten in de open lucht met een tv en een minibar beschikbaar aan de buitenbar.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Villa Stone Medal

Van zee 15 km
Capaciteit 7 personen

Prijs vanaf 149 €

Appartementen Drniš Dream House ( Drniš)

Oud stenen huis, compleet gerenoveerd. Het heeft 3 kamers, woonkamers, keuken, 2 badkamers, 2 toiletten en groot terras. Het is volledig uitgerust met wi fi. Parkeerplaats is dichtbij tuin. Huis is in Drniš stad, aan de grens van het Nationale park Krka, Roemeens kamp Burnum. Het is 3 km ver van mountine Promina, en 20 minuten van de kust (Solaris, Sibenik ...) U kunt de ziel van de oude weg in Dalmatië en Mediterran voelen.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Drniš Dream House

Van zee 10 km
Capaciteit 9 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Drniš

Drniš  - Wapen Drniš is een klein stadje in het centrale deel van de provincie Šibenik-Knin. Het werd gebouwd in de 15e eeuw aan de voet van de Promina-berg en boven de kloof van de Čikola-rivier als een fort voor de verdediging van het Ottomaanse rijk. Het ligt op slechts 30 km afstand van Šibenik, of ongeveer 25 minuten rijden met de auto. Drniš heeft ongeveer 3300 inwoners en biedt bezoekers vele toeristische attracties. Drniš is waarschijnlijk het best bekend voor prosciutto, wat een heerlijke delicatesse is dankzij het ideale klimaat. In de stad Drniš zijn overblijfselen van een aantal prachtige forten, waarvan de bekendste Gradina is, die zich op een hoogte van 344 m boven de zeespiegel boven de kloof van de rivier de Čikola bevindt. In de omgeving is ook een zeer interessant stadsmuseum van Drniš met een indrukwekkende collectie werken van Ivan Meštrović, de beroemdste Kroatische beeldhouwer die hier is geboren. Hier kunt u ook een archeologische en cultuurhistorische verzameling bekijken. Het nabijgelegen Drnis ligt het wereldberoemde nationale park Krka en de vele natuurlijke bezienswaardigheden, zoals de Roški-waterval of het eiland Visovac op het meer met dezelfde naam. Voor alle natuurliefhebbers en wandelaars adviseren we een lichte klim naar de Promina-berg, met een onvergetelijk uitzicht over het grootste deel van Dalmatië. Op de weg naar Sibenik is er een uniek themapark Etnoland, waar u het traditionele leven van de inwoners van het Drnis-gebied kunt ervaren, maar ook alle smakelijke specialiteiten kunt proberen. Zeer betaalbare accommodatie kan worden gevonden in privé-appartementen, kamers of traditionele stenen huizen voor vakantie. Neem rechtstreeks contact op met eigenaars van privé-accommodaties en bespaar tot 40% op hoge bemiddelingskosten. Welkom bij Drniš!

Drniš Weervoorspelling