Your browser does not support JavaScript! Ontdek de mooiste stranden van Kroatië

Ontdek de mooiste stranden van Kroatië

Ontdek de mooiste stranden van Kroatië

08.12.2018. / 0 Commentaar / in: Adriatische Zee / van: ApartmanInfo

Kroatië staat bekend als een land dat naast de heldere blauwe Adriatische Zee een aantal eilanden, baaien en randen biedt, die prachtige stenen, kiezelstenen en iets minder zandstranden verbergen. Tal van stranden en baaien zijn nog niet ontdekt, ver weg van beschaving en toeristen. Zelfs vandaag zijn de meeste van hen niet gemakkelijk toegankelijk, maar nadat u ze hebt bekeken, begrijpt u waarom uw inspanning is betaald. Hieronder tonen we u een aantal mooiste stranden die ons zonder tekst hebben verlaten.


Zlatni rat strand - eiland Brac


Zlatni rat strand - eiland Brac

Voor het unieke en herkenbare uiterlijk van het strand Zlatni-rat op het eiland Brac, beschouwen velen het het mooiste strand in de Adriatische Zee. Het kiezelstrand Zlatni-rat verandert voortdurend van vorm, afhankelijk van wind, golven en zeestromen, waardoor het een ideale locatie is voor windsurfen. Het strand is omgeven door dennenbossen en ligt aan de zuidkant van het eiland Brac en strekt zich uit over duizend meter. Controleer ons aanbod van appartementen en prive accommodatie in Bol op het eiland Brač , dichtbij het strand Zlatni rat.


Sakarun strand - Dugi otok


Sakarun strand - Dugi otok

Het strand dat je ademloos zal verlaten is Sakarun Beach - het meest populaire strand op Dugi Otok. Het 800 meter lange strand ligt aan het noordelijke deel van het eiland, en ligt dicht bij Veli Rat en Bozava. Klein wit zand en heldere zee zijn omringd door dennenbossen en zijn ideaal voor jonge gezinnen met kinderen. Door zijn uitzonderlijke schoonheid beschouwden velen het het mooiste strand aan de Adriatische Zee. Bekijk ons aanbod van appartementen en prive accommodatie op Dugi otok , waar Sakarun strand is gelegen.


Saplunara strand - Mljet Island


Saplunara strand - Mljet Island

Het westelijk deel van het eiland Mljet, het meest groene Kroatische eiland, is beschermd als het eerste nationale park aan de Adriatische Zee. Het eiland Mljet ligt dicht bij het eiland Korcula, de stad Dubrovnik en het schiereiland Peljesac. Een van de mooiste stranden op dit groene eiland is het strand van Saplunara - een prachtige zandstrand aan het zuidoosten van het eiland. Omdat er geen directe veerboot naar Saplunara is, is het ideaal voor mensen die van de drukte willen ontsnappen en ontspannen. Privé accommodatie is te vinden in de directe omgeving, op slechts 50 meter van het strand. Als u de tijd neemt, raden wij u ook aan om de NP Mljet te bezoeken. Vind betaalbare appartementen en prive accommodatie op eiland Mljet .


Stiniva strand - eiland Vis


Stiniva strand - eiland Vis

Stiniva is een 600 m lange baai omringd door twee lange rotsachtige kliffen, waardoor het een van de mooiste stranden van de gehele Adriatische Zee is. Als u geen boot heeft, is het een uitdaging, want het duurt ongeveer 25 minuten om door het onverharde geitenpiste van het dorp Žužeca te rijden. Er is een klein restaurant op het strand waar u zich kunt verwennen met een drankje. Op het eiland Vis heeft u de mogelijkheid om in de stad te verblijven Vis aan de oostkant van het eiland of in Komiži aan de westkant van het eiland.


Paradijs strand - Lopar, eiland Rab


Paradijs strand - Lopar, eiland Rab

Paradijs strand, bijna 2 kilometer lang, ligt in het noordelijke deel van het eiland Rab. Het zandstrand is te wijten aan de kwaliteit van het water en de schoonheid die wordt toegekend met de "Blauwe Vlag", waardoor het een ideale bestemming voor jonge gezinnen is. Het biedt gasten diverse sportfaciliteiten, waaronder beachvolleybal, waterglijbanen en strandpret. U vindt accommodatie in tal van appartementen en kamers in privé accommodatie in Lopar op het eiland rab


Banje strand - Dubrovnik


Banje strand - Dubrovnik

Banje Beach ligt op slechts twee minuten van de oude binnenstad van Dubrovnik en stadsmuren. Wat het uniek maakt is de heldere zee en een spectaculair uitzicht op het naburige eiland Lokrum en de muren van de oude stad Dubrovnik. Naast het zwemmen en loungen op de ligstoelen kunt u genieten van een cocktail of een verfrissend drankje in de nabijgelegen bar. Als u sportief bent en sportactiviteiten op dit zandstrand wil besteden, kunt u beachvolleybal, voetbal, waterpolo en het originele Kroatische spel - picigin spelen. Vanwege het grote aantal komen tijdens juli en augustus om menigten te voorkomen, raden wij u aan om vroeg in de ochtend te komen. Uitgaansleven op het strand Banje begint met een zonsondergang wanneer dit stadsstrand een centrale plaats vormt voor avonturen of nachtbaden. Als u Dubrovnik wilt bezoeken en verblijft in accommodatie die geschikt is voor de prijs, raden we u direct aan contact met particuliere verhuurders die gunstiger prijzen bieden tot 30%.


Witstrand - Solaris, Sibenik


Witstrand - Solaris, Sibenik

Het toeristische resort Solaris bevindt zich in de Šibenik-archipel, vlakbij de stad Sibenik, het centrum van Šibenik-Knin County. Het witte zandstrand ligt in het centrale deel van het toeristisch complex, en waterglijbanen, zwembaden, speelplaatsen voor kinderen en ander begeleidend entertainment maken het een onvermijdelijke bestemming voor jonge gezinnen met kinderen. Voor degenen die de voorkeur geven aan vakantie doorbrengen in een toeristisch resort, kunt u dansen met de ritmes van het populaire R & B lied en u verwennen in een van uw favoriete cocktailbars in het buitenzwembad. Accommodatie in de buurt van het Solaris toeristische complex is te vinden in de nabijgelegen Brodarica of in de stad Sibenik


Sveti Ivan - Lubenice, eiland Cres


Sveti Ivan - Lubenice, eiland Cres

Het eiland Cres is het grootste Adriatische eiland en ligt in de Kvarner Bay in het noorden van de Adriatische Zee. Op de top van de rotsen van 378 meter hoog is Lubenice gebouwd, een magische plek met een prachtig uitzicht op de Cres-Lošinj-archipel. Onder deze charmante plek is het St Ivan's strand, ongeveer veertig minuten lopen, die veel buitenlandse tijdschriften hebben aangemerkt als een van de mooiste stranden in de wereld. U vindt accommodatie in appartementen, kamers of vakantiehuizen in de grootste plaats op het eiland, Cres ligt in de buurt van Lubenice


Žuljana - Pelješac


Žuljana - Pelješac

Schiereiland Peljesac is de tweede grootste Kroatische schiereiland en is gelegen in het zuidelijke deel van Kroatië in Dubrovnik-Neretva County. Velen geloven dat het schiereiland Peljesac het mediterraan paradijs is, bekend om zijn uitstekende rode wijnen, maagd olijfolie en zeeschelpen, waarvan de bekendste zijn Ston oesters. Dankzij de gunstige zeestromen heeft Peljesac een kristalheldere zee met tal van mooie baai baaien en stranden. Een van deze is de zandbaai van Žuljana, dat zich in het centrum van het schiereiland bevindt. Naast de uitzonderlijke schoonheid, maken de aangename stranden van de zee rondom Žuljana het ideaal voor avontuurliefhebbers die duiken en onderwater vissen zoeken. U vindt goedkope accommodatie in prive-appartementen in Žuljana .


Spiaza - eiland Susak


Spiaza - eiland Susak

Het eiland Susak behoort tot de Cres-Lošinj-archipel. Spiaza strand ligt aan de nabijgelegen zandige Spiaza cove, vlakbij het dorp. Door de ondiepe zee, zand en toegankelijkheid is Spiaza geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Veel mensen denken dat zand van Susak vanwege hun geneeskrachtige eigenschappen kinderen en patiënten bij chronische ziekte helpen. Op het strand is het mogelijk om een parasol, een strandstoel of een pedalo te huren en volleybal op het strand te spelen. In de directe omgeving vindt u cafés en restaurants. Als u dit unieke eiland in de Adriatische Zee wilt bezoeken, raden wij u aan een appartement te boeken in Susak direct in contact met de eigenaar van de accommodatie.


Tags: Beste stranden, Kroatië, Adritische zee

We horen graag uw verhalen en ervaringen in Kroatië in de onderstaande opmerkingen