Appartementen en privé-accommodatie Slunj - Rastoke

Slunj is een klein stadje in de provincie van Karlovac in Kroatië. Het is gelegen in een heuvelachtig deel van de centrale Kroatië, waar stromende rivieren Slunjčica en Korana, langs de hoofdweg naar de Plitvice Meren en de centrale en zuidelijke Adriatische Zee. Het werd voor het eerst genoemd in de 15e eeuw, toen het de oude stad en het fort werd gebouwd op een rotsachtige heuvel boven de rivier Slunjčica. De oude stad was het centrum van de...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Slunj - Rastoke

Sorteer op:

Kamers Pansion Park

Slunj - Rastoke

Van zee > 50 km
Capaciteit 43 personen

vanaf 48 €

Appartement Cindrić

Slunj - Rastoke

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

vanaf 90 €

Appartement Ava

Slunj - Rastoke

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

vanaf 70 €

Appartementen Drenovac

Slunj - Rastoke

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

vanaf 35 €

Appartementen Plitvicka 42

Slunj - Rastoke

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

vanaf 50 €

Kamers Pansion Park ( Slunj - Rastoke)

Breakfast Park heeft 18 kamers en ligt in het centrum van Slunj, op 300 meter van Rastoka en op 30 km van de Plitvice-meren. Elke kamer heeft een eigen badkamer, airconditioning, verwarming, telefoon en tv en gratis WiFi. De prijs is inclusief ontbijt.

Categorisatie Categorisatie - Kamers Pansion Park

Van zee > 50 km
Capaciteit 43 personen

Prijs vanaf 48 €

Appartement Cindrić ( Slunj - Rastoke)

Family Cindric biedt accommodatie tijdens het toeristische seizoen in het appartement (***) in huis. Het huis is gelegen in een rustig deel van de stad Slunj op een heuvel met panoramisch uitzicht op de stad. Van watermolen dorp Rastoke en fort Zrinski en Frankopan ligt op slechts 5 minuten lopen door pittoresk landschap.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Cindrić

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 90 €

Appartement Ava ( Slunj - Rastoke)

Appartement Ava ligt op een rustige plek, 800 meter van het centrum van Slunj. Er is een mooie tuin, barbecue en tuin. Gratis gebruik van de garage, keukenapparatuur, bedlinnen en handdoeken. Huisdieren zijn welkom! Afstand tot de Rastoke is 1000 m en Plitvice Lakes 30 km.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Ava

Van zee 10 km
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 70 €

Appartementen Drenovac ( Slunj - Rastoke)

Appartement Drenovac is gevestigd in een gebouw op de eerste verdieping in het centrum van Slunj. Binnen 50 meter van het park, postkantoor, bakker, bank, kiosk, medisch centrum, winkels, busstation, restaurant, apotheek en kerk. Nabijheid van het aantrekkelijke dorp Rastoke is slechts 400 meter, Rastoke: uniek spel Moeder Natuur, prachtige watervallen netwerken, wegen en molens, een plaats van echt plezier, zoals velen hebben, en het stadsstrand aan de rivier de Korana, terwijl de Plitvicemeren gelegen op een afstand van 30 km. Openbare parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw is gratis. Studio appartement is van alle gemakken voorzien. Een flatscreen-tv, wasmachine, beddengoed, handdoeken, keukengerei en standaard toiletartikelen (föhn) zijn bij de prijs inbegrepen. De prijs is inclusief een welkomstdrankje. Het bestaat uit een keuken - eetkamer - woonkamer, slaapkamer, gang, badkamer en twee balkons. De appartementgrootte is 45 m2. In het appartement is roken toegestaan. Betaling dient contant te geschieden bij het betreden van het appartement het totale bedrag. Het appartement binnenkomen en verlaten op afspraak. Welkom en een aangenaam verblijf!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Drenovac

Van zee > 50 km
Capaciteit 4 personen

Prijs vanaf 35 €

Appartementen Plitvicka 42 ( Slunj - Rastoke)

Plitvice Appartement 42 is gelegen in Slunj, op de weg D1 van Zagreb naar de zee, 30 km van de Plitvice Meren. Appartement is nieuw ingericht, met een kamer met 3 bedden (+ extra bed), keuken en badkamer. Binnen 300 meter zijn er winkels, restaurants, postkantoor, politie, ambulance. Het appartement heeft een terras.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Plitvicka 42

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

Prijs vanaf 50 €

Toeristengids - Slunj - Rastoke

Slunj - Rastoke  - Wapen Slunj is een klein stadje in de provincie van Karlovac in Kroatië. Het is gelegen in een heuvelachtig deel van de centrale Kroatië, waar stromende rivieren Slunjčica en Korana, langs de hoofdweg naar de Plitvice Meren en de centrale en zuidelijke Adriatische Zee. Het werd voor het eerst genoemd in de 15e eeuw, toen het de oude stad en het fort werd gebouwd op een rotsachtige heuvel boven de rivier Slunjčica. De oude stad was het centrum van de Kroatische leengoed van Frankopan familie. De stad van vandaag heeft een bevolking van 2000 inwoners, die vooral bezig zijn in de landbouw, ambachten en ecologisch schone industrie, en vanwege de natuurlijke schoonheid, wordt snel devoloping toerisme. Accommodatie faciliteiten zijn voornamelijk private binnen de appartementen, kamers en vakantiewoningen die vriendelijke en gastvrije bewoners te bieden. Waarschijnlijk de grootste attractie van Slunj is het pittoreske onderste deel van de stad Rastoke, waar de rivier Slunjčica gebouwd talrijke watervallen. Hier zijn goed bewaarde oude molens uit de 18e eeuw die nog steeds werken en graan te malen tot meel. In dit kleine gebied bevinden zich 22 molen, die u kunt bezoeken, en sommige van hen zijn omgevormd tot restaurants die uitstekende lokale gerechten en wijn te bieden. Vanwege de lange geschiedenis, etnografische en architectuur resten, Rastoke was in 1969 geregistreerd als een cultureel monument en staan ​​onder bescherming. In de omgeving kunt u ook terecht bron van smaragd groene rivier Slunjčica, indrukwekkende ondergrondse wereld van de Barac grotten en de oude Romeinse fort Cetin. Wij nodigen u uit om een ​​weekend door te brengen of het passeren, te stoppen in Rastoke en Slunj en genieten van de prachtige romantische sfeer van de vele watervallen en molens. Zoek naar particuliere accommodatie in Slunj en Rastoke. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Slunj en Rastoke, goedkoper tot 40%. Welkom bij Slunj en Rastoke!

Slunj - Rastoke Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Slunj - Rastoke