Appartementen en privé-accommodatie Rakovica

Rakovica is een klein dorp en gemeente in de provincie van Karlovac in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van de Croatia, Kordun tussen Karlovac en Plitvice Meren. Rakovica heeft een prominente plaats in de geschiedenis van Kroatië, waar in 1871 opstand uitbrak, geleid door Eugen Kvaternik die uiteindelijk niet succesvol was poging om de vrije Kroatische staat te vestigen. Rakovica gemeente heeft ongeveer 3000 inwoners die zich voornamelijk...

Sorteer op:

Appartementen Melissa

Rakovica

Van zee > 50 km
Capaciteit 10 personen

op aanvraag

Appartement Lana

Rakovica

Van zee > 50 km
Capaciteit 2 personen

op aanvraag

Appartementen Melissa ( Rakovica)

Welkom bij Melissa appartement, dat ligt dicht bij het meer van Pitvicka National Park. Uw vakantie kan de rondvaart en de meren goed ontmoeten of gewoon genieten van een rustige avond. Door het dorp zijn er geen hoge wegen, daarom is het ideaal voor gezinnen met kinderen omdat het appartement in een groene en ongerepte natuur ligt. Ook ideaal voor jongeren omdat het dicht bij toeristische faciliteiten ligt zoals wateractiviteiten, skiën, fietsen, fotografie, wandelen. De belangrijkste attractie zijn de Plitvice-meren.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Melissa

Van zee > 50 km
Capaciteit 10 personen

Prijs op aanvraag

Appartement Lana ( Rakovica)

Appartement Lana is gelegen in een rustige plaats Lipovaca. Gelegen op 15 km van de Plitvice-meren en 4 km van de Baracgrotten. Het appartement biedt 2 + 2 bedden en babybedje op aanvraag. Buiten hebben we schommels en bankjes en is het perfect voor families met kinderen.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Lana

Van zee > 50 km
Capaciteit 2 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Rakovica

Rakovica  - Wapen Rakovica is een klein dorp en gemeente in de provincie van Karlovac in Kroatië. Het is gelegen in het centrale deel van de Croatia, Kordun tussen Karlovac en Plitvice Meren. Rakovica heeft een prominente plaats in de geschiedenis van Kroatië, waar in 1871 opstand uitbrak, geleid door Eugen Kvaternik die uiteindelijk niet succesvol was poging om de vrije Kroatische staat te vestigen. Rakovica gemeente heeft ongeveer 3000 inwoners die zich voornamelijk actief in de landbouw en het toerisme. In de directe omgeving van de Plitvice Meren is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor de lokale bewoners. Toerisme en gevarieerd aanbod van particuliere accommodatie en lokale inheemse producten, zoals kaas en honing zijn de belangrijkste bron van inkomsten. Als u wilt Plitvice meren en ongerepte natuur van de omgeving te verkennen, raden we aan om de nacht door te brengen in particuliere huizen waar de vriendelijke gastheren uw verblijf zeer aangenaam zullen maken. Een van de natuurlijke bezienswaardigheden die gezien moet worden iare de ondergrondse Barac grotten. In de omgeving is de verdedigende vesting Dreznik Grad, dat was ooit de zetel van Drežnik county in de 11e eeuw. Van andere toeristische attracties van deze regio, zijn er zeer aantrekkelijk en goed onderhouden fietspaden en tal van restaurants langs de hoofdweg die op hun menu's bieden heerlijke lokale specialiteiten. Bezoek en verblijf een paar dagen in dit gebied, die prachtige landschappen en ongerepte natuur heeft. Zoek naar goedkope privé-accommodatie in Rakovica en haar omgeving. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Rakovica en Plitvice Meren gebied. Welkom bij Rakovica!

Rakovica Weervoorspelling