Appartementen en privé-accommodatie Drežnik Grad

Drežnik Grad is een klein dorp in de regio van Karlovac in Kroatië. Administratief, het behoort tot de gemeente Rakovica. Het is gelegen langs de rivier de Korana een paar kilometer ten noorden van de ingang van het Plitvice Lakes National Park. Het heeft ongeveer 300 inwoners die vooral bezig zijn in de landbouw, maar ook het toerisme dankzij de nabijheid van de wereldberoemde meren. De vriendelijke bevolking bieden over het algemeen gunstige accommodatie...

Sorteer op:

Kamers House Hodak

Drežnik Grad

Van zee > 50 km
Capaciteit 16 personen

vanaf 40 €

Kamers House Hodak ( Drežnik Grad)

House Hodak ligt op 8 km van het Nationaal Park Plitvicemeren, op een schilderachtige locatie te midden van een tuin met een speeltuin en barbecuefaciliteiten. Het biedt kamers met een eigen badkamer en gratis WiFi. Het dorp Korana en de grotten van Baraceve en Dreznik Grad zijn gemakkelijk bereikbaar. Gasten kunnen ook gaan wandelen, kanoën en paardrijden. Vanaf hier leiden meer dan 60 km pittoreske fietspaden. Als het tijd is om te ontspannen, kunt u gewoon zonnebaden in de tuin en uw eigen eten bereiden op de barbecue. Er is ook een ontbijt beschikbaar.

Categorisatie Categorisatie - Kamers House Hodak

Van zee > 50 km
Capaciteit 16 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Drežnik Grad

Drežnik Grad  - Wapen Drežnik Grad is een klein dorp in de regio van Karlovac in Kroatië. Administratief, het behoort tot de gemeente Rakovica. Het is gelegen langs de rivier de Korana een paar kilometer ten noorden van de ingang van het Plitvice Lakes National Park. Het heeft ongeveer 300 inwoners die vooral bezig zijn in de landbouw, maar ook het toerisme dankzij de nabijheid van de wereldberoemde meren. De vriendelijke bevolking bieden over het algemeen gunstige accommodatie dienst in appartementen en kamers in hun particuliere woningen. Ze bieden ook de lokale en zeer smakelijke kaas, honing en andere zelfgemaakte producten. Drežnik Castle was de zetel van de voormalige in de 11e eeuw genoemd Dreznik county. Het fort Stari Grad Drežnik vandaag ligt aan de rand van het dorp, op een klif met uitzicht op de rivier Korana. Lords of Drežnik Grad waren vele adellijke families waaronder de Frankopans. Op het moment van de Turkse veroveringen en invasies, Drežnik Castle was een zeer belangrijke verdediging bolwerk dat vele malen veroverd, vernietigd was en dan weer opgebouwd. Vandaag Rakovica gemeente beheert de oude stad, en is gestart met een procedure voor de bescherming en het herstel en het uiteindelijke doel is om te revitaliseren Stari Grad voor toeristische doeleinden. In de omgeving Dreznik Grad zijn er vele fietsroutes die de schoonheid van de ongerepte natuur van het gebied zal onthullen. U kunt ook naar de ondergrondse wereld en de prachtige stalagmieten en stalactieten in Barac grotten. Het gastronomische aanbod van deze regio is zeer rijk en gevarieerd en je kunt het proberen in de vele restaurants langs de weg naar Plitvice. Bezoek Dreznik Grad, dit kleine en rustige plek, omringd door tal van natuurlijke schoonheden. Private antal deelnemers in Drežnik Grad en het omliggende gebied. Appartementen, kamers en vakantiehuizen in Drežnik Grad in de buurt van Plitvice meren. Welkom bij Drežnik Grad!

Drežnik Grad Weervoorspelling