Appartementen en privé-accommodatie Sisak

Sisak is de hoofdstad van Sisak provincie in Kroatië. Het is gelegen aan de monding van de rivier de Oder in Kupa en de rivier Kupa in de Sava, de vruchtbare en moerassig gebied van Pannonische vlaktes. Sisak is een van de oudste nederzettingen van de centrale Kroatië en archeologische sporen van zijn bewoning gaan terug naar de 4e eeuw voor Christus dateren. In de 1e eeuw voor Christus op de plaats van de huidige Sisak werd opgericht een Romeins...

Sorteer op:

Kamer Sisak

Sisak

Van zee 10 km
Capaciteit 22 personen

vanaf 25 €

Agrotoerisme Stara Iža

Sisak

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

op aanvraag

Kamer Sisak ( Sisak)

Wij zijn gevestigd in het hart van de zakenzone in Sisak en we hebben een geweldige keuze voor zakenreizigers en diverse sportverenigingen, evenals degenen die Sisak bezoeken. Ruime kamers met vier sterren die luxe accommodatie bieden die uw verblijf in Sisak ontspannend en plezierig maken. Naast accommodatie biedt Rooms Sisak onze gasten gratis parkeergelegenheid, gratis internet en tv-service. Wij bieden twaalf slaapkamers, waarvan drie dubbel met aparte bedden, acht tweepersoonskamers met dubbel bed en een kamer met een tweepersoonsbed met de slaapbank voor twee personen. Iedereen die de stad wil kennen, dichtbij vele attracties, vindt er musea en andere culturele attracties. Kom en bezoek onze prachtige stad Sisak en blijf in onze kamers Sisak :)

Categorisatie Categorisatie - Kamer Sisak

Van zee 10 km
Capaciteit 22 personen

Prijs vanaf 25 €

Agrotoerisme Stara Iža ( Sisak)

Landelijk toerisme "Stara Iža" ligt in het centrum van het natuurpark Lonjsko polje in het dorp Kratečko op ongeveer 30 km. van Sisak. Het appartement is uitgerust met een lcd-tv, airconditioning en WiFi. Als onderdeel van het "Stara Iža" plattelandstoerisme, kunnen gasten ook gebruikmaken van de diensten van restaurants waar we traditionele gerechten serveren, en met name de specialiteit van "Carp on rails", Moslavina-wijnen en pruimspecialiteiten. Als een integraal onderdeel van het plattelandstoerisme is er ook een geschenk van de galerie "Roda -art". Stara Iža biedt accommodatie in een oud (200 g) traditioneel familiehuis ingericht met originele meubels. Het appartement is aangepast aan het moderne leven en bestaat uit een kamer met een kitchenette en een toilet met een douche. Gasten kunnen gebruikmaken van het terras op de binnenplaats, het erf en de tuingrill. Gasten kunnen gebruikmaken van het terras op de binnenplaats, de binnenplaats, de parkeerplaats en de barbecue in de tuin. Verblijfsbelasting 5.50 kn per gast en dag (behalve kinderen) wordt bij de accommodatie in rekening gebracht.

Categorisatie Categorisatie - Agrotoerisme Stara Iža

Van zee > 50 km
Capaciteit 3 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Sisak

Sisak  - Wapen Sisak is de hoofdstad van Sisak provincie in Kroatië. Het is gelegen aan de monding van de rivier de Oder in Kupa en de rivier Kupa in de Sava, de vruchtbare en moerassig gebied van Pannonische vlaktes. Sisak is een van de oudste nederzettingen van de centrale Kroatië en archeologische sporen van zijn bewoning gaan terug naar de 4e eeuw voor Christus dateren. In de 1e eeuw voor Christus op de plaats van de huidige Sisak werd opgericht een Romeins militair kamp - Siscija, die binnenkort de status van de stad, en later de status van de hoofdstad provincie Pannonia Savia verworven. Na de terugtrekking van de Turken in de 18e en 19e eeuw Sisak met economische en stedelijke boom, en in de 20e eeuw werd een van de grootste industriële steden in Kroatië dankzij de olieraffinaderij, staalfabriek, rivier haven en het frezen en bakkerij productie . Onlangs Sisak wordt steeds meer en meer bezig met toerisme, met name dankzij een beschermde moerasgebied Lonjsko polje en de landelijke houten architectuur, Sisak Old Town, de oude brug - de eerste houten brug over de rivier Kupa, en aantrekkelijke centrum van de stad langs de Kupa en het archeologische park Siscia met de overblijfselen van de Romeinse architectuur. Er zijn aantrekkelijke jachtgebieden voor jagers in de omliggende bossen van Petrova en Zrinska heuvels. Accommodatie faciliteiten zijn bescheiden, maar in particuliere accommodatie, vindt u altijd een kwaliteit appartement of een kamer. Gastronomie van Sisak zal je niet onverschillig laten, en alle specialiteiten van de regio in het bijzonder traditionele lokale gerechten, kunt u proberen in een van de vele restaurants of in rurale huishoudens in het gebied. Bezoek de oude stad Sisak aan de oevers van twee rivieren, en genieten van zowel de historische monumenten, evenals de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Zoek naar particuliere accommodatie in Sisak en het omliggende gebied. Appartementen, kamers vakantiehuizen in Sisak, goedkoper tot 40%. Welkom bij Sisak!

Sisak Weervoorspelling