Appartementen en privé-accommodatie Petrinja

Petrinja is een klein stadje aan de rechteroever van de rivier de Kupa, 13 km ten zuidwesten van Sisak en ongeveer 48 km ten zuidoosten van Zagreb. Het is de grootste stad in het gebied Banovina met een totale bevolking van 25.000 inwoners en maakt integraal deel uit van de provincie Sisak-Moslavina. De strategische positie van Petrinja was de oorzaak van voortdurende strijd door de lange geschiedenis van Banovina. Oude middeleeuwse Petrinja, getuigd...

Sorteer op:

Vakantiehuis Villa Nina

Petrinja

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

vanaf 120 €

Vakantiehuis Villa Nina ( Petrinja)

In de directe omgeving van Petrinja, op slechts 50 km van Zagreb, ligt op een zeer rustige en vredige plek een vakantiehuis met een zwembad, omgeven door het bos en de rivier de Kupa. Er zijn geen voorzieningen of huurders in de buurt en u wordt alleen begroet door de rust, stilte en uitzicht op nieuwsgierige vogels. Uw oase van ontspanning is een bosschaduw vol natuurgeuren die u kalm en tevreden zullen maken. U bevindt zich op een gecultiveerde tuin van 2500 m2 en een uitzicht dat niet wordt vergeten. Het huis is voor u bereid, ingericht en gemeubileerd, met twee slaapkamers, woonkamer, keuken, twee badkamers, en u hebt drie grote terrassen om van te genieten. In een volledig uitgeruste keuken kunt u uw maaltijd bereiden terwijl u steaks op een pecangrill grilt. Als de kinderen bij u zijn terwijl u rust, kunnen ze worden gespeeld in een speeltuin die is aangepast voor alle leeftijden. Binnen 400 m zijn er tennisbanen en andere sportfaciliteiten, een restaurant, een café, promenades door het bos, fietspaden en loop naar de berghut. De nabijheid van de rivier de Kupa, met zijn stranden en verschillende sportfaciliteiten, geeft u de keuze uit plezier, varen of vissen.

Categorisatie Categorisatie - Vakantiehuis Villa Nina

Van zee > 50 km
Capaciteit 8 personen

Prijs vanaf 120 €

Toeristengids - Petrinja

Petrinja  - Wapen Petrinja is een klein stadje aan de rechteroever van de rivier de Kupa, 13 km ten zuidwesten van Sisak en ongeveer 48 km ten zuidoosten van Zagreb. Het is de grootste stad in het gebied Banovina met een totale bevolking van 25.000 inwoners en maakt integraal deel uit van de provincie Sisak-Moslavina. De strategische positie van Petrinja was de oorzaak van voortdurende strijd door de lange geschiedenis van Banovina. Oude middeleeuwse Petrinja, getuigd door de eerste schriftelijke vermelding van 1240, het statuut van koning Bela IV. gaf de voorrechten van een vrije koninklijke stad. In de 16e eeuw veranderde Petrinja zijn oorspronkelijke locatie aan de voet van de ziel van Zrinska naar zijn huidige locatie op een vruchtbare vlakte langs de rivier de Kupa. Het gebied rond Banovina beslaat meestal de heuvelachtige hellingen van de hooglanden Zrinska en Hrastovacka en kleinere vlaktes, langs de rivier Kupa en Petrinjčica. Petrinja en omgeving bieden vele activiteiten voor ontspanning en recreatie, zoals wandelingen op tal van promenades, wandel- en fietspaden. Op deze manier kunt u meer te weten komen over het natuurlijke, culturele en historische erfgoed van de stad en de omliggende dorpen aan de rand van het historische Banovina. Hrastovačka Gora biedt talrijke bewegwijzerde wandelpaden en alle paden leiden naar de hoogste top van Cepeliš, waar zich een berghut en een uitkijkpunt bevinden op een hoogte van 415 m. De bekende promenade Petrinja - een recreatief voetgangersrond wandelpad van 6,5 km lang begint stroomopwaarts van de brug op Petrinjčica. Het bijzonder aantrekkelijke deel van de promenade bestaat uit prachtige oude bomen. Er zijn vier fietsroutes die zeer aangenaam zijn en geschikt voor recreatie in de omgeving van Petrinja. Jachttoerisme is ontwikkeld vanwege de rijke bossen en dieren in het wild. Accommodatie in Petrinja is te vinden in appartementen, kamers en vakantie huizen als onderdeel van privé familie accommodatie. Op deze manier kunt u vriendelijke gastheren leren kennen die u graag helpen om een ​​aangename en zorgeloze vakantie in dit deel van Kroatië door te brengen. Welkom bij Petrinja!

Petrinja Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Petrinja