Appartementen en privé-accommodatie Jasenovac

Jasenovac is een rustige plek en de zetel van de gemeente in Sisak provincie in Kroatië. Het is gelegen in het uiterste zuidoostelijke deel van Sisak county in de ruime Pannonische vlakte, omringd door rivieren Trebež, Sava en Una. Sisak ligt op bijna 70 kilometer en het dorp heeft een bevolking van 800 inwoners. Dankzij zijn natuurlijke rijkdommen, vruchtbare grond en dichte eiken en essen bossen inwoners van Jasenovac is voornamelijk actief in...

Sorteer op:

Kamer Kod ribiča

Jasenovac

Van zee 4 km
Capaciteit 30 personen

op aanvraag

Kamer Kod ribiča ( Jasenovac)

In Jasenovac ligt op slechts 7 km van Novska (afslag A3-snelweg) een restaurant Kod Ribica. Bij de ingang van Lonja-veld, omringd door een overvloed aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden, is het gewoon onnodig punt voor bezoekers en toeristen. Als u op zoek bent naar een goede wijn, als u op zoek bent naar een plek om te vieren of u wilt gewoon een aangename tijd doorbrengen met uw vrienden en familie, heeft u de juiste plaats gevonden. Het restaurant heeft zijn eigen parkeerplaats voor ongeveer 30 auto's. Het interieur van het restaurant met 60 zitplaatsen (en een aparte hal van 20) is geschikt voor bruiloft diners, diverse andere feesten of voor zakelijke bijeenkomsten in gescheiden kleiner kamer. In een aparte kamer van 20 zitplaatsen kunt u genieten van de open haard en broodoven. Wij bieden 12 slaapkamers. Elke kamer is uitgerust met satelliet-tv (LCD), toilet, nachtkastjes en opslag voor kleding en schoenen. De capaciteit van de kamers bedraagt ​​ongeveer 30 personen.

Categorisatie Categorisatie - Kamer Kod ribiča

Van zee 4 km
Capaciteit 30 personen

Prijs op aanvraag

Toeristengids - Jasenovac

Jasenovac  - Wapen Jasenovac is een rustige plek en de zetel van de gemeente in Sisak provincie in Kroatië. Het is gelegen in het uiterste zuidoostelijke deel van Sisak county in de ruime Pannonische vlakte, omringd door rivieren Trebež, Sava en Una. Sisak ligt op bijna 70 kilometer en het dorp heeft een bevolking van 800 inwoners. Dankzij zijn natuurlijke rijkdommen, vruchtbare grond en dichte eiken en essen bossen inwoners van Jasenovac is voornamelijk actief in de landbouw, veeteelt en bosbouw. Toerisme ontwikkelt zich langzaam, omdat bijna het gehele gebied van de gemeente is gelegen in het Natuurpark Lonjsko polje, dat is het grootste beschermde waterrijke gebied in de Donau-bekken. Hier kunt u een heleboel wilde en gedomesticeerde dieren, bedreigde vogelsoorten, evenals de traditionele houten architectuur van de oude huizen te zien. Dit gebied is een waar paradijs voor fijnproevers als je houdt van gerechten gemaakt van zoetwatervissen. Ondanks de natuurlijke schoonheid, Jasenovac is waarschijnlijk het best bekend voor Jasenovac Memorial, dat is een van de grootste monumenten van de Holocaust en de genocide van de Tweede Wereldoorlog 2 in Kroatië. Bezoek Jasenovac, bieden je respect aan de slachtoffers van het fascisme en genieten van de rijke flora en fauna die het omringt. Zoeken naar betaalbare particuliere accommodatie in Jasenovac en het omliggende gebied. Appartementen kamers en vakantiehuizen in Jasenovac. Welkom bij Jasenovac!

Jasenovac Weervoorspelling
Search for accommodation in the vicinity of Jasenovac