Appartementen en privé-accommodatie Silba

Silba is een eiland van Zadar archipel in het Kroatische deel van de Adriatische Zee. Het is gelegen in het uiterste noorden van Dalmatië, op de grens met Kvarner-eilanden omringd met Losinj, Premuda, Olib en Ist. Surface is 15 km2 en heeft ongeveer 300 permanente bewoners. Het werd voor het eerst genoemd door de Byzantijnse keizer Constantijn Porphyrogenitus genoemd Selbo in de 10e eeuw. Er zijn twee theorieën van waar het zijn naam kreeg. Volgens...

Sorteer op:

Appartement Marina

Silba

Van zee 80 m
Capaciteit 2 personen

op aanvraag

Appartementen Sonja Silba

Silba

Van zee 100 m
Capaciteit 6 personen

vanaf 40 €

Appartement Marina ( Silba)

Geniet van uw zomer op het magische eiland voetgangers! Eiland Silba heeft talloze zand- en kiezelstranden, afgelegen baaien, kristalhelder water en schone lucht omdat autoverkeer niet toegestaan ​​is. Appartement Marina is gloednieuw, modern en ideaal voor ontspanning en rust van het drukke dagelijkse leven. Het bestaat uit een woonkamer met een volledig uitgeruste en functionele keuken, badkamer met inloopdouche en een galerij waar is de slaapkamer. Het appartement heeft twee balkons - een op de begane grond en een boven in de functie van zonnebaden. Vooraan is een binnenplaats die beschikbaar is voor de gasten.

Categorisatie Categorisatie - Appartement Marina

Van zee 80 m
Capaciteit 2 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Sonja Silba ( Silba)

De appartementen liggen op slechts 100 meter van het zandstrand en op 300 meter van het stadscentrum. De prijs is inclusief beddengoedhanddoeken en eindschoonmaak. De appartementen hebben een terras met uitzicht op de zee en een barbecue in de tuin tot uw beschikking.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Sonja Silba

Van zee 100 m
Capaciteit 6 personen

Prijs vanaf 40 €

Toeristengids - Silba

Silba  - Wapen Silba is een eiland van Zadar archipel in het Kroatische deel van de Adriatische Zee. Het is gelegen in het uiterste noorden van Dalmatië, op de grens met Kvarner-eilanden omringd met Losinj, Premuda, Olib en Ist. Surface is 15 km2 en heeft ongeveer 300 permanente bewoners. Het werd voor het eerst genoemd door de Byzantijnse keizer Constantijn Porphyrogenitus genoemd Selbo in de 10e eeuw. Er zijn twee theorieën van waar het zijn naam kreeg. Volgens een naam komt van het Griekse woord Silbon (zand). Volgens de tweede theorie, de naam komt van de Griekse versie van het Latijnse woord Silva (bos). Later in de Middeleeuwen in het bezit was van de stad Zadar en de Venetiaanse Republiek, en een aantal rijke families tot de 19e eeuw, toen de bewoners van het eiland gekocht. Silba in die periode was beroemd om zijn houten zeilschepen, zeilers, waardevolle en ervaren kapiteins. De enige nederzetting op het eiland ook wel Silba is gelegen op het smalste deel van het eiland waar het duurt slechts ongeveer 10 minuten lopen of 600 meter van oost naar west kust. Bestuurlijk het behoort tot de stad Zadar en het is zeer goed verbonden met de veerboot en snelle catamaran lijnen. De meest populaire industrieën op het eiland is het toerisme en het verstrekken van accommodatie in prive appartementen, kamers en vakantiewoningen. Silba heeft vele baaien, zand- en kiezelstranden. De belangrijkste stad strand is Šotorišće aan de oostkust van het eiland. De zanderige zeebodem op het strand geeft een mooie turquoise kleur van de zee, dat is echt schoon. Het hele eiland is een voetgangersgebied, zodat het verkeer van motorvoertuigen is niet toegestaan. Verboden voertuig postbode bromfiets en machine distributeur water. Wij raden een bezoek aan de stenen toren Toreta - historisch monument gelegen in het centrum van de stad, die een mooi uitzicht op de omliggende eilanden biedt. Silba is een ideale plek voor gezinnen met kinderen. Grote stranden zijn ideaal om te zwemmen en zonnebaden voor het hele gezin. Neem rechtstreeks contact eigenaren van appartementen op het eiland Silba en breng een aangename, zorgeloze en ontspannen zomer op dit prachtige eiland. Particuliere accommodatie op het eiland Silba. Welkom op eiland Silba!

Silba Weervoorspelling