Appartementen en privé-accommodatie Pag - Kustići

Kustići is een klein toeristenoord op het eiland Pag. Naast Vidalići behoren Zubovići en Metajna tot een groep dorpen die de bewoners van Pag Barbati noemen. Administratief behoort het tot de stad Novalja waarvan slechts 8 kilometer afstand ligt. Het dorp Kustići werd in de 18e eeuw gesticht door de migratie van verscheidene families uit Pag, voornamelijk vanwege de jacht op de tonijn die hier vroeger passeerde. De naam werd gegeven door de achternaam...

Aanbevolen appartementen en privé accommodaties in Pag - Kustići

Sorteer op:

Appartementen Ana

Pag - Kustići

Van zee 20 m
Capaciteit 20 personen

op aanvraag

Appartementen Vivien

Pag - Kustići

Van zee 20 m
Capaciteit 25 personen

op aanvraag

Last minute aanbod

Appartementen Kustić

Pag - Kustići

Van zee 10 m
Capaciteit 20 personen

vanaf 45 €

Appartementen Ana ( Pag - Kustići)

Wij verhuren appartementen op 20 meter van de zee. Wij zijn gevestigd op het eiland Pag in het kleine dorpje Kustici. Voor het huis is een zandstrand geschikt voor kinderen. Wij bieden 7 volledig ingerichte appartementen. Meer info op de website: www.novalja-pag.net/kustici/ana

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Ana

Van zee 20 m
Capaciteit 20 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Vivien ( Pag - Kustići)

Apartments Vivien ligt in Kustići, op 7 km van Novalja op het prachtige eiland Pag. De accommodatie is voorzien van satelliet-tv en gratis WiFi. Alle appartementen hebben een terras en / of balkon met uitzicht op zee. Er is ook een eethoek en een keuken met een koelkast en een fornuis. Beddengoed wordt verstrekt.  De luchthaven van Zadar ligt op 57 km afstand.

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Vivien

Van zee 20 m
Capaciteit 25 personen

Prijs op aanvraag

Appartementen Kustić ( Pag - Kustići)

Appartementen Kustići liggen direct aan zee in het mooie kleine dorpje Kustići op het eiland Pag! Aan de voorzijde van het huis, kunt u genieten op het strand en de heldere Adriatische zee. Welkom!

Categorisatie Categorisatie - Appartementen Kustić

Van zee 10 m
Capaciteit 20 personen

Prijs vanaf 45 €

Toeristengids - Pag - Kustići

Pag - Kustići  - Wapen Kustići is een klein toeristenoord op het eiland Pag. Naast Vidalići behoren Zubovići en Metajna tot een groep dorpen die de bewoners van Pag Barbati noemen. Administratief behoort het tot de stad Novalja waarvan slechts 8 kilometer afstand ligt. Het dorp Kustići werd in de 18e eeuw gesticht door de migratie van verscheidene families uit Pag, voornamelijk vanwege de jacht op de tonijn die hier vroeger passeerde. De naam werd gegeven door de achternaam van een van de families die hierheen verhuisden. Tegenwoordig wonen hier meer dan honderd permanente inwoners, die, naast landbouw en visserij, zich voornamelijk bezighouden met toerisme en accommodatie bieden in tal van appartementen en kamers als onderdeel van een privé-gezinswoning in Kroatië. De plaats is heel netjes, schoon en vredig, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die graag hun vakantie doorbrengen in een kleine en vredige omgeving. Dit deel van het eiland Pag is beschut tegen frequente bora (wind) stakingen, de stranden zijn kiezel en de zee is erg schoon, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. In het dorp is er een restaurant, een café en een bakkerij, en in Novalja op 8 km afstand zijn er supermarkten, ambulances, een apotheek, een postkantoor en alle andere voorzieningen. Als je zin hebt om het nachtleven van de zomer te ervaren, kun je naar het populaire strand Zrće gaan, dat op slechts 6 kilometer afstand ligt. Breng een rustige en aangename vakantie door op het prachtige eiland Pag, dat veel interessante avonturen, een heldere zee, talrijke stranden en een fantastisch gastronomisch aanbod biedt. Welkom in het dorp Kustići op het eiland Pag!

Pag - Kustići Weervoorspelling